Şimdi Ara

CPU kullanımı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cpu-1 her zaman kullanımı %0 ne zaman baktıysam neden böyle diğerlerinin değerleride çok yükseliyor laptopun uzun süre açık kaldığındanmı kaynaklı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

CPU kullanımı ile ilgili

cpu-1 her zaman kullanımı %0 ne zaman baktıysam neden böyle diğerlerinin değerleride çok yükseliyor laptopun uzun süre açık kaldığındanmı kaynaklı ?

Coretemp indirin, arkaplanda bilgisayarı zorlayan uygulama-oyun falan açın. Birde öyle bakın bakalım kullanılmıyor mu diye... Aida da sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

CPU kullanımı ile ilgili

Coretemp indirin, arkaplanda bilgisayarı zorlayan uygulama-oyun falan açın. Birde öyle bakın bakalım kullanılmıyor mu diye... Aida da sorun olabilir.

battlefield 3 ,call of duty black ops,skyrim,max p3 hepsini açtım 15 dk gibi bir sürede açık bıraktım tekrar baktım cpu kullanımına cpu-2-3-4 neredeyse 100 lere geldi hepsi ama cpu-1 hala 0

• quote:

battlefield 3 ,call of duty black ops,skyrim,max p3 hepsini açtım 15 dk gibi bir sürede açık bıraktım tekrar baktım cpu kullanımına cpu-2-3-4 neredeyse 100 lere geldi hepsi ama cpu-1 hala 0

CPU kullanımı ile ilgili

Başlat'a msconfig yazıp arat, oradan önyükleme--> gelişmiş seçenekleri tıkla, işlemci sayısını 4 olarak işaretle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 10 Haziran 2012; 0:06:56 >
  • quote:

quote:

CPU kullanımı ile ilgili

Başlat'a msconfig yazıp arat, oradan önyükleme--> gelişmiş seçenekleri tıkla, işlemci sayısını 4 olarak işaretle

ilk girdiğimde işlemci sayısı yazan yerin yanında tik yoktu sonra işaretledim ve 4 yaptım pc tekrar başladı ardından tekrar baktım yine cpu-1 0 hiç değişmiyor 2 tane oyunda açtım yine aynı değişen şey sadece cpu 2-3-4 40-60 lardayken genellikle şimdi 0-20 arasında genellikle gidip geliyor

• CPU 1 bozuk o zaman, garantiye yolla bilgisayarı
  • garantiye yollamaktan başka bir çözüm yokmu , arızalımı kesin şimdi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan hızı ayarlama ile ilgili
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Test programları ile karşılaştırma yapın. Bariz bir şekilde düşük skor alıyorsanız çekirdek bozulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Test programları ile karşılaştırma yapın. Bariz bir şekilde düşük skor alıyorsanız çekirdek bozulmuş.

hangi test programlarına bakayım ?
  • yukarı
  • prime95
  • quote:

prime95

indirdim torture test var yanlış hatırlamıyorsam onu yaptım cpu 2-3-4 kullanımı %100e dayandı test sırasında ama cpu-1de tık yok hala %0
  • quote:

quote:

prime95

indirdim torture test var yanlış hatırlamıyorsam onu yaptım cpu 2-3-4 kullanımı %100e dayandı test sırasında ama cpu-1de tık yok hala %0

Hocam yollayacaksın o zaman servise, yapacağın birşey yok
  • quote:

quote:

quote:

prime95

Hocam yollayacaksın o zaman servise, yapacağın birşey yok

hocam şimdi servise gönderirimde sence ort kaç gün içinde çözerler benim problemi ve birde cpu-1 bozulmuş ve bu bozulma darbeye bağlı olabilirmi ban laptopu 2 kere ort 2 karış mesafeden yere düşürmüştüm 1 1.buçuk ay kadar önce .

• quote:

hocam şimdi servise gönderirimde sence ort kaç gün içinde çözerler benim problemi ve birde cpu-1 bozulmuş ve bu bozulma darbeye bağlı olabilirmi ban laptopu 2 kere ort 2 karış mesafeden yere düşürmüştüm 1 1.buçuk ay kadar önce .

10-20 gün arası sürer servis. Darbe ile olacak birşey değil bu, işlemcinin kendisinden kaynaklıdır.
  • quote:

quote:

10-20 gün arası sürer servis. Darbe ile olacak birşey değil bu, işlemcinin kendisinden kaynaklıdır.

saol ben bi harici disk alıp yedekleyeyim dosyaları oraya sonrada servise gönderirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.