Şimdi Ara

Creative Arena USB gaming headset ( 120 lira acele edin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyedeki fiyatı 220 TL ABD fiyatı 140 dolar olan ve en iyi headset ödülünü alan bu model vatan da 120 lira özel fiyat. 1 adet hemen sipariş verip aldım son 6 adet kaldı almak isteyenler kaçırmasın.

• Ooo Ekrem Abi artık konuşuruz PS3'de.İyi oldu.Ama ben daha yeni aldım kulaklığımı ve mutluyuz :D

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 23 Temmuz 2010; 19:43:14 >
  • Ürünü "Surround" diyerek tanıtmışlar ama bu kulaklık surround değil.
  • Bugün bu üründen daha iyisini bulamayacağımı düşünüp mediamarkt'tan satın aldım. Alırken de vatan bilgisayarın kampanyasını söyledim ve internet sitesinden gösterdim. "En uygun fiyat garantisi" politikaları gereği 220 tl'lik ürünü 110 tl'ye aldım. Şimdi ps3'te deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Bugün bu üründen daha iyisini bulamayacağımı düşünüp mediamarkt'tan satın aldım. Alırken de vatan bilgisayarın kampanyasını söyledim ve internet sitesinden gösterdim. "En uygun fiyat garantisi" politikaları gereği 220 tl'lik ürünü 110 tl'ye aldım. Şimdi ps3'te deneyeceğim.
    Media Markt'ı bu yüzden seviyorum.
  • Arkadaşlar ürünü pc'de denedim ve gayet güzel. Ancak ps3'e takınca ışığı yanmasına rağmen ses alamıyorum. Sesleri yine tv'den veriyor. Lütfen yardım edin.
  • quote:

Arkadaşlar ürünü pc'de denedim ve gayet güzel. Ancak ps3'e takınca ışığı yanmasına rağmen ses alamıyorum. Sesleri yine tv'den veriyor. Lütfen yardım edin.

Hocam bu urunle ps3 teki oyun sesini alamıyorsun. Bu üründe 300 tl ve üzerindeki ürünler de olduğu optik çıkışlı ekstra bir aparati yok. Pc de alabilirsin yalnızca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Arkadaşlar ürünü pc'de denedim ve gayet güzel. Ancak ps3'e takınca ışığı yanmasına rağmen ses alamıyorum. Sesleri yine tv'den veriyor. Lütfen yardım edin.

Hocam bu urunle ps3 teki oyun sesini alamıyorsun. Bu üründe 300 tl ve üzerindeki ürünler de olduğu optik çıkışlı ekstra bir aparati yok. Pc de alabilirsin yalnızca

Boşuna almış oldum o zaman..

Satılık Creative Sound Blaster Arena Usb Kulaklık. Çok iyi bir kulaklık ama ps3'te çalışmıyor.

Ps3'te kullanabileceğim surround ses veren kulaklıklarla ilgili bilgi verebilir misin?

• Hocam hem oyun sesi hemde chat aynı anda olması için resimdeki gibi bir ürün alman lazım.

Sharkoon x-tatic- Resimde gördüğün aparatı ps3 e bağlıyorsun bu sayede oyunun sesini alıyor , kulaklıktaki usb ilede chat imkanı sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 25 Temmuz 2010; 1:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Hocam hem oyun sesi hemde chat yanı anda olması için resimdeki gibi bir ürün alman lazım.

Sharkoon x-tatic- Resimde gördüğün aparatı ps3 e bağlıyorsun bu sayede oyunun sesini alıyor , kulaklıktaki usb ilede chat imkanı sağlıyor

Hoca mresimde "I love dwhardware" yazıyor ama söylemek istediğin şeyi anladım. Sharkoon X-Tatic Digital sanırım bahsettiğin şey. Kulaklığın yanında bir de decoder'i var. Bu sayede ps3'e bağlıyoruz sanırım. Ama bu ürünü hiçbir yerde bulamadım malesef (internet dahil.)

• Bu ve bunun gibi 2-3 farklı ürün daha var fakat fiyatlar uçuk ve Türkiye'de bulmak çok zor bende bulamadım. Yurt dısı siparişi icinde ebay den almadığın taktirde gümrükte takılıyormus. Pakette kulaklık yazdığı için vergi istiyorlarmış. Ebay den alıp satıcıya hediye olarak göndermesini söylemen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.