Şimdi Ara

Cpu Sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Gigabyte 945g-s3 anakartım var. Bıostan cpu sıcaklığı görebiliyorum ama Everest, hardware monitor gibi yazılımlar göstermiyor neden olabilir?

Bu arada Celeron d 3.09 ghz işlemcinin voltajını ellemeden O.c. yaptım.
    3.8 ghz çalışıyor. Sıcaklığı etkiler mi bu durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 29 Haziran 2007; 10:26:19 >

• birazcık sıcaklıkta artış olabilir ginede 800 mhz artış sağlamışsın ama voltaja dokunmamışsın bide anakartın kullandığı yazılımlarla sıcaklığı kontrol et diğerleri pek güvenilir değil
  • Anakartının kullandığı (Gigabytenin kengi içinden çıkan cd) çalıştırdığımda bana "Failed query" hatasını veriyor".

Yani sorun bir anlamda ciddi. Biostan yapabileceğim bir şey var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrettinkart

Merhaba. Gigabyte 945g-s3 anakartım var. Bıostan cpu ısıdsını görebiliyorum ama Everest, hardware monitor gibi yazılımlar göstermiyor neden olabilir?

Bu arada Celeron d 3.09 ghz işlemcinin voltajını ellemeden O.c. yaptım.
    3.8 ghz çalışıyor. Sıcaklığı etkiler mi bu durum?

http://www.almico.com/sfdownload.php linkinden speedfan programını indirip sıcaklığı kontrol edebilirsiniz. overclock yapmak ısıda biraz artış yapabilir ama sistem kararlılığını test etmeniz gerekebilir. onun içinde özellikle orthos programıyla saatler suren testler yapmalısınız. cpu'ya tam yüklenem bir program çünkü, ayrıca speedfan programıyla da bu arada sıcaklıkları kontrol edebilirsiniz.

• Pasa 61 , o.c. bilgilerin için çok teşekkürler. Dediklerini yapacağım. Bayağı faydalı oldacak. .

Konuyu okuyanlar , işin O.c boyutundan çok, cpu sıcaklığının anakkarttan görünüp , programlardan görünmemesi ile ilgili bilgi verirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 29 Haziran 2007; 10:29:11 >
  • Programlarda Anakart sıcaklığı diye birşey geçiyor. Fakat anakartın biosunda sadece cpu sıcaklığını veriyor.

Acaba Anakart sıcaklığı diyerek Cpu sıcaklığını mı gösteriyor dersiniz?
  • Program sadece bios sıcaklığı veriyorrr beyler!...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrettinkart

Programlarda Anakart sıcaklığı diye birşey geçiyor. Fakat anakartın biosunda sadece cpu sıcaklığını veriyor.

Acaba Anakart sıcaklığı diyerek Cpu sıcaklığını mı gösteriyor dersiniz?

anakart sıcaklığı ayrı cpu sıcaklığı ayrıdır. benim biosta ikisi de gorunuyor (pc health status denen bolumde)
  • dostum everstin hangisini yükledin home yükledisen o anakartta göstermio nedense ama ultimate yüklersen göstermesi lazım speedfan da bi işe yaramıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: suvari17

dostum everstin hangisini yükledin home yükledisen o anakartta göstermio nedense ama ultimate yüklersen göstermesi lazım speedfan da bi işe yaramıyo

Şu an değil ama 3 günsonra deneyebilirim. Ama denediğim zaman bilgi veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.