Şimdi Ara

[ÇÖZDÜLMED]Google Chrome eklenti olarak bulaşan keylogger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi bir eklenti olarak nasıl olduysa bulaştı ve herhangibi birşekilde kurtulamıyorum sürekli eklentiyi siliyorum 1 2 saate tekrar yüklüyor kendini geliştirici modda yapılmış bir uygulama Google chorme a.f video controller diye bir uygulama ve google uygulamalarındada bulunmuyor bu yüzdende spam olarakda bildirip kurtulamıyorum herhangibi bir şekilde ne ingilizce ne türkçe nede farklı dilde dökümanada ulaşamadım hatta bu yüzden facebook hesabımı spam olarak belirledi hesabımıı kapattım şuan ve benden başka giriş yapan gözükmüyor ama kredi kartlarına bişey olmasından korkuyorum

EDİT1:
    C:\Users\**Kullanıcı Adı**\AppData\Roaming\chextensions

dosyasının içerisininden yüklendiğine ulaştım

sildim şimdilik devamı gelecek mi bekliyorum

EDİT2:
    http://wowediadealer.com/login.php

Evet bu onun bunun çocukları like paneli için facebook adresleri hesaplarını çalıyor
    Dikkat edin

EDİT3:
    Evet beyler tekrar kendini yüklüyor bu lanet şey nereden yüklediğine nasıl ulaşabilir
    Edit4:
    birde 1 tane program vardı sistem dosyalarına kontrol ediyordu cmd şeklinde çalışan bişey hatırlayan varsa yazarsa sevinirim(buldum combofix işe yaramadı)

Edit5: kayıt defterinden aradım win mail içerisinde dll dosyaları oluşturmuş sildim ama kayıt defterinden silemiyorum yine sürekli uzantı oluşturup duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpaWn07 -- 30 Temmuz 2015; 1:07:06 >

• + Up
  • Virüsleri temizlemek kadar bilgisayarımızı korumakta önemli. virüsler bulaşmadan önce engel olmak için
    http://atesle.blogspot.com.tr/2015/07/bilgisayarlarnz-viruslerden-koruma_30.html
  • Aynı sorun bendede var arkadaşlar yardımcı olun lütfen kurtulamıyorum.
  • Kaspersky rescue diski kullanın. Yakalayamadığı virüs pek yok. Ama taramadan önce mutlaka veri tabanını güncelleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıçası kurtuluş format bu virüs değil arkadaşlar normal yazılım gibi görüyor anti virüs programları kayıt defterinden ancak oluşturulan dosyaları buldum ancak onu sürekli nasıl oluştuğunu çözemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google hesabımda virüs var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.