Şimdi Ara

[ÇÖZDÜM] Casper Via cta-e07-14a tablet problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
12.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba başlıkta belirttiğim tabletim de bir sıkıntı var tablet daha yeni ve şu an açılmıyor caspervia yazısında takılıyor ve açılmıyor acaba ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alieren09 -- 26 Ocak 2014; 14:19:56 >

• kimse yok mu
  • format atamıyorum sitesinden indirdim driverları falan ama pc görmüyor
  • kimse yok mu :((
  • cok sagolun yardımlarınız için kendim hallettim tableti önce açıyoruz casper yazısı gelince volume up (+) tuşuna basılı tutyoruz menü geliyo ordan reset atıyoruz
  • Casper tabletim "Casper VIA" yazısında alıyor. casper.comdan SD karta sürüyü ykleyip formatlamayı denedim olmuyor! Tekbik servis bu tabletin power düğmesiyle güç düğmesine aynı anda basılınca formatlanmadığını söyledi! Teknik servis benden daha farklı ne yapıyo olabilirki bu tablete?? nasıl format atıcam, nasıl sürücü yüklicem. Bu sorun ikinci kez oluyo her defasında paramı ödeyecem servise yaa.. Bide casper bilindik marka diye aldım. Fiyaskooo
  • imitasyon kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_80595627/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Via T8W Tablet Kurtarma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alieren09 A kullanıcısına yanıt
    Hoca ayni sorun bizde de var.. Dedigin gibi yapiyrz olmuyor.tam olarak basil yaptin. Yani power be ses + ile mi actin. Direl power ile scip ses+ yami basili tuttun. Hafiza kartinda herhangi bit progrm varmiydi. Bizde olmyr..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper hikaye, hep söylerim.. laptop ve tablette, rezil ötesi.. masaüstü pc lerde başarılı bir marka.. ama bu tablet ve laptoplar yüzünden kendini lekeliyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.