Şimdi Ara

Creative 2.1 2500 Speaker *** YENI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürün Yeni! 69 YTL ye bugün Teknosadan aldım, abimde başka yerden Wireless hoparlor almış o yüzden elimizde iki tane hoparlor seti oldu. Bundan dolayı Creative 2500 ü satiyorum. Fiyatı 65 YTL olarak veriyorum. Sadece İstanbul-Anadolu içine elden teslim şekilde satiyorum çünkü alan kişi kargodan dolayı zarar edebilir. Eğer isteyen olursa ama İstanbul dısınada satabilirim. Kutusu falan herseyi tam zaten söylemeye gerek bile yok. Mağazadan alacağınızdan hiç bir farkı yok...

Fiyat : 65 YTL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bence kimse 65e almaz!!! gider taksitle teknosadan alır.. onun yerine iade etmeyi deneyebilirsin
  • iade ürün açılmadığı sürece geçerlidir... iade etmesini bende biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: maxffun

iade ürün açılmadığı sürece geçerlidir... iade etmesini bende biliyorum

bn iade etmesini bilmiyosun demedim ki... sadece tavsiyede bulundum. ama 69 a 10 taksit varken kimsenin 65 verceğini sanmıyorm...
  • ee kaça satmalıyım ozaman onunda tavsiyesinde bulun madem bukadar konustun....

• 45 ytl veririm
  • 45 e imkansız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım en temizi zarar etmeden geri teslim etmek.
  • arkadaslar niye bana bu aklı veriyorsunuz? ürünü açtım torbalarını cıkardım kurdum sonra kapı caldı bir baktım abim gelmiş
    - "hoş geldin abi elinde ki ne?" dedim.
    - "hoparlor" dedi.

şimdi bu durumda nasıl bir iade söz konusu olabilir? eğer açılmış paketi iade aliyorlarsa hemen yarın götüreyim vereyim...

• paket içeriğinde herhangi bir problem yok ise geri almak zorundalar. poşetinin açılmış olması önemli değil

ayrıca bu konuyu uzatmayalım. burası 2el bölümü
  • bencede 4 ytl fark için adıma kesilecek faturadan, bol miktardaki taksit seçeneğinden ve en önemlisi içimin rahat etmesinden vazgeçmeye değmez madem sen paketi açtın diye iade edemiyosun o zaman abin iade etsin
  • paker içeriğini değiştiriyorum :)

Fiyat 70 YTL ama içinde Creative SoundBlaster 128 Ses Kartıda var. Tüm kitapcıkları ve surucu cdleri ile beraber...
    böylede gitmezse zaten önemli değil koyarım bir köşeye kalır... bu arada gittim adamlara dedim boyle boyle biz iade alamyız bu durumda dediler.

• Sizin için uygunsa 40 YTL + Kargo Benden.
  • üründen memnun kalmadım diyerek iade edebilirsin ben etmiştim daha önce 1 hafta 10 gün falan süresi var sanırım. alamayız demelerine bakma sen ısrar etsen alırlar
  • arkadasım yane 4 YTL ıcın kımse onu senden almaz..
    bence satma koy bı koseye dursun ya da gıt teknosa ya ordakılerle kapıs ısın sonunda gerı alırlar keısn.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.