Bildirim
Creative live value 5+1 15 ytl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
pm attım -
pm -
pm ler cavaplandı ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
tekrar pm attım çünkü cevap gelmedi -
pm attım...
-
quote:
Orjinalden alıntı: power512
tekrar pm attım çünkü cevap gelmedi
senin pm gelmedi kardeş bana tekrar yolla______________________________
-
hoparlörü almak istiyorum, pm attım ama ulaşmadı galiba ben keçiörende oturuyorum eğer yakın bi yerde oturuyorsan ben gelip alabilirim yoksa kızılay vb benzeri bi yerde buluşuruz sen en iyisi beni msn ye ekle power51251@hotmail.com yada telim 535 673 25 49 cevap bekliyorum bu akşam bile alabilirim uygunsa -
eğer msn ye sen eklediysen meşgül konumdasın haberin olsun -
Hoparlörlerin sıfır linkini verebilir misin , dijital olan Cambridge lerden mi oluyor bu. Benim bildiğim bir Megaworks ve Gigaworks serisi var bir de dijital bir modeli var cambirdge lerin. Eğer dijital olan seriyse aldım. -
heyyytttt beeee bende sıradayım istanbuldan ama kargo sana ait
acılın adam soluk alsın bodunusmu ne aslan gibi adam gitti vaşşşşş -
Cambridge power512 ye satıldı teşekkürler ilgi için.Ses kartını 15 e veriyorum elden gelip alacak varsa. ______________________________
-
pm attım. -
arkadaşlar hoparlörü ben aldım, sana hayırlı satışlar kardeş -
pm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X