|
Bildirim
|
Kitapişlerde yok mu indirim kitapseç zaten sınavdan sonraya anca yollar kitapları
|
işler kitap
32.55 TL kitapseç 31.85 TL hocam bizi mi koparıyosunuz yoksa indirim daha başlamadı mı? |
Kitapla ilgili aklında soru olanlar için yazıyım kitapta 13 konu bitirdim ilk 3 soru kolay son 3 soru zor diğerleri orta düzeyde orta düzey soruların kalitesi muazzam zor sorular sizi düşünmeye zorluyor ve her konunun içindeki soruların bazıları problem şeklinde sorulmuş problem çözmenizi ve düşünmenizi hızlandırır ama benim en sevdiğim bölümü ise bire bir ösym testleri sorular tam sorulan sorular gibi aşırı güzel yazılmış bence kafanızda soru işareti varsa indirimdeyken alın pişman olmazsınız derim
|
Ardışık sayılara kadar olan 5 testi bitirdim gerçekten piyasada böylesini görmedim, bazı soruları yapamayıp sitenizdeki cevaplara baktıktan sonra yüzümde bir gülümseme oluşuyor paha biçilemez :) Gereksiz soru tiplerinden uzak, en kolay işlemi bile problem diline çevirmeyi başaran bir kitap olmuş. 2.oturum kitabını da almayı düşünüyorum başarılarınızın devamını dilerim :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|