Bildirim
cpu 75 derece
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fanını kontorol et tozlanmışsa temizle _____________________________ -
kardeş işlemcin ne hangi soğutmayı kullanıyosun
onları solede bizde ona gore bişeyler yazalım
kahinmiyiz miz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca28 -- 4 Eylül 2006; 21:55:19 >_____________________________ -
cpu fan hızı 3350 rpm civarında _____________________________ -
benimki 2900 lerde olmasına ramen 42 yi geçmiyor
normal sogutması lazım hala cpu sıcaklıgın yüksekmi ayrıca fanın temizliğine bak dedim
fanın altındaki peteklerin araları tozla dolduğu için işlemciye fanın etkisi olmuyor ona iyice bakman lazım
onla ilgili birşey söylemedin_____________________________ -
cpu fanını bir temizle, benim cpu fanı 1230 rpm, sıcaklık 42 ile 49 arası değişiyo . _____________________________ "İnsan, insanın cehennemidir.." -
bence işlemcin ile fan arasındaki fan eskidi yeterli iletimi sağlamıyo kaliteli bi macun al(cam macunu değil) ve arasına sür sorun kalmayacak _____________________________ AMD Ryzen 5 7800X3D,Sapphire Pulse RX7900XT,Corsair 32GB DDR5 6000mhz Cl36 -
şu anda ona bakamadım. yarın sabah bakıcam sanırım dediğiniz sorundan kaynaklanıyor olabilir. sabah onu denicem. teşekkür ederim. bazen 79 dereceye kadar çıkıyor. ayrıca mb ısımda 45 derecelerde ve pc prob da alarm veriyor. _____________________________ -
program yanlis gosteriyor olabilir bendeki program da cpu 40 derecedeyken 90 derece gosteriyordu ve fahrenheit degildi _____________________________ -
bendeki asus pc probe. bundan başka program varmı? birde onunla deneyeyim. link gönderirseniz sevinirim. teşekkür ederim. _____________________________ -
75 dereceye dayancak elektronik malzeme, hele de bilgisayar söz konusu zor gerçekten.bi yanlış gösterim söz konusudur. _____________________________ -
arkadaşlar varsa cpu ısısını ölçecek başka bir program linkini yollayabilirmisiniz? veya nereden bulabilirim? _____________________________ -
yokmu arkadaşlar başka bir program. emin olmam gerekiyor. cpu mun yanmasını istemiyorum
_____________________________ -
bazı anakartlarda işlemci sıcaklığı yüksek görünebiliyor ama gerçekte o derece doğru değil en sağlıklısı biostan kontrol yapman olacaktır _____________________________ Gerçekler Öğrenilince Zannetmeler Biter. -
peki işlemci hızımı biostan nasıl ölçerim? biosun neresine girmem gerekiyor _____________________________ -
cpu ile başlayan bir bölümü tıkla anakartların bios ayarları çok farklı yani o kadar çok çeşit varki onu bilemiyorum veya her alanı dolaş ama değişiklik yapma saatini tarihini ve dereceleri gösteren bi sayfa mutlaka vardır 3 dakkanı ayırırsan bulabilrsin _____________________________ Gerçekler Öğrenilince Zannetmeler Biter. -
teşekkür ederim dostum. birazdan bakıcam. _____________________________ -
unutma intrnetten indirdiğin veya başka bi yerden aldığın hangi proğram olursa olsun hemen inanma
_____________________________ Gerçekler Öğrenilince Zannetmeler Biter.
Benzer içerikler
- ahşap kapı düşmesi tamiri nasıl yapılır
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- vga no signal ne demek
- şiir seslendirme programı
- lcd kontrol kartı
- bilgisayarı otomatik kapatma
- dns temizleme
- internet hızlandırma
- komut istemi
- ekran kartı sıfırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler