Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • korece bilmediğim için ne gibi yenilikler yapıldığını ancak deneyerek görebiliriz ben yükledim ancak şu ana kadar gözüme çarpan bir değişiklik yada geliştirme yok biraz daha inceleyip deyatlı bir bilgi veririm.
  • YA ARKADAŞLAR BU VERDİĞİNİZ LİNKLERDE FİRMWARE LERİ İNDİRİRKEN .ASP UZANTILI BİRŞEY İNDİRİYOR ONU MU ATACAĞIZ CREANIN İÇİNE BİDE BU TRANCORDER PROGRAMIDA AYNI ASP UZANTILI BU SAYFADA MI PROBLEM VAR

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA
  • hayır arkadaşım uzantıları .rom şeklinde olacak
  • arkadaşlar
    benim crea çalındı
    player ve kulaklık hariç tüm kutu içeriği boşta
    10,15 liraya verebilirim.
    pm ile ulaşın
  • arkadaşlar ben de şunu merak ettim. acaba bu aletle film ipod lardaki ve ya creative lerdeki gibi rahat ve kaliteli görüntü ile izlenebiliyor mu? bi kıyaslama yaparsanız sevinirim
  • beyler ve ya hanımlar videoları bu aletin içine nasıl atıyoruz bilen biri varsa ayrıntılı bi şekilde anlatsın şimdiden saolun içinizden biri önceki sayfalara bi bak demesin çünkü o kadar arama yapmak için zamanım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

beyler transcoder bazen sorun çıkartabiliyor onun yerine imtoo mpeg encoder3 ü kullanarak video convert edebilirsiniz.yapmanız gerekenleri hemen söylüyorum: 1)profile dan divx movie *.avi yi seçin 2)video size 224x176 olarak ayarlayın 3)bit rate 200 yada max 250 olmalı 4)frame rate 20 yapın 5)audio bit rate 128 ve sample rate 44100 seçili olmalı 6)video klip i covert ettikten sonra dosyanın adını [A9+]*****.avi şeklinde değiştirin işlem tamam eğer video açılmazsa video bitrate oranını düşürün mesela 150 gibi bir değer verin ve her tür videoyu sorunsuz izleyin

freemec videoların kalitesi oldukça iyi ipod ve creative lerin video kalitesi hakkında fazla bilgim yok.260000 renkli ve sn de 20 kare oynatıyo crea A9+
    Ama ekran boyutu biraz daha fazla olabilirdi...

Benimde bi sorum olacak

Hafıza kartı en fazla kaçlık oluyo buna??? (4-2)

• söylediklerin için teşekkür ederim ama saniyede 20 kare nasıl bir şeye denk geliyor bilmiyorum. bu arada maksimum 4 gb a kadar kart takılabiliyo. önceki sayfalardan aldım bu bilgiyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhunmut

beyler ve ya hanımlar videoları bu aletin içine nasıl atıyoruz bilen biri varsa ayrıntılı bi şekilde anlatsın şimdiden saolun içinizden biri önceki sayfalara bi bak demesin çünkü o kadar arama yapmak için zamanım yok

alla alla ne gusel iş yaaa :)
    araştır kardeşim senin zmnın yok diye 50 kere yazamayız buraya kusura bakma bizmde zamanımız değerli en az senin ki kadar
  • arkadaşım öyle hazıra konmak olmaz bunları daha önce defalarca yazdık bi zahmet sende okuyu ver
  • arkadaşlar normal şartlarda hiç düşünmem ancak yeni bir cep telefonu alma ihtiyacım doğdu bu nedenle creamı satmak zorundayım aklınızda bulunsun ilgilenirseniz ikinci el linkini aşağıya ekliyorum topic için desteğim her zaman devam edecektir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_12799536/tm.htm
  • Haklısın bende bişey anlamamıştım sn de 20 kareyle.Ama önceki sayfalardan birinde hazırlanmış bi video var.Galiba svideoz hazırlamıştı.Görüntü kalitesini oradan öğrenebilirsin.
    Yok ben indiremem diyosan winamptan bi tane klip aç en sağda bilmem kaç fps yazıyo.Devamlı değişir o rakam.İşte o sn de gösterdiği kare sayısı oluyo.
    Hiç donma falan yapmadı bende şu zamana kadar(2 haftalık)

Dediğim gibi görüntü kalitesinde sorun yok ama ekran boyutu bana az geliyo:(

Ayrıca şunuda belirtiyim aldığımdan beri şarj etmedim:)
    Günde 1-2 saat müzik+kliple

Adamlar ilk şarjı nasıl yaptılarsa artık!!!
  • bilgisayarıma windows vista kurdum.crea a9+ sorunsuz görüyor vista .bilgi olarak aktarmak istedim bunu çünkü vista kurmayı düşünenlerin aklına takılabilir.benim takılıyordu çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

korece bilmediğim için ne gibi yenilikler yapıldığını ancak deneyerek görebiliriz ben yükledim ancak şu ana kadar gözüme çarpan bir değişiklik yada geliştirme yok biraz daha inceleyip deyatlı bir bilgi veririm.

Kardeş Türkçe Dil Desteği Varmı Acaba v1.04 te
  • Türkçe desteği var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokisss

bilgisayarıma windows vista kurdum.crea a9+ sorunsuz görüyor vista .bilgi olarak aktarmak istedim bunu çünkü vista kurmayı düşünenlerin aklına takılabilir.benim takılıyordu çünkü

bilgi için saol dostum peki vistadan mennun musun:)
    pc yi çok zorluomu
  • bende vista ile denedim ve hem crea a9+ hemde yazılımı sorunsuz çalışıyor yalnız vista çift çekirdekli işlemci olmazsa sistemi cidden kasıyor ayrıca görselleri eksiksiz kullanmak için sisteminizde 2gb ram bulunmasını şiddetle tavsiye ederim.
  • bu arada malesef a9+ umu halen satmak durumundayım ilgilenen arkadaşlar olursa linkime bakabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_12857467/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: alprock88

quote:

Orjinalden alıntı: nokisss

bilgisayarıma windows vista kurdum.crea a9+ sorunsuz görüyor vista .bilgi olarak aktarmak istedim bunu çünkü vista kurmayı düşünenlerin aklına takılabilir.benim takılıyordu çünkü

bilgi için saol dostum peki vistadan mennun musun:)
    pc yi çok zorluomu

vistadan memnunum baya.hiçbiyerde takılma yapmıyor ve kullanımı daha güzel.tavsiye ederim ama 1 gb ramin varsa kur aşağsını zorlar gerçekten.ben ultimate 32 biti kurdum şimdi 64 biti indiriyorum onu kuracam .svideoz kardeş vistada donanımı güvenle kaldır dedikten sonra playerın ışığı sönmüyor bende sendede öylemi? xpdeyken kapanırdı kaldırınca.

• ben donanımı güvenle kaldır seçeneği ile bağlantıyı kesmiyordum o nedenle tam olarak bilemiyorum.şuan xp ye geri döndüğüm için malesef deneme şansımda yok
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.