Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] PC'de texture yükleme sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
13.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyundayken bende de öyle oluyor fakat oyunu açınca R* logosu falan çıkıyor, ana menüden önce o sırada yapınca alt+tab siyah ekran olmuyor, deneyebilirsiniz.
  • Anladım eyv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtgkhn

Oyunu silip tekrar download edip yükledim ve aynı işlemi ekran kartı sürücüsüne yaptım. Şimdilik sorun yok. Texture hatası olan yer düzeldi.

Hala sorun devam ediyor mu araba kullanırken texture ve objelerin yüklenmemesi?

Sorunum çözüldü diyebilirim. İlk download edişimde çok fazla pause-resume yapmıştım. Eksik olarak indirdiğinden olmuş olabilir mi? Donanım yetersizliğinden kaynaklanan bir sorun olsa yine devam ederdi diye düşünüyorum.

GTX 970M
    i7 4720HQ
    8GB RAM
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu silip tekrar download edip yükledim ve aynı işlemi ekran kartı sürücüsüne yaptım. Şimdilik sorun yok. Texture hatası olan yer düzeldi.

Hala sorun devam ediyor mu araba kullanırken texture ve objelerin yüklenmemesi?

Sorunum çözüldü diyebilirim. İlk download edişimde çok fazla pause-resume yapmıştım. Eksik olarak indirdiğinden olmuş olabilir mi? Donanım yetersizliğinden kaynaklanan bir sorun olsa yine devam ederdi diye düşünüyorum.

GTX 970M
    i7 4720HQ
    8GB RAM

RGSC mi hocam sizin?

• necrospiritus kullanıcısına yanıt
    Hızlı araba sürerken değildi bendeki sıkıntı.Hep haritanın belli yerlerinde oluyordu.
  • Evet. Serverlar düzelmiş gibi pek sıkıntı çekmedim indirirken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtgkhn -- 18 Nisan 2015; 15:46:37 >
  • Yurdun interneti düzelmiş jet hızıyla bende indiriyorum. 10Gb indi sadece bir kere pause yaptım o kadar. Bakalım düzelecek mi sorun.
  • Yeniden indirmek çözüm mü? Bende de donma yok ama ayni sorun var.alt tap yapınca düzenliyor mu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASLAN BEYY -- 18 Nisan 2015; 17:01:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus

Yurdun interneti düzelmiş jet hızıyla bende indiriyorum. 10Gb indi sadece bir kere pause yaptım o kadar. Bakalım düzelecek mi sorun.

Hocam denedikten sonra buraya da yazar mısın sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 18 Nisan 2015; 19:32:31 >
  • Yurtta bazen yoğunluk olunca hız düşüyor fakat hız sabit kalırsa tahmini 5 saat sonra yani gece 1 gibi bitmiş olacak indirme dener durumu yazarım, ummarım düzelir de hepimiz mutlu sona kavuşuruz. :)
  • quote:

Yurtta bazen yoğunluk olunca hız düşüyor fakat hız sabit kalırsa tahmini 5 saat sonra yani gece 1 gibi bitmiş olacak indirme dener durumu yazarım, ummarım düzelir de hepimiz mutlu sona kavuşuruz. :)

Umarım hocam valla can sıkıntısından başka birşey değil.İnşallah düzelir.

• quote:

quote:

Yurtta bazen yoğunluk olunca hız düşüyor fakat hız sabit kalırsa tahmini 5 saat sonra yani gece 1 gibi bitmiş olacak indirme dener durumu yazarım, ummarım düzelir de hepimiz mutlu sona kavuşuruz. :)

Arkadaşlar aslında oyunun düzgün torrentini bulsak ordan indirsek daha iyi olur şimdi bu Rockstar Social dan indirmeye cesaret edemiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Floki46

quote:

quote:

Arkadaşlar aslında oyunun düzgün torrentini bulsak ordan indirsek daha iyi olur şimdi bu Rockstar Social dan indirmeye cesaret edemiyorum ben

Benim Steam sürümü hocam.Yarın öğlene kadar inmiş olur.

• yok ya hdd den ssd ye aldım oyunu gene geç yüklüyor ram 8gb işlemci e8400 3.6 ghz oc lu 2 çekirdek olunca sanırım orda sıkıntı ekran kartıda 7770 oc edition
  • Maalesef yeniden indirmek işe yaramadı bende sadece biraz daha hızlı yüklenir oldu dokular ama hala rahatsız edici derecedeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrospiritus -- 19 Nisan 2015; 8:05:57 >
  • Sorunu çözdüm tamamen.En azından yarım saatlik oynanışta sp-mp'de gram olmadı.Bugün sabah eski HDD'yi taktım.İçinde W7 vardı.(Eskisi 8.1 idi)AMD sürücüsü beta değildi stabil olan.Oyunu yükledim girdim hiçbir sorun yok ama bariz FPS sorunu var biraz bunada katlanırız o kadar çok fazla bir düşüş değil benim gözümde.Şuan tekrardan yükleyeceğim AMD beta'yı bakalım yine olacak mı.Olursa Sürücü kaynaklı bir sorun.

Oyunu yeniden indirmedim.Dosyalarla alakası yokmuş.Benim Steam sürümü bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 19 Nisan 2015; 13:59:28 >
  • Dostum şu anki driver ı nasıl silip eskisini yüklerim bu konu hakkında bilgin varmı
  • quote:

Dostum şu anki driver ı nasıl silip eskisini yüklerim bu konu hakkında bilgin varmı

Program ekle ve kaldırdan tamamen kaldırın.Appdata içerisindeki AMD klasörlerinide kaldırın tamamen.Kaldırdıktan sonra reset atın ve kurun sürücüyü ve sonra yine reset atın.
  • Denedim ama hiçbir iyileşme olmadı aksine performans düştü 15.4 ü geri yükledim
  • quote:

Denedim ama hiçbir iyileşme olmadı aksine performans düştü 15.4 ü geri yükledim

Nasıl.

İşletim sisteminiz ne hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 19 Nisan 2015; 16:01:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.