Bildirim
crea notebook wireless ethernet driver?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: kadir_bek
Günaydın arkadaşlar benim sorunum crea wireless ethernet driverını bulamadım modeli crea dl75 model varsa cok aradım ama bi turlu bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.
kullanmış olduğunuz marka notebook un driverini bu şekilde bulamazsınız toplama olduğundan resmi siteside yoktur bu yüzden driver genius programını kur ethernet kartın driverini buradan görebilirsin. -
computeron kardeş pardon benim aradığım notebook driverı dı.crea dan bi turlü bulamadımlanet o kadar aradığım seyi bulrdum ama bulamadım yardımlarınız bekliyorum. -
everest kur ordan kartın marka modelini öğrenebilirsin ona görede indirirsin driverı -
Aynı cihaza Dell TrueMobile 1300 WLAN Mini-PCI Kartı olarak kurdum.Sorunsuz çalışıyor.
Bilgi ve sevgi paylaştıkça çoğalır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X