Şimdi Ara

Çözülemiyen ping sorunu Lütfen acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ping değerin ülke içerisinde gayet iyi sonuc veriyor, ayrıca

Ayrıca bunlarada ping atar mısın.

109.232.225.175 Hollanda 60-65 ms alman gerekiyor,

74.208.53.144 Amerika 180-190 ms alman gerekiyor,

212.227.17.105 Almanya 80-90 ms alman gerekiyor,
  • @PcDestek kafanda bir çözüm planı var mı yoksa birşeyler denemeye devam mı edicez?Değerlerim verdiğin aralıklarda çıkıyor.Acaba format atsam bir çözüm olabilir mi?

Çözülemiyen ping sorunu Lütfen acil yardım
  • baska bir pc yok mu brader, eşinde dostunda laptop falan.. formatla uğraşana kadar onu dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: indem

baska bir pc yok mu brader, eşinde dostunda laptop falan.. formatla uğraşana kadar onu dene

bi sorun olduğu aşikar.Evde 3 bilgisayar var ve yaptığım testlerde hep bir yükseklik söz konusu.

buyur kardeşim bu benim bilgisayarımdan gelen sonuç

burda ise diğer bilgisayardan aldığım sonuç

• tamam zamanında bende cok ping sorunu yaşadım türk telekom kaynaklı ama en fazla 150 200ms tir. hatta ping değeri bu seviyeye geldiğinde hız da biraz düşüyordu yoğunlukla alakalı bir problemdi.
    senin bu sorunun hat değerlerin ile alakalı olabilir modem değerlerini paylaştınmı
  • Su ana kadar bir cozum onerisi gelmedi arkadaslar.Format eger bir nebze dahi cozum olucaksa atmaya hazirim gerekli yedeklemeleri ve recovery disklerim hazir.
    Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
  • Testleri Chrome ile yapıyorsan, başka bir ağ gezgini dene, IE, Firefox, Opera vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Testleri Chrome ile yapıyorsan, başka bir ağ gezgini dene, IE, Firefox, Opera vs.

sis651 dogru söylüyor senin sisteminde sorun yok problem tamamen web browserinden kaynaklanıyor diger türlü ms-dostan attıgın pingler gayet normal...
  • Eger dediginiz gibi olsa oyunlarda sorun olmazdi.Bir yerde, bir kismin bir tarafinda bi sorun olmasi lazim ki su saniyede iphonedan yaptigim speedtest sonucu 345 cikiyor.Bunun browserla alakali bir durum oldugunu sanmiyorum.
  • Evet arkadaşlar dediğiniz gibi chromeun büyük bir etkisi varmış açıkçası.

firefoxdan yaptığım test sonucu gelen sonuç
    ,

bu da chrome

fakat oyunlarda hala oynalmıyacak kadar yüksek ping var ki 400 civarlarında

hala bir çözüm bulunamadı ve her gün yaklaşık 2 TTnet çalışanını şikayet ediyorum ve her gün yaklaşık 30 dakka onlarla görüşüyorum fakat sonuç hala başarısız.Üstüne üstlük arıza kayıtlarını kendi kendilerine kapatıp duruyorlar.

• saat 04.17 ve şu anda herşey muhteşem bir durumda ne oldu ne değişti bilmiyorum fakat ilk defa mutluyum

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JuDgE- -- 16 Temmuz 2011; 4:20:05 >
  • evvet arkadaşlar bana mutluluk haram

• Arkadaşlar durumun bana ne kadar garip olduğunu anlamanız için kışın kullandığım internet bağlantısını paylaşıyorum.Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var .

• Kışın nerede kullanıyordun bu interneti?
    24 ms vs. gönderdiğin tracert sonuçlarında lokal bir sorun yoktu. Sorunlu oyun sunucusunu öğrenip oraya tracert yapmayı dene, ya da ciddi ping sorunu varken bir yerlere tracert yap. Muhtemelen oyun sunucuları yurtdışında ve yurtdışı pingleri de uzun sürüyor.
  • Universitenin kampusunde kullandigim internet.Sorun su ki googlea ping attigimda bile 300-400 arasi sonuc geldi hemide 2 ayri bilgisayarda.Sorun oyundan degil bundan eminim pingim dusuk oldugu sabah 4 de 5 dakikaligina sorunsuz oyuna girebilmistim.
  • Ciddi problemin var dostum, en fazla 100ms olmalı Google pingin.

Benim şöyle (ki DSLAM cihazına daha yakın olsam ve hattım daha iyi olsa 10ms daha azalma olabilir.):
    Report: TraceRoute
    Generated on 17.07.2011 at 02:24:14 by Free IP Tools

Tracing route to google.com over a maximum of 25 hops:

#1 192.168.1.254 [dsldevice.lan]: TTL expired in transit, 20 ms
    #2 88.251.168.1 (Turkey) [Unavailable]: TTL expired in transit, 10 ms
    #3 81.212.77.197 (Turkey) [Unavailable]: TTL expired in transit, 12 ms
    #4 81.212.216.234 (Turkey) [Unavailable]: TTL expired in transit, 145 ms
    #5 212.156.121.53 (Turkey) [static.turktelekom.com.tr]: TTL expired in transit, 159 ms
    #6 72.14.223.21 (United States) [Unavailable]: TTL expired in transit, 91 ms
    #7 209.85.242.228 (United States) [Unavailable]: TTL expired in transit, 61 ms
    #8 72.14.232.102 (United States) [Unavailable]: TTL expired in transit, 58 ms
    #9 209.85.254.114 (United States) [Unavailable]: TTL expired in transit, 54 ms
    #10 209.85.249.166 (United States) [Unavailable]: TTL expired in transit, 55 ms
    #11 74.125.39.104 (United States) [fx-in-f104.1e100.net]: Echo reply, 57 ms

Statistics: Out: 11; In: 11; Loss: 0%; Times(min/avg/max): 10/65/159

• arkadaşlar sorun aktif bir şekilde devam ediyor

sabah 6.30 da speedtest sonucum mükemmel

fakat şu anda ise felaket

bir çözüm için çaresizce bekliyorum

• Judge dostum....Bende onlien cfoynuyorum.senin yasadigin ping sorunu bendede war.sabah saatlerinde pingim 10 gosteriyor ogleden sonra pingim sabit olmuyor10-200-300 boyle dewam ediyor:-(sana onerim pc format at azda olsa duzelme olur.herhalde senin modem wifiin dpi dusuk tel. test sonucu pc gore daha yuksek olabilir baska modem denemeni tavsiye ederim.cok arastirma yaptim ping sorununa cozum bulamadim must hizmetleri ile gorustum altyapi calismasi basladi dendi fiberoptik dosemeye basladilarcalistigim yerde de fiberoptik dosediler hatta sistem odasina kadar.bende gelince ins kurtulurum senin yasadigin semt il neresi?
  • 2 farklı modemden 3 farklı telefon kablasıyla denedim olmadı.Gece 2 den sonra filan oynıyabiliyorum sadece

şu anda ki sonucum
  • Oturdugun bina eski mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.