Şimdi Ara

crash dump hatası cozum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun ılk çıktığından berı bu hatayla karşılaşır kullanıcılar cozum olarakta resım tema vs gıbı daha sonradan yüklenen eklentıler olduğu yazıldı

pekı sılıp degıstırınce cozebılen olur muydu cok az hatta yok denecek kadar az

hatanın genelde sebebı ıse performanstır

pc performansı oyun ıhtıyaclarına cevap vermezse hata alıyosun

oyunun verıtabanı artıkça hata verıyodu

ılk cıktıgı zamandan 2009 2010 a kadar cozumu yenı bı karıyer açmaktı

daha sonra oyun ıcınde karıyer devam ederken degısıklıklere ızın vermeye başladı

lıg sayısı azaltma verıtabanı küçültme gıbı

uzatmadan

yenı karıyer açtığınızda

maksımum lıg sayısını 2 yıldızın altına dusmıycek bı sekılde ayarlayın verıtabanıda kucuk olucak

karıyer devam ederken hata vermeye başladı

yapmanız gereken

sag ust kosede menülere gırıp

lıg sayısını azaltıp verıtabanını küçültmek

kesın cozum demiyorum yınede bu hatayla ne zaman karsılassam cozumu hep bu oldu veya yardım ettıgım kısıler hep bu sekılde cozdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 26 Ekim 2013; 0:20:59 >

• Benim tüm 1. ligler açık, İngiltere'de tüm alt ligler açık ve veritabanı en fazla seviyede. Hatta ek olarak uzakdoğu ve bazı afrika liglerinide açtım ve Fransız futbol okullarıda var. Yıldız olarak 1.5 gösteriyor ve 4. sezondayım...

Kısaca crash dump hatası tamamen random bir hatadır. Her ay kayıttan sonra oyunun yedeğini kopyalayıp başka klasöre taşıyın. 5 dakikalık iş için koca oyunu ezmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Benim tüm 1. ligler açık, İngiltere'de tüm alt ligler açık ve veritabanı en fazla seviyede. Hatta ek olarak uzakdoğu ve bazı afrika liglerinide açtım ve Fransız futbol okullarıda var. Yıldız olarak 1.5 gösteriyor ve 4. sezondayım...

Kısaca crash dump hatası tamamen random bir hatadır. Her ay kayıttan sonra oyunun yedeğini kopyalayıp başka klasöre taşıyın. 5 dakikalık iş için koca oyunu ezmeyin.

belkıde haklısın yınede tam cozum olduğunu solemedım sayfanın altında yazıyo sadece bı alternatıf kı bı cok ınsana cozum oldu

random hatası dıyosun sureklı savelemekten bahsedıyosun

crash dump hatasının save dosyalarınıda bozduğunu bılıosundur tek bı taneyı degıl tamamını

1 yırttın hadı 2 yırttın 3 de nolucak

tavsıye ettıgım sıstem 2 yıldız dedım

1.5 yıldızla başladın dıye hemen tezı curuttum olarak bakma

su an space e bastığında normal bı gun bıle ne kadar hızda doluyo

ocak ayı transfer sezonun basında tek bı tık yükleme ne kadar surede doluyo herhalde coktur

bundan sonra hata alma ıhtımalın yüksek

kı olağan bı durum olarak bakıyosun her ay save alın dıyosan bu hatayla sureklı karsılasıyo olmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 26 Ekim 2013; 3:30:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.