Şimdi Ara

CPU Ledi Kırmızı Yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık beş aydır anakart ve işlemci ile ilgili problemler yaşıyorum. Önce anakart ve işlemciyi verdim servise ikisinden biri bozuk diye, anakart geri geldi sorun yok denilip. İşlemci ise sıfırı ile değiştirilip gönderildi. Sorun düzeldi sanıp pcyi kurdum, hata devam ediyordu.

Tanıdık bir bilgisayarcı sorunun anakartta olduğunu söyledi, yine verdim teknik servise. Tamir edemeyip para iadesi yaptılar. O paraya yeni anakart aldım.

Yeniden kurdum bilgisayarı. Bu sefer de bilgisayar çalıştığı halde görüntü gelmedi. Anakartta sorun olabilir diye yeni anakartı servise yolladım, sorun bulamadık dediler. Geri gelince yine kurdum sistemi, dikkat ettim işlemci ledi kırmızı yanıyor anakartta.

Anakartla ilgili bir sorun olmadığına göre sorunun işlemcide olması lazım. Ancak işlemci sıfır geldi. Anakart işlemciyi tanımıyor olabilir diye bir şey okudum nette bununla ilgili. Esas sıkıntı farklı bir işlemci bulup denemekte. İşlemciyi servise vermek istemiyorum, bir ay bekletiyorlar, işlemci bozuk mu pek olası görünmüyor ayrıca.

Beklemekten çok sıkıldım artık. Yeni ucuz bir işlemci alıp deneyeyim mi yoksa farklı bir öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci ne anakart ne ? Hiç bir bilgi vermemişsiniz.

Hiç görüntü gelmiyorsa mevcut bios işlemciyi desteklemiyor olabilir.

• Anakart asus z97-a, işlemci i5-4590. Bios güncellemesi için de başka bir işlemci takıp yapmak lazım. Onu bulmak sorun olduğu için ucuz bir işlemci alıp denemek istiyorum ama sorun o değilse ya da yine görüntü alamazsam diye çekiniyorum.

Başka ne tür bir sorun olabilir işlemci ile ilgili (eğer işlemci arızalı değilse)?

• Benim bildiğim onun üstündeki ışık zaten kırmızı yanıyor post ekranından sonra. Bendeki Asus öyle şahsen.

• Valla asus servisinden arayan adamın dediğinden hareketle söyledim, hangi parçanın ledi kırmızı yanıyorsa onda sıkıntı vardır demişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.