Şimdi Ara

Cr7 Hangi Özellikte Gelmis Gecmis En İyi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu velete cevap vermeyin kendisi Messi fanı Ronaldo düşmanıdır hadi abim git Barça konusunda yaz aklındakileri burayı kirletme sezon sonunda Ronaldo Juveyle CL alırken gelirsin yazmaya şans winnerlığı diye futbolda şans yoktur evlat yetenek vardır bi de yıllarca çalışıp o yeteneği geliştirmek vardır işte Ronaldo bunu yaptığı için tarihin en komple ve en iyi futbolcusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Şu velete cevap vermeyin kendisi Messi fanı Ronaldo düşmanıdır hadi abim git Barça konusunda yaz aklındakileri burayı kirletme sezon sonunda Ronaldo Juveyle CL alırken gelirsin yazmaya şans winnerlığı diye futbolda şans yoktur evlat yetenek vardır bi de yıllarca çalışıp o yeteneği geliştirmek vardır işte Ronaldo bunu yaptığı için tarihin en komple ve en iyi futbolcusu.
    Doğru şans winner lığı yok şans+hakem winnerlığı var

• Cristiano Ronaldo bir çok özellikte gelmiş geçmiş en iyi olduğu için zaten tepe noktası, atıyorum Messi Maradona tipi oyuncular kafa golü atamaz atarsa aşırı stoper kademe hatalarından atarlar, Ronaldo ise en az Messi kadar güzel paslar verebiliyor yani Ronaldo, Messi’nin en iyi olduğu özelliklerde iyi- orta, Messi ise diğer özelliklerde 0 denklem bu kadar basit.

• Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Messi kadar güzel paslar verebiliyor nedir canim kardesim ? Ne yiyonuz , ne iciyonuz siz .

• Cümlenin tamamını iyi okumanı tavsiye ederim Ronaldo’nun verdiği topuk paslarını dünya üzerinde hiç bir futbolcu veremez ayrıca 11-12 sezonunda Benzema’ya attığı pasıda en fazla Mesut ve Messi atar bu dünyada bana göre ölümcül paslarda en iyileri Messi ve Mesut bu yüzden onlarla kıyasladım tabiki onlar kadar iyi pasör değil ancak onlardan pekte eksiği yok bu konuda

Dribbling

Dribbling hızı

Anlık hızlanma patlamaları

Kısa pas

Ara pas

Uzun pas

Oyun zekası/vizyon

Kıvraklık

Dar açıdan vuruşlar

son zaman 2-3 yıldır da frikik .

Messi bunların hepsinde ezip geçiyor cr7'yi ...

cr7'nin iyi olduğu doğru düzgün konu yok Messi'den . Kafa topu , vuruş sertliği ve hızı , fiziksel güç , pozisyon alma ve gol atamama bu da var tabi . Eskiden frikiği daha iyiydi onda da Messi ezip geçti yine ..

• Güzel örnekler vermişsin peki ben sana Ronaldo’nun Şampiyonlar liginde United formasıyla Arsenal’a Attığı freekici bırak Messi değil Messi’nin sülalesi gelip aynı anda vursa atamaz desem ?

Ben ne dedim ? "Vuruş sertliği ve hızı" olarak Cr7 daha iyi zaten inkar da edecek halim yok bunu . Messi çok sert vuramaz ama çeşitli vurur . Hani ben hiç abanarak vurduğunu görmedim videodaki gibi zaten .

• Birbirlerinden daha iyi oldukları konular var aslında tamamen farklı oyuncular ancak skora en çok etki eden iki şahıs olduğu için mecburen kıyaslanıyorlar bana göre Ronaldo’nun + sı daha çoktur ama bu Messi’ye kötü dediğim anlamına gelmez herkesin kişisel fikir ve zevkleri diyelim.

Senden tek ricam var Messi'nin 2015 yılındaki Copa Del Rey finalindeki Bilbao'ya olan golüne bakman . Messi'ye olan saygının artacağından eminim .

Hem anlık hızlanma patlaması hem dribbling hem de vuruş "kusursuzluğu" toplamı bir gol .

https://m.youtube.com/watch?v=O77vzeFrbjo

• Messi'nin çoğu golünü biliyorum yarısından fazlasını da o an izlemişimdir beni etkilemiyor, top ayağına yapışıyor o gerçekten yetenek ama izleyiciye göz zevki verdiğini sanmıyorum yani nasıl desem Messi 3-4 kişi geçse de bana hoş bir görüntü sağlamıyor ancak Ronaldo 1 adam geçebilirse (:D) çok daha klas geçiyor. Ronaldo'nun 13/14 sezonunda topuğuyla Valencia'ya attığı golü hiç birine değişmem işin aslı.
    Messi estetik skill atan bir oyuncu değil zaten . Göz zevkine oynamaz .. Ama ona rağmen bana göre göze hoş da geliyor çünkü kıvrak bir oyuncu .

Messi'nin neden estetik skill atma ihtiyacı duymadığını da anlatmama gerek yok . Atsa en estetiklisini atar zaten

• İkisinin de fanı olmayan biri olarak cevaplıyorum. Messi genç zamanlarında çok iyi çalım yapardı, dört beş kişiyi geçip boş kaleye salladığı zamanlardan bahsediyorum. Sonra barça gibi bir kulüpte olduğu için gerek takım oyunu gerekse yaşının ilerlemesiyle paralel yavaşlayan hızı yüzünden oyun kuran, pas yapan, ceza sahası içinde bitirici bir oyuncu haline geldi. Ronaldo ise tam bir canavar. Unitedda parladığı dönemler hiçbir eksiğini bulamazsınız, çalımsa çalım, hızsa hız. Realde ise bu çıtayı yukarılara taşıdı. Oyun stili değişti biraz evet, daha çok pas yapan daha çok ileri uçta top bekleyen bir ronaldo oldu ama hala bu yaşta bile orta sahadan top alıp rahatlıkla ceza sahasına girebiliyor. Messiden iki yaş büyük olduğunu unutmayın.

Genel olarak değerlendirirsek:

Genç messi 10/9.5

Genç ronaldo 10/9.5

Şimdiki messi 10/7

Şimdiki ronaldo 10/8

• Juventus'ta da şampiyonlar ligini alırsa tartışmasız günümüzün en iyi ve tarihinde sayılı futbolcuları arasında yerini alacak.

Messi ligini değişstirmeye korkarken bu adam

- Premier lig

- La Liga

da kendini kanıtladı. Bu 2 lige kıyasla İtalya Serie A daha kolay bir lig. Juventus zaten ligi domine eden bir takım.

Juventus şampiyonlar ligini kazanırsa Messi V C. Ronaldo diye bir kıyaslama olmaz. Olmaması gerekir.

C. Ronaldo şampiyonlar liginin de en çok gol atan oyuncusu oldu. R. Madrid de rekorları kırdı.

Messi çok iyi bir futbolcu bu tartışılmaz ama C. Ronaldo bir winner. Bunu İtalya ve Juventus'ta da kanıtlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

İkisinin de fanı olmayan biri olarak cevaplıyorum. Messi genç zamanlarında çok iyi çalım yapardı, dört beş kişiyi geçip boş kaleye salladığı zamanlardan bahsediyorum. Sonra barça gibi bir kulüpte olduğu için gerek takım oyunu gerekse yaşının ilerlemesiyle paralel yavaşlayan hızı yüzünden oyun kuran, pas yapan, ceza sahası içinde bitirici bir oyuncu haline geldi. Ronaldo ise tam bir canavar. Unitedda parladığı dönemler hiçbir eksiğini bulamazsınız, çalımsa çalım, hızsa hız. Realde ise bu çıtayı yukarılara taşıdı. Oyun stili değişti biraz evet, daha çok pas yapan daha çok ileri uçta top bekleyen bir ronaldo oldu ama hala bu yaşta bile orta sahadan top alıp rahatlıkla ceza sahasına girebiliyor. Messiden iki yaş büyük olduğunu unutmayın.

Genel olarak değerlendirirsek:

Genç messi 10/9.5

Genç ronaldo 10/9.5

Şimdiki messi 10/7

Şimdiki ronaldo 10/8
    Değerlendirme güzel olmuş oransal olarak. Herşeyi açıklıyor

• Messi Ronaldo'dan komple bir oyuncu. Ronaldo'ya gelmiş geçmiş en komple oyuncu demek kesinlikle yanlış, belki komple forvet olabilir.

Konuda ronaldo komple yazanlar için dedim bunu. Ronaldo bence de mental olarak çok üst ama bu yorumlar biraz istikrarsız oluyor genelde. Gelecek sezon Messi damga vurursa Ronaldo için yapılan güzellemelerin ibresi Messi'ye çevrilecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Cümlenin tamamını iyi okumanı tavsiye ederim Ronaldo’nun verdiği topuk paslarını dünya üzerinde hiç bir futbolcu veremez ayrıca 11-12 sezonunda Benzema’ya attığı pasıda en fazla Mesut ve Messi atar bu dünyada bana göre ölümcül paslarda en iyileri Messi ve Mesut bu yüzden onlarla kıyasladım tabiki onlar kadar iyi pasör değil ancak onlardan pekte eksiği yok bu konuda
    Topuk pası vermek nedir ya çok büyük marifet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

Juventus'ta da şampiyonlar ligini alırsa tartışmasız günümüzün en iyi ve tarihinde sayılı futbolcuları arasında yerini alacak.

Messi ligini değişstirmeye korkarken bu adam

- Premier lig

- La Liga

da kendini kanıtladı. Bu 2 lige kıyasla İtalya Serie A daha kolay bir lig. Juventus zaten ligi domine eden bir takım.

Juventus şampiyonlar ligini kazanırsa Messi V C. Ronaldo diye bir kıyaslama olmaz. Olmaması gerekir.

C. Ronaldo şampiyonlar liginin de en çok gol atan oyuncusu oldu. R. Madrid de rekorları kırdı.

Messi çok iyi bir futbolcu bu tartışılmaz ama C. Ronaldo bir winner. Bunu İtalya ve Juventus'ta da kanıtlayacaktır.

Ronaldo 2015'e kadar ne kazanmıştı da şimdi winner oldu. Takım oyunu bu. Madem winner dı 2015 e kadar armut mu topladı bu adam.

Messi'nin de kendini başka ligde ispatlamasına gerek yok. O da istese gider Psg'ye 3-4 kere daha Cl şampiyonu olur. Adam Ronaldo gibi takmıyor bu olayları. Ronaldo Messi'ye yetişebilmek için oyun stilini değişti. Messi hala aynı Messi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Ronaldo 2015'e kadar ne kazanmıştı da şimdi winner oldu. Takım oyunu bu. Madem winner dı 2015 e kadar armut mu topladı bu adam.

Messi'nin de kendini başka ligde ispatlamasına gerek yok. O da istese gider Psg'ye 3-4 kere daha Cl şampiyonu olur. Adam Ronaldo gibi takmıyor bu olayları. Ronaldo Messi'ye yetişebilmek için oyun stilini değişti. Messi hala aynı Messi.

Alıntıları Göster
    Messi bu olayları takmıyor mu ? Başka bir ligde kendini kanıtlamak kolay bir iş değildir. Hodri meydan bunu Messi yapsın alkışlayalım.

Madem takım oyunu bu adam Arjantin milli takımında neden hayalet ?

C. Ronaldo yaşı ilerledikçe daha da üstüne koyuyor kendini geliştiriyor. 33 yaşında 105 M Euro bonservis.

33 yaşında bitmiş oyuncular görüyoruz. Ama C. Ronaldo tam tersine hala fit ve kendini daha da geliştiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

Messi bu olayları takmıyor mu ? Başka bir ligde kendini kanıtlamak kolay bir iş değildir. Hodri meydan bunu Messi yapsın alkışlayalım.

Madem takım oyunu bu adam Arjantin milli takımında neden hayalet ?

C. Ronaldo yaşı ilerledikçe daha da üstüne koyuyor kendini geliştiriyor. 33 yaşında 105 M Euro bonservis.

33 yaşında bitmiş oyuncular görüyoruz. Ama C. Ronaldo tam tersine hala fit ve kendini daha da geliştiriyor.

Alıntıları Göster
    Messi istese Psg ye gidip köy takımlarına karşı istatistik kasar Cl alırdı.Baloon dor alırdı.Adam takmıyor belli ki.

Ronaldo milli takımda ne yapmış onu anlamadım ben.Euro 2016 mucizesi ve Euro 2004 hariç yarı finali yok bir turnuvada. Uruguay maçında gördük kendisini. Messi'nin dünya kupası finali var.Kaç tane Copa America finali var. Dünya kupasında bu kadar vurdumduymaz oynamasına rağmen 1 gol 2 asisti var. Hayalet demek ayıp olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.