Şimdi Ara

CPUTIN Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CPUTIN hardware monitörde eski anakartımda dikkatimi çekmiyordu 35 derecelerde felan olduğu için fakat asus rampage IV extreme aldım ve bunda CPUTIN 60 derecelerde dolaşıyor. Peki nedir bu CPUTIN ve bu normal bir sıcaklık mı maksimum kaçtır? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler.

• dostum 60 normal ... 120 yı gorenler var ... cpu sıcaklıgı falan degıl ...kuzey koprusude de degıl emınım ..ama dersen ne bılmıyorum ... sadece 60 derecenın normal oldugunu bılıyorum ... bıraz arastırırm net ısıler ublursam yazarım konuya ...sıkıntı yok ama ıcın rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

dostum 60 normal ... 120 yı gorenler var ... cpu sıcaklıgı falan degıl ...kuzey koprusude de degıl emınım ..ama dersen ne bılmıyorum ... sadece 60 derecenın normal oldugunu bılıyorum ... bıraz arastırırm net ısıler ublursam yazarım konuya ...sıkıntı yok ama ıcın rahat olsun

Rampage III Formula'da bu sıcaklığı 40 derecenin üstünde görmedim görsem illa ki kafam da kalırdı. Cpu olmadığını biliyorum Rampage IV Extreme'de kuzey köprsü yok zaten. Diğerlerinin ne manaya geldiğin biliyorum anakart sıcaklıkları felan hepsi var ama işte CPUTIN ne onu bilmiyorum onu öğrenmem gerekiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

quote:

dostum 60 normal ... 120 yı gorenler var ... cpu sıcaklıgı falan degıl ...kuzey koprusude de degıl emınım ..ama dersen ne bılmıyorum ... sadece 60 derecenın normal oldugunu bılıyorum ... bıraz arastırırm net ısıler ublursam yazarım konuya ...sıkıntı yok ama ıcın rahat olsun

Rampage III Formula'da bu sıcaklığı 40 derecenin üstünde görmedim görsem illa ki kafam da kalırdı. Cpu olmadığını biliyorum Rampage IV Extreme'de kuzey köprsü yok zaten. Diğerlerinin ne manaya geldiğin biliyorum anakart sıcaklıkları felan hepsi var ama işte CPUTIN ne onu bilmiyorum onu öğrenmem gerekiyor :)

kuzey degıl guney koprusu yok ... ..bılgıyı duzelteyım ... kalanınıda bulursam yazacagım konuya ..bakmadım daha... bu arada ceva veren olursa sorun yok zaten

• quote:

quote:

quote:

kuzey degıl guney koprusu yok ... ..bılgıyı duzelteyım ... kalanınıda bulursam yazacagım konuya ..bakmadım daha... bu arada ceva veren olursa sorun yok zaten

kuzey köprüsü IOH dostum. Güney köprüsüde ICH, PCH - Platform Controller Hub yani ikisinin de yerini de tutan bir köprü var bu kartda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 13 Mart 2012; 1:12:03 >

• neyse kuzey guneyi bosverin de sabertooth x79 da cputin 127.5 derece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeKTaS F1GO

neyse kuzey guneyi bosverin de sabertooth x79 da cputin 127.5 derece ?

Yanlış bir şey vardır o kadar olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temp3 nedir? 127C gösteriyor
    14 yıl önce açıldı
    Cpu usage nedir?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeKTaS F1GO

neyse kuzey guneyi bosverin de sabertooth x79 da cputin 127.5 derece ?

Yanlış bir şey vardır o kadar olmaz.

Beyler Benim Anakart da sıkıntı var sanırım ama çözemedim.

CPUTIN Nedir?

CPUTIN Nedir?

CPUTIN Nedir?

Bu tarz hatalar almaya başladım .

Kuzey koprusunde mi sorun var ?

ne yapmam lazım ?

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 116
    BCP1: FFFFFA800FC28010
    BCP2: FFFFF88007150768
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 0000000000000002
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\062812-16520-01.dmp
    C:\Users\SrVayman_S\AppData\Local\Temp\WER-48110-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

tarz hatal

• İşlemci sıcaklıkları falan neden o kadar yüksek ki ne soğutucu kullanıyorsun? Test yaparken mi mavi ekran alıyorsun o sıcaklıklarla doğaldır yani.
  • http://communities.intel.com/thread/24025?wapkw=cputin

Burada izah etmiş ancak ecnebicem o kadar yok. Mütercim varsa bize de izah etsin bu CPUTIN nedir ne değildir. Doğru düzgün bilen yok maalesef... Şiştim meraktan ben de kaç yıldır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.