Şimdi Ara

CPU SOĞUTUCUSU VE KASA BOYUTLARI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR KASAM MİDİ TOWER KASA VE AKASA FREEDOM XONE'DİR.( Akasa Freedom Xone İncelemesi | PC Labs )BENDE KENDİME ŞU İŞLEMCİ SOĞUTUCUSUNU UYGUN BULDUM.( Hepsiburada.com : Akasa Venom AMD/Intel LGA775/1156/1366 İşlemci Soğutucu AK-CCX-4002HP | Bilgisayar ) SİZCE KASAMA SIĞARMI YA BUNU SORUCAKTIM.ŞİMDİDEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. UYMUYORSA DA İNTEL LGA 1156 SOKETE VE KASAMA UYGUN İYİ SOĞUTACAK BİR SOĞUTUCU TAVSİYE ETMENİZİ BEKLİYORM

• yardım edecek kimse yokmu koskoca forumda
  • sığar ama işlemcinin karsına gelen fanın takılı olmaması lazım
    venom un yuksekliği 16 cm senin kasanın genişliği ise 20 cm
    fan yoksa orda sıgar ama sen yine de bir ölç istersen anakarttan kapaga kadar olan mesafaeyi
  • arkadaşım tam anlamıyla doğru demişsin ölçtüm şimdi anakartın yüksekliğinide ekleyince kapak ile işlemci arasında tam 16 cm kalıyor ve kasamın yan tarafında 2 fan var 12cm lik alt taraftaki takılı olsa bir problem olmaz ama dediğin gibi üstteki takılı olursa problem olur sanırım dediğin gibi.ama bir sorum olacak bu fanı takmaz isek soğutma gücünde bir düşme olurmu çnkü tam işlemci soğutucusunun karşısında oluyor bu fan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: agathodemon

arkadaşım tam anlamıyla doğru demişsin ölçtüm şimdi anakartın yüksekliğinide ekleyince kapak ile işlemci arasında tam 16 cm kalıyor ve kasamın yan tarafında 2 fan var 12cm lik alt taraftaki takılı olsa bir problem olmaz ama dediğin gibi üstteki takılı olursa problem olur sanırım dediğin gibi.ama bir sorum olacak bu fanı takmaz isek soğutma gücünde bir düşme olurmu çnkü tam işlemci soğutucusunun karşısında oluyor bu fan...

Başka bir yere takmaya çalış. Kasanı ne kadar soğutabilirsen o kadar fazla verim alabilirsin.
  • Bende Akasa Genesis 600w'a Xigmatek Red Scorpion siparişi verdim.Kasa fanını iptal etmem gerekicek yüksek ihtimalle.159mm fanın yüksekliği,benim kasa 185mm.1.5 cm'lik bir alan kalıyor geriye.Bakalım ne yapıcaz
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar o zmn venomdan vazgeçmem gerekebilir sizin görüşleriniz doğrultusunda yan kapağı iptal etme ihtimalimizde opabilir bu durumda bunu hiç istemiyorum..bana venom gibi sessiz,iyi soğutan ve boyutu kasama uygun bişey tavsiye ederseniz sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2587

Bütçede çıkabilirseniz buna bakın.
    Pahalı gelirse buna bakın

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=34160
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.