Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] PC kapanma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pc kapanırken sorun yaşıyorum bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba xp kullanıyorum pc kapatıyorum oturum kapatılıyor yazısından sonra ekranda Main message window diye bi yazı çıkıyo şimdi sonlandırmak istermisiniz diyo evet dersem kapanıyo ama bu yazının çıkmasını nasıl engellerim. kapattım sanıp gidiyorum pc saatlerce açık kaldıgı oluyo bir iki gündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOWP -- 27 Eylül 2014; 18:22:08 >

• Duruma ait bir video ekran görüntüsü çekip göndereiblirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Duruma ait bir video ekran görüntüsü çekip göndereiblirmisiniz.

pc kapatırken herhangi bi program açık oldugunda bu uyarıyı verir normalde ama açık bi program yok ve hangi uygulamanın açık oldugunu da göstermiyo ekran görüntüsündeki gibi.

• başlat/çalıştır'a gel
    "msconfig" yaz (tırnaklar yok)
    açılan pencerede başlangıç sekmesine gelerek tüm işaretleri kaldır, tamam deyip bir restart et.
  • OstotheK kullanıcısına yanıt
    Sorun açılışta değil "kapanışta" demiş muhterem arkadaşım. Msconfig biraz ilginç kaçmış gibi bu duruma, siz ne dersiniz ..

EDIT: Haklıymışsınız, bakış açımı değiştirmem gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 27 Eylül 2014; 19:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OstotheK

başlat/çalıştır'a gel
    açılan pencerede başlangıç sekmesine gelerek tüm işaretleri kaldır, tamam deyip bir restart et.

arkadaşın dedigi gibi denedim sorun çözüldü ama bu yöntemin bi sıkıntısı olur mu pc hızında v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Sorun açılışta değil "kapanışta" demiş muhterem arkadaşım. Msconfig biraz ilginç kaçmış gibi bu duruma, siz ne dersiniz ..

Neden ilginç kaçsın, senin bakış açından kaynaklanıyor o. Başlangıçta çalışan programın sadece başlangıçta çalıştığını düşünmek ne kadar mantıklıdır acaba? Bence pek mantıklı değil.

Lakin başlangıç sekmesinden çalışmaya başlayan çoğu program pc kapanana kadar çalışmaya devam eder. Yoksa ömürleri sadece başlangıç için değildir. Öyle "bir arkadaşa bakıp çıkacağım" mantığı yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWP

quote:

başlat/çalıştır'a gel

arkadaşın dedigi gibi denedim sorun çözüldü ama bu yöntemin bi sıkıntısı olur mu pc hızında v.s

Hayır sorun olmaz, aksine gereksiz programların ram üzerinde yer işgal etmesini engellediği için hızınızda artış olur.

Başlangıç sekmesini tümüyle deaktif ettiniz şu anda. Başlangıçta çalışmasını istediğiniz programa "tık" koyarak aktif edebilirsiniz. Ayrıca bu yöntemle sorun çıkartan programı da bulabilirsiniz.

Kolay gelsin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WOWP

quote:

başlat/çalıştır'a gel

Hayır sorun olmaz, aksine gereksiz programların ram üzerinde yer işgal etmesini engellediği için hızınızda artış olur.

Başlangıç sekmesini tümüyle deaktif ettiniz şu anda. Başlangıçta çalışmasını istediğiniz programa "tık" koyarak aktif edebilirsiniz. Ayrıca bu yöntemle sorun çıkartan programı da bulabilirsiniz.

Kolay gelsin..

teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için
    sizede kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.