Şimdi Ara

CREATİVE İNSPRE 4400 4+1 SES SİTEM 45TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ELİ YÜZÜ DÜZGÜN TAS GIBI CALISIR VAZIYETTE.. 4 KOLONDADA KABLOLARI UZATILMISTIR. EK YAPARAK. SORUNSUZ CIHAZ
    60YTL ANKARADA ELDEN TESLIM EDILEBILIR. SEHIR DISI SATISLARDA.. HESABA PARA YATAR BENDE KARGOYA VERIRIM.. YADA GITTIGIDIYORDA SATISA CIKARTILABILIR.. KARGO ALICIYA AITTIR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursoy3387 -- 25 Ocak 2009; 18:42:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatı 60dan 45tl ye cekıyorum.. saygılar.

• fiyat son fiyattır lutfen asagı teklıflerde bulunmayınız.. bedavaya satacagıma evde durur daha ıyı.

• Arkadaşlar madem bu ilan hertürlü yoruma açık bende yorumumu yapmak istiyorum. Orta seste bu set gerçekten mükemmel ses vermekte. Fakat bunun en önemli sorunu kontrol panelinde. Ses açma kapama ünitesinde. Tam olarak istediğiniz kadar açamıyorsunuz. Azcık açmak istiyorsunuz ses direk fırlıyo ben size öyle anlatayım.
  • ee opekı bu acıklamayı yapmaktakı amacın neydı..?? ben boyle bır sorunla karsılasmadım... gayet harıka bır cıhaz..dıger cakma urunlerden cokcok ıyı bence.. logıtec ın kolonlarınıda goruyoruz.. kablo gırıs baglantılarınıda bılıyorum.. dandık dandık.. tas gıbı set creatıve..sesınıde mılım mılım acabılıyorum vallaha.

• Önceden bu sorun azcık kımıldatınca sesin direk fırlaması'nı dahada hiç bir şey hakkında bilgim olmadığından normal karşılıyordum. Daha sonra Ses Sistemleri bölümünde kumandadamı sorun var başlıklı bir konuya girdim.Meğersem bu sorun bu modeldeki başka modellerdede oluyormuş (CREATİVE)herkesin rahatsız olduğu bir sorunmuş.

Senin dediğin diğer çakma ürünler ne oluyor???

Sen Logitech'in uydularına nasılda dandik diyebiliyorsun. Neye göre??? Kablo giriş bağlantısıyla ne alakası var...

Eğer aldığınız ilk ses sistemiyse tabii ki bu size taş gibi gelecektir. Fakat çitayı yükselttikçe ve geriye bakınca gerçekleri görebiliyorsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.