Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Battlefield 3 PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4 gündür şu Punkbustera okumadığım bela kalmadı. 4 günlük uğraşımımda neler yapmadım ki. PnkbstrK.sys ler PnkbstrA ve B ler Salt okunurlar system32 driverlar falan havada uçuşmuştu. Bugün Evenbalance dan mail geldi. Mail de punkbusterı tamamen kaldırın, system32/drivers tan pnkbstr dosyalarını silin, local/punkbuster klasorunu tamamen sılın diyordu. Buraya kadar herşey klasik gibi geldi. Daha sonra verdiği cevap çok ilginçti. Tune Up Utitilies ya da bunun gibi sistem optimizasyonu yapan program daha önce yükleyip sildiyseniz, o programı tekrar yükleyin. Daha sonra PC nize reset attıktan sonra MSCONFIG den servisler sekmesinden "TuneUp" servisini devre dışı bırakın dedi. Aynen yaptım dedikelrini. Daha sonra 2 program verdi. Biri "pbsetup" diğeri "pbsvc". Önce pbsvc den kurulumu yapın, daha sonra pbsetupdan BF3 ü güncelleyin dedi. Yaptım bunu da. Hiç salt okunur işlerine falan girmedim hiçbir değişiklik yapmadım. Girdim oyuna 2 saat boyunca hiç pb hatası vermedi şok oldum Atmadığım takla kalmamıştı gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneCracker271 -- 28 Ocak 2012; 5:05:59 >

• Sağol kardeş
  • Birde bu oyundan arada yanıt vermiyor diye atıyor onun sebebi ne millet TM yi sil düzelir vs demişde düzelmedi gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruncic3k

Birde bu oyundan arada yanıt vermiyor diye atıyor onun sebebi ne millet TM yi sil düzelir vs demişde düzelmedi gitti

Orjinal mi kullanıyorsun ? Oyun hiç mi açılmıyor, yoksa oyun içindeyken mi atıyor ? Oyun içindeyken atıyorsa pagefile ı büyütmen lazım.
  • Yok orjinal değil. oyun içindeyken atıyor page file nedir?
  • quote:

Yok orjinal değil. oyun içindeyken atıyor page file nedir?

C:\WINDOWS\system32 de bulunan cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz ve şu satırları ekliyoruz

bcdedit /set increaseuserva 2500

aynen şöyle  [ÇÖZÜLDÜ] Battlefield 3 PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab
    ve pcyi yeniden başlatıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

quote:

Yok orjinal değil. oyun içindeyken atıyor page file nedir?

C:\WINDOWS\system32 de bulunan cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz ve şu satırları ekliyoruz

bcdedit /set increaseuserva 2500

aynen şöyle  [ÇÖZÜLDÜ] Battlefield 3 PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab
    ve pcyi yeniden başlatıyoruz

teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.