Bildirim
Cpu Z Test
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güncel. -
güncel -
güncel -
güncel -
beyler acil cevap lazım. -
güncel. -
Bi bitmediniz iyi fena değil oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CPU-Z Test nedir ya o program senin donanımın hakkında bilgi verir. -
Ben burada total ram az mı diye soruyorum . Adamların dediği şeylere bak ya . Oğlum siz var ya cevap vermeye bile değmezsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
Ben burada total ram az mı diye soruyorum . Adamların dediği şeylere bak ya . Oğlum siz var ya cevap vermeye bile değmezsiniz
Dostum böyle saçma konular açacağınına forumu inceleyip bakacaksin ben bu forumda hiç yoktan insanlara yardimci oluyorum şimdi sus istersen
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem2626
quote:
Ben burada total ram az mı diye soruyorum . Adamların dediği şeylere bak ya . Oğlum siz var ya cevap vermeye bile değmezsiniz
Dostum böyle saçma konular açacağınına forumu inceleyip bakacaksin ben bu forumda hiç yoktan insanlara yardimci oluyorum şimdi sus istersen
Bu konunun saçma tarafı ne , açıkla da bizde bilelim . Ergen üyemiz .
-
quote:
quote:
quote:
Arkadaşım konuyu açana kadar forumu incelesen. Bana ergen diyene kadar ne yaptığına bakarsan sevinirim dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkadaşım konuyu açana kadar forumu incelesen. Bana ergen diyene kadar ne yaptığına bakarsan sevinirim dostum.
Forumun neyini inceleyeceğim birader . Bana kafayı yedirtme . Şurada düzgünce bir soru soruyoruz. Cevap vermeyeceksen çık şu forumdan
-
Ben sana düzgünce cevap veririm itam şeklini düzelt istersen.
quote:
Sana mı soracağım nasıl konuşup konuşmayacağımı ? Düzgün cevap vereceksen , ilk mesajında ergenlik yapmazdın .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 3 Eylül 2013; 10:57:42 > -
quote:
quote:
Sana mı soracağım nasıl konuşup konuşmayacağımı ? Düzgün cevap vereceksen , ilk mesajında ergenlik yapmazdın .
Bana sormicaksin insan olacaksın doğru konusacaksin kimseye ters konusamazsin sen.
quote:
quote:
quote:
Bana sormicaksin insan olacaksın doğru konusacaksin kimseye ters konusamazsin sen.
Hadi ya . İzin alalım birde istersen ?
edit : atarlandı ergen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 3 Eylül 2013; 11:32:48 >
-
Telefonun RAM i zaten 1 GB.Normal. -
quote:
Orijinalden alıntı: SPeaky
Telefonun RAM i zaten 1 GB.Normal.
Hocam yok yani . Normal mi diye sormuştum zaten . Sağolsunlar konunun içine ettiler . Endişelendim biraz 700 küsür çıkınca . Pek de önemli değil galiba total ram ?
Benzer içerikler
- whatsapp tarih ve saat yanlış hatası android
- device health services nedir
- sony telefon
- sony xperia 1 vi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X