Şimdi Ara

Çözemediniz sorularda nasıl bir yol izliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kitabın önüne 2 postit yapıştırdım yapıp yinede aklımda kalanları sola. Yapılışını bilmediklerimi yada yaparken gözden kaçırdıklarımı(yanlış yaptıklarımı) sağ postite yazıyorum. Sonra sormuyorum kimseye nedense bugün aklıma geldi bakayım dedim sağ sol postitde 50 soru var sormadığım (kunduzapp kullanıyorum) . Böyle tek tek uğraşmak yapamadıklarımı işaretlemek sayfa soru yazmak kitabın önüne, uğraştırıcı geliyor bide sormuyoru.

Siz nasıl idare ediyorsunuz bu karmaşayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeBiDeX -- 24 Eylül 2017; 19:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorunun kalitesine bağlı biraz. kaliteliyse uğraşırım. boşsa bırakırım. uğraşmak da şöyle bir yere kadar bir yerden sonra birilerine göstermek en mantıklısı. zaman kaybını önlemek lazım.

• çözemediklerini sakın of kim uğraşcak deme zaten asıl önemli olan çözemediklerin
  • Sınava girdiğim sene sınıfımdakilere gezdiriyordum soruyu onlar da bana sor bana sor vs. diyordu. Aynı şekilde sınıftakilerin sorularını çözmüşlüğüm de çok oldu. Kimse çözemezse hocaya götürüyorduk. Güzeldi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ortalamam yüksekti geçen sene, bu sene ise çözemediklerini hep bana getiriyolar okulda kendi başıma soru çözemiyorum başkalarının çözmekten iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum. Getirdiklerini genelde yapıyorum kolay soru getiriyolar.
  • Hocam nerdeyse bütün kaliteli kitapların çözümleri var büyük avantaj

• genelde aklıma takılıyor istesem de istemesem de çözüyorum. bazen uzun sürüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.