Şimdi Ara

Creative muvo c100 sport Ses seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha çok arabada kulanmak içim mp3 player almayı düşünüyorum.Creative Muvo
    Sport C100 modelini inceldim açıkçası hoşuma gitti.Almadan önce bir kaç konuya takıldım yardımcı olursanız sevinirim.

1-)3 yıl önce NAPA DAV326 almıştım.Sesi biraz az çıkıyordu ama arabaya kaset kiti ile bağlayınca bana yetiyordu.Şu an cdleri çok zor tanıdığı için değişmek istiyorum.Creative Muvo Sport C100 SIGNAL TO NOISE RATIO > 90 dB yazıyor napada ise > 85 dBYazıyor.Benim için önemli olan napaya göre daha fazla ses vermesi aşağıdaki teknik verilere göre daha çok ses veriyor diyebilirmiyiz?
    NAPA DAV326
    DIGITAL VOLUME CONTROL 32 steps
    Disc Format ISO9660, Joliet
    AUDIO FREQUENCY RANGE 20Hz ~ 20 kHz
    MAXIMUM OUTPUT > 5mW (16 Ohms)
    SIGNAL TO NOISE RATIO > 85 dB
    TOTAL HARMONIC DISTORTION < 0.1%
    AUDIO OUTPUT Ear-phone jack
    LINE-OUT Line-out jack
    OPERATING TIME about 15 hours (WMA/Alkaline Type

Creative Muvo Sport C100
    Signal-to-Noise Ratio: Up to 90dB (MP3 Playback) and up to 46dB (FMstereo)
    Harmonic Distortion Output: < 0.1% (MP3 Playback) and <1% (FM Stereo)
    Frequency Response: 20Hz to 20kHz (MP3) and 400Hz to 10kHz (FM Stereo)

2-)Creative Muvo Sport C100 play tuşuna basınca yada şarkıları random çalarken beklemek gibi bir sorun oluyormu yoksa bilgisyardaki gibi anında diğer şarkıya geçebiliyormuyuz?

3-)Mp3ler klasör olarak yüklendiğinde alt klasörleri otomatik olarakmı tanıyor yoksa el ile klasöre girerekmi çalmak gerekiyor.Sonuçta araç kulanırken kulanacağım için şarkı ve klasör değiştirmesi kolay ve yoldan gözümü ayırmadan yapabiliceğim şekildemi?

Bu konuda yardıncı olursanız sevinirim.

• 1)Açıkçası buna cevap vermek zor biraz, kutuda yazılan bu tarz bilgiler daha çok teoride kalıyor. Ama daha düşük sesi olmaz sanırım, orası kesin..Custom EQ ayarlarını sona getirince kalite bozuluyor biraz ama arabanın ses sistemi çok gelişmiş değilse fazla farketmez, sesi çok tatmin edici seviyeye getirir.

2)Hayır hiç beklemiyor, sadece hafıza kartından okurken küçük bir zaman fark olur, daha fazla pil harcar bir de...

3)El ile klasöre girmek gerekmiyor, direk açıyor otomatik olarak zaten tek klasörün varsa. Arayüzü gayet kullanışlı, zaten 256mb altyapılı bir mp3 playerda daha detaylı arayüzün olması saçma olurdu.
  • Teşekürler.Büyük ihtimal ile bunu alacağım ama aklım iriver t30 da kaldı 512 mb lık modelini bir türlü bulamadım.Napayı alırken iriver almamıştım sonra pişman oldum.Şimdide gidip creative alırsam pişman olurmuyum diye kara kara düşünüyorum :)
  • Aslında T30 da harika bir ürün. Ben açıkçası C100'ün malzeme kalitesini pek beğenmiyorum, gayet dayanıklı ama köşesindeki mavi band sökülmeye falan başlıyor bir süre sonra. Yani açıkçası C100 için sana "Pişman olmazsın" diye bir garanti veremiyorum
  • katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpy -- 10 Eylül 2006; 14:51:41 >
  • arabanın hoparlörlerinden çalacaksan sesi az gelmez. çünkü devreye oto teybinin çıkış amfisi yada oto amfisi girer
  • Arkadaşlar bu aletin ses kayıt özelliği yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.