Şimdi Ara

CPU teknik bilgisi olan arkadaşlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde LE-364 model numaralı bir anakart var, bu anakartta işlemci ısısı değeri maksimum ne olmalıdır. Anakart ta normalde işlemci üzerinde heatsink var,yani fansız çalışıyor tasarımı bu şekilde, fakat ; heatsink üzerinde ben 4x4 lük bir fan taktım, anakart fansız 60 dereceyi görüyor (açık ortamda) fan ile 50 derece civarında,(boşta) ama kapalı kabininde sanırım az yükte 75-80 dereceyi görebilir, bu sıkıntı oluştururmu.

Bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Anakarttaki işlemci via nemehiah 800 mhz embeded.

Anakartın pdf dosyası ;

http://www.tcommate.com.tw/manual/LE-364.pdf

Teşekkürker

CPU teknik bilgisi olan arkadaşlar bakabilirmi

Edit : imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formalist -- 22 Ağustos 2007; 23:19:55 >

• bu işlemcileri biliyorum bir ara inceleme sansım olmustu onların üzerlerinde de fan yoktu ben stabilite sorunu görmedim ama olmuycağı anlmaına gelmez sen en iğisi deneme yanılma yöntemine kullan ve gercekten ihtiyaç dogarsa fan takmanı öneririm
  • tşk cevap için,

fan kesin takılacak,

sorun anakartın çok sıcak bir şehirde kullanılacak olası, ve dış mekanda kullanılacak, 4x4 fan yetersiz kaldı şimdilik, 7x7 fan kullanacağım uygulayabilirsem 7x7 2 adet fan takacağım,

bu fanları takmama ragmen 75 dereceyi zaman zaman görebileceği düşüncesindeyim, umarım sorun olmaz, burada denemeler yaptıgımda anakart işlemci sıcaklıgı 70 dereceyi gordukten sonra sapıtıyo, ve ram e el sürülmüyo.

Saol tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.