Şimdi Ara

cowon f2 ile neden istediğim performansı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu hafta aldım f2 mi ama istediğim daha doğrusu beklediğim performansı alamıyorum. acaba kulaklıkdan mıdır. bende bandrige 159 var. sanırım orta seviye bir kulaklık bana bunun yerine f2 ile müzikin tadına varacağım bir kulaklık tavsiysi yaparmısınz. şimdi ep630 yada cx 300 demeyin çünkü ben boyun askılıklı ve kulağımı tırmalamayacak birşey arıyoru. basslardan daha çok tizlere onem veren bir kulaklık olursa daha da iyi olur benim içn.
    saygılarla..

• neden ep635 düşünmüyorsun? ep 635 bas lar yanında tizlere de fazlasıyla duyarlı bir kulaklık. eq ayarlamak senin elinde nasıl olsa...
    Boyun askısı da var ...
  • ep-630 la 635 arasındaki tek fark 635 in beyaz renkli ve boyun askısına sahip olmasıdır.635 te 630 göre tizlerde bir üstünlük yok tamamen aynı kulaklıklarben cowon f2 4gb ile kullanıyorum ep-630 u şahsen çok memnunum.gerçi f2 15 gün falan benimle olmayacak ameliyatta kendisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

ep-630 la 635 arasındaki tek fark 635 in beyaz renkli ve boyun askısına sahip olmasıdır.635 te 630 göre tizlerde bir üstünlük yok tamamen aynı kulaklıklarben cowon f2 4gb ile kullanıyorum ep-630 u şahsen çok memnunum.gerçi f2 15 gün falan benimle olmayacak ameliyatta kendisi

arkadaşım memnunmusn f2 den ben oyle pek de ses konsunda iyi olduğunu sanmıyorum. bence biraz abartılmış.

birde ep630 kulağını tırmalıyormu?
  • kulak tırmalamaktan ne kastettiğini açabilir misin? Bir yandan da tiz seviyorum demişsin. Diğer taraftan da cx300 yada ep630 (ep635) tavsiye etmeyin demişsin. boyna asmalı ep635i neden düşünmüyorsun derken bunlara bir açılım olur diye sormuştum aslında...

Ben de ikisi de var kulaklıkların özellikle ep635 bas ses verebilmesine rağmen bir o kadar da tize duyarlı.

Ben de senin elindeki kulaklığı tanımadığım için bi şey diyemedim.

Fakat aynı mp3&kulaklık setinden canozpinar çok memnun olduğunu söylüyor bu arada... Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: musssa

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

ep-630 la 635 arasındaki tek fark 635 in beyaz renkli ve boyun askısına sahip olmasıdır.635 te 630 göre tizlerde bir üstünlük yok tamamen aynı kulaklıklarben cowon f2 4gb ile kullanıyorum ep-630 u şahsen çok memnunum.gerçi f2 15 gün falan benimle olmayacak ameliyatta kendisi

arkadaşım memnunmusn f2 den ben oyle pek de ses konsunda iyi olduğunu sanmıyorum. bence biraz abartılmış.

birde ep630 kulağını tırmalıyormu?

ne konuda abartılmış cihazın sesi veya neyini beyenmediniz tam olarak açıklamamışsınız.dinlediğiniz müzik tarzı falan da önemli tabi kulaklık seçiminde.ben şahsen ep-630 un 45 ytl lik fiyatına göre çok iyi ses verdiğini düşünüyorum.kulağımı da tırmalamıyor.f2 dende gayet memnunum hele ki benim eski c100 e göre arada dağlar var.ses kalitesi konusunda benim eski sony nw e105 ten sonra ilk kez sesinden bu kadar memnun olduğum bir mp3 player gördüm.

• arkadaşlar dediğim gibi benim 4 yıl once aldığım ilk çıkan bir minton mp3 playerım vardı. verdikleri sesler arasında oyle ahım şahım bir fark bulamadım. bbe patentininde ne işe yaradığını anlayabilmiş değilim . her tarz müzik dinlerim genellikle rock ve caz hariç . kulak tırmalamaktan kastım seslerin kulağının içinde rahtsız edici bir durum oluşturması ve bundan dolayı başına ağrılar girmesi ki bu olduğunda hangi kulaklık olursa olsun kaç lira vermiş olursam olayım o kulaklığı ve o markayı bir daha asla kullanmam. bu yüzden biraz ince eleyip sık dokumak istiyorum. benim için geri donuşu yok kulaklık konusunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musssa arkadaş bu resmini gördüğün kulaklık milyarlık DJ kulaklıklarını çöpe attıracak bir ses kalitesine sahip ve fiyatı sadece 70YTL sennheiser HD650 dışında rakibi yok bence.
    buda o sihirli kulaklık:CREATIVE HQ-1700

cowon f2 ile neden istediğim performansı alamıyorum
  • ben yanımda taşıyabileceğim bir kulak içi kulaklık arıyorum.
  • sennhesierin yakında yeni modelleri gelicek clx-400 ün boyun sakısı var ve kulak içi.biraz sabır.
  • f2'nin kulaklıklarını dinledikten hemen sonra öf bu ne böyle diyip bir kenara attıysan şunu yapıp bir daha dene. cihaza tak ortanın üstünde ses seviyesinde 10 15 saat kadar bırak çalsın ondan sonra bir dene kulaklık kendini bulsun biraz
  • dogru söylüyo.her kulaklıgın biraz pişmeye ihtiyacı vardır.bekle kulaklık kendini bulsun.
  • Ya da birinden iriver t10-t30-t50... bulup dinle sonra bir daha düşün......
  • Arkadaşlar, bu güne kadar 4 farklı marka mp3 player kullandım.
    Cowon (f2), Creative (zen neeon), Ipod (nano), Iriver (h10). (Alfabetik sıraya göre yazılmıştır.)
    Bunların en iyisi şu an kullandığım f2, en kötüsü ise ipod dur.

Cx300 ile, ep630 arasında 30-35 ytl lik fark yok. (İkisini de kullandım.)
    Ne varki kesinlikle cx300 daha iyi. Aradaki fark o para farkına değer mi? O izafi işte.

Cowon ep-630 la rahatsız edici seviyede bass vermektedir bana göre, ama cx300 le birlikte
    başta saydığım mp3 playerlar ve bu iki kulaklıklarla oluşabilecek en iyi kombinasyonu oluşturmuşlardır, müthiştir. (f2 + cx300)

(Çok kısa bir süre minton da, kullanmış biri olarak şunu da söyliyim;
    Minton la cowon f2 arasında pek fark olmaması, tespitini ise ilgi çekici buldum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 5 Ekim 2007; 3:17:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.