Bunu buraya komamdaki amaç zaten paylaşım fakat en azında fikir aldıkları insanı belirtseler güzel olurdu...
Notebook sogutucusunu da plexi yi de coxed arkadaşım icat etmedi.Kaldı ki bu yapı bu dizayna uygun ben sana onlarca ticari ürün gösterebilirim onlar da coxed e mi laf atsınlar.Zaten arkadaş paylaşmak için bunu yaptıgını isterse kendisinin bile bu platformdan yaptırıp isteyenlere gönderebilecegini söylemiş ki bu da yorumsuz.Kraldan cok kralcı olmamak lazım.Cok güzel bi dizayn yaratmış arkadaş ama bunlar homemade seyler aynı adamın yaptıgı ikinci malzeme bile birincisine benzemez benzeyemez.Senin yaptıgın Coxed e haksızlık.
Hocam valla soğutma açısından başarılı ise bir tanede ben isteyebilirim.
Unutmadan fiyatı ne kadardı
eline emeğine sağlık coxed kardeşim aynı fabrikasyon 1 ürün gibi yapmışsın çok güzel maaşallah başarılarının dewamını diliyorum...
fanların oldugu kutuyu açı vererek yapmak gercekten güzel çogu kişiye ilham kaynagı olmuştur şimdinen ışıklandırma da güzel olmuş eline emegine saglık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme