|
Merhaba Çözümü kısa cevap:eksik repo olduğundan indiremiyor,yedek bir yerden indirmeniz lazım manuel ama bu seferde program kurarken sizi es geçiyor otomatik kurdurtuyor aşağıda anlatıyorum otomatiği kapatıp manuel/elle kurmaya zorladığımız yöntemi Uzun cevap: Stable Diffusion ve yapay zekaya merakım var. Yeni bir ekran kartı alıp deneyeyim dedim kaç gündür beni uğraştırdı kurulmadı. En sonunda birşeyler eksik heralde dedim öyle iz sürdüm.Chatgpt'le denedim olmadı.Gemini'ye vereyim dedim birde öyle deneyeyim dedim(aslında chatgpt de doğru şeyleri söylüyormuşta nasıl yapılacağı hakkında ağzından cımbızla yanıt aldığımdan yapamamışım)Benim sıfır bilgim var yazılımla o yüzden zor oldu. Şimdi yedek repo dan çekeceksiniz aşağıda yazıyorum BUNDAN SONRASINI GEMİNİ YAZDI İNTERNETTE BİR ÇOK KİŞİ PROBLEM YAŞIYOR ÇÖZÜMÜNÜ BULAMAMIŞ TARİF EDER MİSİN FORUMLARA KONU AÇAYIM DEDİM. BEİM İÇİN YAZIYI HAZIRLADI SAHNE GEMİNİ'NİN =] Selamlar arkadaşlar, Stable Diffusion (Automatic1111) kurarken CMD ekranında sürekli "Error code: 128" veya "fatal: could not read Username" hatası alıyordum. VPN denedim, DNS değiştirdim, elle indirmeyi denedim ama Sorunun kaynağı, kurulumun çekmeye çalıştığı orijinal GitHub deposunun (repository) bazen erişilemez olmasıymış. Uzun uğraşlar sonucu sorunu şu şekilde kesin olarak çözdüm: HATA BELİRTİLERİ: CMD ekranında şuna benzer satırlar görüyorsanız bu çözüm işinize yarayacaktır: ÇÖZÜM ADIMLARI: 1. Hatalı Klasörü Temizleyin: Önce yarım kalan kurulumu temizlemek için şu yola gidin: 2. Bat Dosyasını Düzenleyin (Önemli Kısım): Ana klasördeki (
DOS
(Not: Bu link, orijinal dosyaların çalışan bir yedeğidir. Orijinal link patlak olduğu için kurulumu buradan çektiriyoruz.) Dosyanın içi şunun gibi görünmeli: DOS
3. Kurulumu Başlatın: Kaydedip kapatın ve Ben bu şekilde çözdüm, aynı sorunu yaşayanlara geçmiş olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 24 Aralık 2025; 6:51:15 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler