Şimdi Ara

Creative Inspire 4400 ve BD243

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama tam alakalı değildi. Şimdi elimde Inspire 4400 hoparlör ve 2.9 amperlik adaptörü var. Ben BD243 ile buna LED bağlamak istiyorum. Şerit LED kullanıyorum 12 voltluk. 2 adet ~20 cm mavi, 2 adet ~25cm beyaz şerit led var. Orjinal adaptörü ile kullanırsam sorun olur mu ? Birde o BD243 çok ısınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 10 Mart 2012; 19:19:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama tam alakalı değildi. Şimdi elimde Inspire 4400 hoparlör ve 2.9 amperlik adaptörü var. Ben BD243 ile buna LED bağlamak istiyorum. Şerit LED kullanıyorum 12 voltluk. 2 adet ~20 cm mavi, 2 adet ~25cm beyaz şerit led var. Orjinal adaptörü ile kullanırsam sorun olur mu ? Birde o BD243 çok ısınır mı ?

kardeşim sen aynı anda hem ses sistemini hem de ledlerimi çalıştırmak istiyorsun bildiğim kadarıyla adaptörü ac bd243 ile dc ye çevirip mi bağlayacaksın
  • Sese göre mi yanıp sönecek yoksa sürekli mi yanacak ledler?
  • Sese göre yanıcak ledler. Hoparlörün güç girişi varya ordan çekicem kabloyu. Adaptörün amperini yükseltebilir miyim ? Bunu kullanırsam sorun çıkartırmı ? Benim merak ettiğim çıkartıp çıkartmayacağı.
  • Çok fazla akım çekeceğini zannetmiyorum fakat yine de ayrı bir kaynak ile beslemenizde fayda var. Ses kablosundan bir direnç ile transistörün beyzine hat çekerek ledlerinizi sese bağlı olarak çalıştırabilirsiniz.

Saygılar.
  • BD243'ün resmi:
     Creative Inspire 4400 ve BD243
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.