Şimdi Ara

## CPU-Z v1.47 Kullanıma Sunuldu ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: metin

oc ile ilgileniyorum ama bugüne kadar hiç ihtiyaç duymadım, marsı yeniden keşfetmeye gerek yok

İşlemci overclock'unu mars örneğinize ölçeklendirmek,uyarlamak gerekirse şöyle bi durum ortaya çıkıyo : Satın aldığı işlemcisinine paralel olarak %50-60 overclock eden bi kullanıcı ; marsı keşfetmiş ve buna paralel olarak marsta suyun varlığını tespit etmiş oluyo yani elde edilen 2 şey arasında epey fark olabiliyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahi_13

quote:

oc ile ilgileniyorum ama bugüne kadar hiç ihtiyaç duymadım, marsı yeniden keşfetmeye gerek yok

İşlemci overclock'unu mars örneğinize ölçeklendirmek,uyarlamak gerekirse şöyle bi durum ortaya çıkıyo : Satın aldığı işlemcisinine paralel olarak %50-60 overclock eden bi kullanıcı ; marsı keşfetmiş ve buna paralel olarak marsta suyun varlığını tespit etmiş oluyo yani elde edilen 2 şey arasında epey fark olabiliyo..

hayır demek istediğim şu, işlemcimi zaten biliyorum, alırken bütün özelliklerini araştırarak karşılaştırarak almadımmı, bu programı açıp tekrar bakmak bana haz vermiyor. bence gereksiz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Şahi_13

quote:

hayır demek istediğim şu, işlemcimi zaten biliyorum, alırken bütün özelliklerini araştırarak karşılaştırarak almadımmı, bu programı açıp tekrar bakmak bana haz vermiyor. bence gereksiz

hımm anlıyorum,işlemciyi standart değerlerinde kullanan bi kullanıcı olarak haklısınız ama ben oc konusunda yorum yapmıştım yani potansiyeli değerlendirmek ve ilerletmek her alanda güzeldir..

• hayır oc yapıyorum, her zaman yaparım, hep yaptım, yapacağım :)
  • bazen amaç sadece tartışmak mıdır diye düşünmeden edemiyorum

Marstan sevgiler
  • Haber İçin Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.