Şimdi Ara

Çözülemeyen Vuruntu Sesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer arızalı bir enjektör bu sese sebep oluyorsa motor ısınana kadar normal kullanıp ısınınca stop edip bir enjektörün fişini çekip çalıştırıp denesek sorun olur mu belki bu şekilde tek tek denersek bulunur hangisinin fişini çekince ses kesilirse o bozuktur mantıken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyatör fanını gözle bir kontrol ettirin. yazılımlar fan devrine etki eder mi bilmiyorum ama madem fan açtıktan sonra ses artıyor balans yapıp bir yerlere sürtüyor gibi geldi. serviste arıza tespiti ucuzdur en kötü onu verirsiniz belki de maliyetsiz bir sorundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Fan açma sıcaklıkları derken yani motorun çıktığı en üst sıcaklıklardan bahsettim fan kapalıykende duyuluyor

• Bugün enjektörcüye gittim yakıt sistemini kontrol ettiler enjektör temizliği ve testi yaptılar hiçbir sorun çıkmadı artık motorun ellenmeyen test edilmeyen bir parçası kalmadı bıraktım bu sesle uğraşmayı

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.