Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: axiaziz

Arkadaşlar bir sorunum var; f2 imi bilgisayardan güvenle kaldır dediğim zaman
    mütemadiyen olmaz işim var tadında bişeyler söylüyor.

Herşeyi denememe rağmen bunu yapmaya da devam ediyor.
    Ufacık aletin neden benimle inatlaştığına dair fikri olan var mı?

Bugün bana da aynı şeyi yaptı ama ilk defa oldu. Şarj edicektim taktım Stop dedim donanım kaldır dan. Hata verdi :) Çıkardım taktım düzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ons

quote:

Orjinalden alıntı: Editor

Bende aldım bu altten 2GB. Tusları cok sert ne mantıkla boyle yapmıslar bilemiyorum belki cepte falan kolay basılmasın die cok sert yaw. ama ses kalitesini cok begendim, cok arastırdım. iriver 390T kullanıyordum uzerine bu cok iyi geldi kat kat ses kalitesi var. herkes cep telefonu sanıyor goren atlıyor üstüne "ayy ne kadar kucuk telefoooon". bide menüsüne alısmak biraz zor gibi. sasırıyor insan. popup menusu eklemisler en alttaki tusa. record tusunun yerinde olsaydı daha az sasırırdım basarken. bide seyi sorcam. mp3 e sarkı sozu koydum bu alet goremedi sarkıyı dinlerken popup dugmesine basıyorum lyrics yazıyo basıyorum bisey gostermiyor. ayarlardan da lyrics acık.

Eğer lyric ekleme işlemini doğru yaptıysan (nasıl olduğunu arkadaşlar daha önceki sayfalarda çok güzel anlatıyor), sorun firmwareden olabilir çünkü aynı problemi ben de yaşamıştım ve burada da belirtmiştim. v1.11 de bu problemle karşılaştım güncelleme yaparsan sorunu giderebilirsin bence.

Tamam sorun düzeldi. iAUDIO LDB Manager programını yükledim orda yazdım, oldu.

• hade bakalim forum kulaklar nasil kulaklaarr. hoobaaaa :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoscakal_3

hade bakalim forum kulaklar nasil kulaklaarr. hoobaaaa :D

Ne için sordun bunu şimdi ..?
  • arkadaslar cowon hangı ulkenın malı bır de bısı daha sorcam dayım bana yazın mp3 player getırcekmıs avusturyada hangı modeller daha cok satılmakta cowon f2 olması ıhtımaılı war mı cok tesekkurler sımdıden bu arada tasarımkarızma

• Koreli bir firma ,ve şu sıralar cowon d2 diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 30 Haziran 2007; 0:21:52 >
  • Sanırım yurtdışında en çok satılan modeller; A2, X5, iAudio 6 ve iAudio F2 modelleri.
  • Arkadaşlar, ne zaman gerçekleşti bilmiyorum ama başlığımız Cowon alt kategorisine taşındı.
  • peki arkadaşlar bu cowon f2 nin ekranı güneş altında da rahatça okunabiliyormu?çünkü bende cir creative zen v var ve ekranı güneşte hiç okunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonso47 -- 4 Temmuz 2007; 14:26:35 >
  • Arka plan koyu bir renk değilse okunabilirliği var. Ben siyah arka plan kullanıyorum ve az önce güneş altında (doğrudan güneş ışığı altında) baktım ve siyah arka plan ayna etkisi yaratarak ekran görmemi engelledi. Belki bu, benim sabahtan beri içeride olmamadan ve gözlerimin aniden yüksek ışığa maruz kalmasından da olmuş oalbilir. Ekran parlaklığı diğer benzer ürünlerin ortalamsının üzerinde fakat iPod gibi ışıkları açıkken 1 saatte şarjını bitirmiyor.
  • bende f2 mi almış bulunuyorum 4gb olan model.muvo c100 den sonra bu deprem etkisi yarattı ep-630 ses 40 a gelince neye uğradığını şaşırıyor yazık ben de tabi
  • pictures klasörüne bir adet resim attım arkaplana koymak için.ama o resmi nasıl arkaplan resmi olarak ayarlıyoruz onu beceremedim.settingsten wallpaper a geldim user ı seçtim ama birşey olmadı ne yapmam gerekiyor?yardım ederseniz sevinirim
  • Resmi açtığığında sağ alttaki PopUp tuşuna bas, seçeneklerden Set as Wallpaper'ın üserine gelip OK tuşuna bas.

Ayrıca sesi fazla açmamanı öneririm. İlk olmasının hevesi ilk aldığım günlerde ben de öyleydim ama yanlış bir hareket olduğunu anladım. Şu anda ev içerisinde ses seviyesi 17-20 arası, dışarıda (gürültüye göre) 22-27 arası. Ve hayırlı olsun.
  • video convert ederken jetaudio kullanmak zorundamıyız yaw, total video convertor ile cevirmek istiyorum aynı parametreleri kullanıyorum video boyutu bitrate vs.. kabul etmiyor. illa jetaudio mu olmalı?? bunu neden mi istiyorum cunku mono yapmak istiyorum sesi. jetaudio da mono bulamadım. bide cok yer kaplıyor yaw divx bu kadar yer kaplamamalı.
  • ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN SİPARİŞ VERDİM EREYON.COM DAN. F2 2 GB . YARIN YADA ETRESİ GÜN ELİME GECER İNŞAALLAH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musssa -- 18 Temmuz 2007; 16:34:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: musssa

ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN SİPARİŞ VERDİM EREYON.COM DAN. F2 2 GB . YARIN YADA ETRESİ GÜN ELİME GECER İNŞAALLAH.

Hayırlısı olsun güzel tercihh
  • quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

quote:

Orjinalden alıntı: musssa

ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN SİPARİŞ VERDİM EREYON.COM DAN. F2 2 GB . YARIN YADA ETRESİ GÜN ELİME GECER İNŞAALLAH.

Hayırlısı olsun güzel tercihh

teşekkür ederim arkadaşım. daha elime geçmedi . sabırsızlıkla bekliyorum. en kısa zamanda elime geçer inş. bu arada bu benim net ten ilk alışverişim. ereyon .com güvenilir bir sitemi?
  • hala ilk verilen kulaklığı kullanıyorum. 34 ten sora ses çöküyo. yakında cx-300 almayı planlıyorum.tech türk sen hangi kulaklığı kullanıyosun
  • ereyon.com u bikmiyorum.ama tavsiyem cowon türkiye distürbitörü (allahım dogru yazdım sonunda inş xD) panatelden al.yada cowownu satan ünlü magazalardan.garantisi çıkmassa hapı yutarsın.fiyat isterseniz:ben yalçınlardan 4 gb cowon f2 mu 300 küsüre aldım ve adamlara tek sözüm helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.