Şimdi Ara

Çözüldü - Çözünürlük Bozuldu Oyuna Giremiyorum YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu yanlış yerdeyse özür dilerim.

Arkadaşlar bu akşam uzun zamandır oynamadığım LOL'i indirip kurdum herşey iyi güzeldi 1.oyunu oynadım 2.oyuna girdiğimde ÇÖZÜNÜRLÜK ayarı kaymış.Düzelteyim dedim fakat ekranın desteklemediği bir çözünürlüğü seçmişim ekran karardı.Oyundan cıkmak zorunda kaldım tekrar denedim herşey güzel karakter seçimine kadar geliyorum fakat oyun başlarken siyah ekran gene geliyor oyun dışında nasıl değiştirmem gerek ?

Oyunu silmeden düzeltebilir miyim ?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 13 Ekim 2013; 21:01:02 >

• Riot Games > LoL > Config > game.cfg yi yedekle , sil.Ayarların orjinale dönmesi lazım.Olmadı game.cfg yi aç ordan çözünürlük ayarla.
  • resim koyabilirsen yardımcı olabilirim veya bhttp://support.leagueoflegends.com/home lol support ekibine danışabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Ruthless -- 13 Ekim 2013; 20:49:37 >
  • Evet düzeltebilirsin.

ilk önce oyunun kurulu olduğu dosyaya gir.

config'e gir.

orada game dosyası var. o dosyayı not defteri ile aç.

Height=960
    Width=1280

böyle bir alan var yukarılarda. o alana çözünürlüğü gir. böyle de girebilirsin.

kaydet ve çık. bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wix-n

Riot Games > LoL > Config > game.cfg yi yedekle , sil.Ayarların orjinale dönmesi lazım.Olmadı game.cfg yi aç ordan çözünürlük ayarla.

Dediğiniz şekilde yaptım oldu.

Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.