şimdide film açtım bsplayer da ondada arada takılıyor KAFAYI YİYECEM
Sıcaklıkla alakası olamaz.Başka birşey vardır kesin.
BELKİhdd olabilir yarın başka bir hdd ile deneyeyim bakalım ne olacak ilgilendiğiniz ve yardımlarınız için çok teşekkürler ALLAH razı olsun.
ha birde winxp yi sp 3 yükledim farkedermi ondan(ama sıcaklık sp2 dede oluyodu) iyi geceler....
valla bak katılımsız bir cd ile xp yükledikten sonra başına bu geldi ise eskiden nasıl yapıyorsan o şekilde tekrar format atıp denemeni öneririm..
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
valla bak katılımsız bir cd ile xp yükledikten sonra başına bu geldi ise eskiden nasıl yapıyorsan o şekilde tekrar format atıp denemeni öneririm..
vallaha bende içimden öle geçiyo hep ama bu benim kafamı varya en iyisi dediğin gibi yapmak orjinal iyidir herzaman öle yapıım en iyisi o teşekkürler tekrar
Dostum iki seçeneğin var
1- fan arızalı 2- fan yerine oturmamış...
tekrar format attım sp 2 sükledim orjinal, şu anda cpu 35 derece düzeldi gibi sanki (ama odanın içide serin)
çok ilginç bir durum.....
quote:
Orjinalden alıntı: yusufpala
tekrar format attım sp 2 sükledim orjinal, şu anda cpu 35 derece düzeldi gibi sanki (ama odanın içide serin)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme