Şimdi Ara

COWON D2'ye yeni rakip HACHA R280s (resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıca o resmini koyduğun ürün sitesinde 101 USD TESSM TM60 ile arasında 2 katından daha fazla fark var keşke daha güzel şeyler yazsaydın da bu ürünü sana denettirip eline aldırıp ondan sonra buraya yazdırabilseydim neyse sen al o kulaklığı güle güle kullan lafla Peynir gemisi yürütmeye çalışan arkadaşım lütfen icraat yap biraz.
  • arkadaşım hayırlı olsun ürünün ama bir şey diyecem yeni mallarını piyasada çok kullanılan mallarla karşılayarak tanıtmazsan bnce daha iyi olur senin için çünkü böyle çok fazla polemik oluyor arada senin mallarında kötüleniyor.Hem sen başka markalarla benzerliklerinden bahsedince malın o markanın taklidiymiş gibi anlaşılıyor
  • V-MODA VIBE
     COWON D2'ye yeni rakip  HACHA R280s (resimli)

TESSM TM60
     COWON D2'ye yeni rakip  HACHA R280s (resimli)

kabul etmen lazım bu ürün vibedan(en hafif tabiriyle) esinlenilerek yapılmış.

ayrıca hacha için de yeniliklere açılın demişsin. ben sırf yeniliklere açılma adına o kadar parayı o ürüne vermem. sonuçta 5 kere ucuz mal alacağıma 1 kere kaliteli,garantisinin nasıl işlediği belli olan ve özellikleri çok daha iyi olan ürünü alırım. en basitinden içim rahat eder. sonuçta çin malı ve hangi firmanın olduğunu bilmediğim bir ürün. "ama cowon da güney koreden" diyeceksin ben de sana hemen şunu söyleyeyim. cowon isim yapmış ve ürünün arkasında durabilecek güçte bir firma. bu marka bağımlılığı falan değil, bu kendini güvende hissetmekle alakalı. nerden bileyim ben hacha bozulduğunda adamların "yapmıyoruz al bozuk makinanı git" demeyeceklerini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukem -- 27 Nisan 2007; 17:28:54 >

• @turkuaz29ist

HACHA ve TESSM'i yabancı forumlarda araştırdım ve ancak birkaç forum sitesinde bulabildim. Sen bu ürünleri nerden bulup da bize tanıtıyorsun bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki; bu uyduruk ürünleri, anlamayan kişilere çok üstün cihazlar olarak gösterdiğindir.
  • Laider bir arkadaş link çalışmıyor dediği için buraya atmak zorunda kaldım
    quote:

Orjinalden alıntı: laider

ben hala bu kulaklık tanıtımlarının her başlık altında yer almasını anlamıyorum.
    meizuda da yer alıyor. kendi konusunu açmamış mıydınız?
  • Arkadaşlar ben her iki ürünüde denettirdim ayrıca türkiyede bir çok marka ynı zamanda garantisiz olarak satılıyor bu biiiir hatta bu forumda bile kaç kere garantisiz ipod um bozul ne yapayım diyen gördüm garantisiz COWON d2 yi adam 500 YTL ye satıyor gittigidiyr.com da onun da yarın birgün bozulmayacağı ne malum eğer sadece eleştirme amaçlı ortaya çıkmayıp benim baştaki yazımı güzelce okumuş olsaydınız Hacha yı hangi aşamadan sonra getirmek istediğimi görürdünüz ben alırım kullanırım kendim test edereim bana şikayet getirmeyecek bir ürünse satışa çıkarırım nitekim meizu da bu böyle oldu Allah'a şükür verdiğim arkadaşın elinde gören arkadaşlarda istiyor ve bu şekilde iyi kötü satıyorum Hacha da belli yönleriyel dikkatimi çekti henüz fiyatı belli değil ancak şu an için daha uygun bir fiyata alma imkanım olmazsa 2. gb mini sd kartıyla birlikte 350 YTL ye satacağımı söyledim benim anlamadığım şu dilimde tüy bitti şurdan bir Allah'ın kuluda demiyorki arkadaşım tamam dediğin gibi olsun teklifini kabul ediyorum istanbuldayım bir çay kahve içelim sende şu methettiğin cihazları bize bir göster dünya gözüyle bir görelim br duyalım bakalım gerçekten dediğin gibimi ama bazı arkadaşlar ürünü 1 milyonluk mal etti çıktı bu zihniyeti ben kınıyorum son günlerin tabiriyle bu ortaçağın skolastik düşüncesine sahip arkadaşları tam bir aymazlık içinde buluyorum ben Hodri meydan buyrun deneyin diyorum daha ne diyim Allah aşkına siz söyleyin

• meizu'yu tavsiyeniz üzerine görmeden aldım, sizden almak nasip olmadi ama çok memnun kaldım.
    hacha'yi da merak ediyorum. elinize geçer geçmez geniş çaplı bir inceleme bekliyoruz.
  • Teşekkür ederim laider işte budur arkadaşlar lütfen gözünüzle görmediğiniz elinize almadığınız cihazlar hakkında bu kadar acımasızca yorum yapmayalım haa çıkıp bu ürünlere dandik diyenlere yine Hodri Meydan diyorum hem kulaklıkta hemde PMP lerde konu açalım herkes eteğindekini döksün güzelce anlatsın cihazını hiç değilse yeni ürün alacak arkadaşlara güzel bir rehber olsun. Bunu siz yapmazsanız sizin elinizdeki ürünleride tanıtarak ben yapacağım bu gidişle
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Dostum sen yine aynı üslubunla sahnedesin ne diyeyim sana daha önce yazdıklarımı yazmam ne kadar doğru olur bilmem ama bugün dünya piyasasında bir çok ürün birbirine benzer kaldıki bu gösterdiğin ürünle Tm60 tam olarak birbirinin aynısı olduğunu senden başka kimse iddia etmez sanırım bi kere gövde şekli değişik sadece benziyor kulaklık bu daha nasıl olcakki şekil.

Senle bunun kavgasını yapacak değilim sen getir yurtdışından kullan onu bunu da kullanan arkadaş mutlaka çıkar Meizu da olduğu gibi. Ha birde ayrıca boş durma getir burada arkadaşlara da sat milleti fahiş fiyata satılan ürünlerden beraber kurtarıp kaliteyi daha uygun fiyata almalarına katkıda bulunalım.

Birde dipnot eğer yorum yazacak kişilerin benim tanıdıklarım arkadaşlarım olduğunu iddia ediyorsan böyle bir adiliği yapmam asla sırf bunun için promosyon yaptım ve bu ürüne güveniyorum ve ürün taklit hele senin dediğin gibi 1 milyoncularda satılacak bir ürün asla değil Pyramid adlı arkadaş burada ilk meizu verdiğim kişiydi bunun dışında tanımışlığım yoktur kendisini.
    Son olarak böy adice bir hareketi yaptığımı iddia eden( yakın arkadaşlarıma ürünü sattırmak için yorum yaptırmayı) ispat etmelidir edemiyorsa iftira niteliğindeki bu adice davranış böyle bir hareketi yaptığımı iddia eden kişinin üzerine yapışır kalır.

Ayrıca tanıtımını yaptığım bi ürünü bu denli aşağılanmanda çok terbiyesizce madem öyle sende getir o resmini koyduğun ürünü sende sat burada millet faydalansın boş boş konuşma oturduğun yerde. Okuyorum yazdıklarını sadece eleştirmek boş vaktin baya çok sanırımiş yap biraz iş

-------------------------------------------

İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.

hocam yazına başlarda iyi başlamışsın gayet güzel eleştiriye yanıt verme modunda girmişsin olaya ama sonlara doğru kendini kaybedip işi hakarete vardırmışsın.İmzandaki söz bile çalıntı,insan yanına robert bosch yazar bişey yapar ,ama taklit ürünleri getire getire artık aslına sadık kalmayı unutmuşsun,ikinci kalite bi insan olma yolunda emin adımlarla ilerliyosun tebrik ederim.Eh zaten senin gibi biri uzun yazınca başladığı yeri hatırlayıp yazının sonlarında başıyla bağlantıyı korumasını beklememek lazım

neyse bu kadar kişisel sözden sonra biraz konumuza değinelim; 2 tane destekçi edinmişsin biri laider öteki MarjinaL_Kirpi ,bunlar belli meizuyu kullanan kişiler.Almışlar ürünü beğenmişler çok hoş ama bu forumda çakma sony'leri de beğenen dolu insan var,2 kişi kullandı diye kalkıp da başlık açarken iriver ile cowon ile mukayese etmen baştan yanlış ,kaldı ki burda eleştiri gelince de kabullenmelisin , malının arkasında durmak demek toz kondurmamak değil açık açık söylemektir , hachada cowondaki gibi kart girişi var , güzel ürün giriş seviyesinde iyi bir tercih desen kimse ses çıkarmazdı.Veya tessm tm60 için v-moda vibe'dan esinlendiğini ama çok da kötü bir ürün olmadığını ,deneyenin memnun olduğunu , fiyatı uygun bir ürün olarak tercih edilebileceğini belirtseydin kimse kalkıp laf edemezdi ,niye? çünkü açık açık söylemişsin. Sen düşün gerisini , burası 3-5 liselinin takılıp geyik yaptığı,iş görsün diye sağdan soldan duyup da ürün aldığı biyer değil.Ciddi bir donanım forumunun mp3 player bölümü, burda konuyla ilgili ,bilgili ,araştırmacı insanlar mevcut.Kimseye olduğundan büyük göstermeye çalışamazsın burda,ha denersen böyle tepki gösterip kötülerler.Tamam herkes bişeyi ince ayrıntısına kadar araştırıp alacak değil,herkesin ilgi alanı beklentileri farklı,o ürünleri alana da saygı duyarım ama burası böyle biyer değil .Abartmaya kalktığın an sesler yükselicektir.

Ürünleri arkadaşlarını kullanarak övdürmeye çalıştğını zaten hiç iddia etmedim dikkat edersen,onu kendin kurmuşsun ama tabi ateş olmayan yerden duman çıkmaz sanırım yine de bişey demiyorum bak , yanlış anlama.Ama küçük bir tahminde bulunmadan geçmek istemiyorum.Bak dikkat bu da sadece tahmin,suçlama değil.Şöyle ki , kişisel görüşümden dolayı cowon gibi ürünleri satmam demişsin. Cowon D2 'nin amerika fiyatı belli,kargo fiyatı belli,forumda kaça satıldığı,satanın kaç lira kar ettiği herşeyiyle belli ve ortada . Ama senin o adı duyulmamış mp3 player ve kulaklığı kaçtan getirip kaç koyup sattığını bilemiyoruz. 10$'a çinden bisiklet getirip 100liraya satıldığını ve millet ucuz diye kapış kapış aldığını da biliyoruz.E bunlar da aynı ürünler ,sadece markaları var.Gerçi o da tartışılır ya

herneyse,tabi herkes kendi yaptığı şeyden sorumlu ama ben burda ürün getirip satmıyorum,belirteyim dolayısıyla seninle o konuda yarışmak için karalama yapacak değilim.Sadece tüketiciyim en fazla da müşteri gibi konuşurum , kimseye de suç atmak istemem , deminkini de dediğim gibi ortam gerilsin diye söylemedim.Ama sen de ürününü tanıtırken daha uygun kelimeler kullanırsan ,malum burası forum isteyen istediğini söyler , haklıysa susmak zorunda da değil , o yüzden laf gelirse de saldırıya girişmezsen daha güzel olur.

İyi forumlar arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikazeden -- 25 Nisan 2007; 10:44:30 >

• ne destekçisi hocam ya, meizu aldım, memnun kaldım, arkadaşa teşekkür ettim, onu yazıyorum.

yukarıdaki satırlarımı okursanız aynı şeyleri söylüyoruz.

quote:

sonuçta cowon'a "rakip" olarak değil de "daha ekonomik bir alternatif" olarak başlık atsaydınız bence daha doğru olurdu. böyle iddaalı bir çıkışın toplayacağı tepki de tabii ki buna göre olacaktır.

daha ortada olmayan bir ürün nasıl bu kadar tartışma yarattı diye düşünmeyin, işte nedeni budur.
  • D2 ile karşılaştırdığınız cihaz çin malı tanınmayan bir ürün,siz direk özelliklerini yazıp(ki onları da tam yazmamışsınız) daha sonra ses kalitesi olarak gerçekten üst düzey bir ürünle mukayese ediyorsunuz,fiyatı ondan daha iyi diyorsunuz(2.el bölümünde dışardan getirilen faturalı 2gb d2ler 360ytl ye satılıyor).Ayrıca size karşı gayet düzgün eleştiri yazanlara hakaret etti diyorsunuz

Bence siz ürünü iyice herşeyiyle bir tanıtın ondan sonra satışa geçin,diyorsun ki ürünü elinize almadan yargılamayın.Cowon ürünlerini çoğu firmadan dinleyerek alabiliyorsun ama senin ne olduğunu bilmediğimiz cihazını denemek için 350ytl bayılmamız gerekiyor(elden alma şansı yoksa) bu şekilde mi başka markalarla kıyas yapacaz?

@laider
    Arkadaşım sen daha önce müzik alanında başka hangi markaları kullandın ki meuzi seni memnun etti?Karşılaştırma yapacağın bir ürün var mı?

• tsk arkadaş gelin deneyin diyor illa alın demiyor dikkatini çekerim..gidersin denersin sonra kendi kritiğini yaparsın sonra burda paylaşırsın insanlarla..denemeden yorum yapmak ne kadar doğru sence?varsayımlarla yorum yapmayalım lütfen..
  • quote:

Arkadaşım sen daha önce müzik alanında başka hangi markaları kullandın ki meuzi seni memnun etti?Karşılaştırma yapacağın bir ürün var mı?

ben özellikle karşılaştırma yapmaktan kaçının diyorum. bu tür ürünler daha ekonomik alternatifler diye defalarca yazıyorum. bende 512mb'lık creative vardı, ekranı olmayan muvo'lardan. onunla karşılaştıramam. çok istedim, cowon alamadım, meizu aldım. aklım hala cowonda kaldı.

meizu da işimi görüyor, ayrıca beğenmediğim yönlerini de yazdım (dokunmatik arabirim, ses tuşları, 18fps olayı). ancak bu kadar para verebilirdim, işimi görüyor, şimdilik memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

tsk arkadaş gelin deneyin diyor illa alın demiyor dikkatini çekerim..gidersin denersin sonra kendi kritiğini yaparsın sonra burda paylaşırsın insanlarla..denemeden yorum yapmak ne kadar doğru sence?varsayımlarla yorum yapmayalım lütfen..

Arkadaşım iyi okumanı isterdim,"elden alamayacak biri için" bir karşılaştırma olması lazım,çünkü bahsi geçen marka cowon,eğer bu marka ile arada kalınacak bir ürün ise bir karşılaştırma olması şart.Konu başlığına bakalım; "d2ye yeni rakip"
    Daha iyi bilgilendirme istiyorum diyorum,ayrıca çin mallarının akibeti ortada,ne olduğunu bilmiyoruz bu yüzden de varsayımlarla yorum yapıyoruz.
    Ayrıca Hacha diye bir marka veya model duyan gören var mı?Bu ürüne ait çok prestijli tanıtım sitelerinde bir video inceleme tarzında bir inceleme var mı?Sadece şekil olarak mı d2ye benziyor,ekran kalitesi nasıl?Pil süresi verilen değerleri sağlıyor mu?Bunları bilmeden aleti alıp "aaa güzelmiş" demek züğürt tesellisi değil midir?

• Benim aşağı yukarı tüm yazılarımı okumuşsundur sanırım ben Cowon D2 ye hiçbir hakarette bulunmazken sen kulaklığada Hachayada meizuyada bi sürü laf söyledin ve bence bunlar hakarettir.

Bakıyorumda benim ısrarla üzerinde durduğum konulara hiç değinilmiyor bir kere insanımız güvenmiyor karşısındaki insanın iyi niyetli olabileceğini ihtimal vermiyor sende onlardan birisin arkadaşım ben kaç kere yazdım bakın inceleyin siteyi malesef mp3 mp4 ler konusunda o kadar saçma ve basit sorular soruluyorki ve o kadar kalitesiz ürünler satılıyorki fahiş karla ve aslında o kadar değeri olmayıpta kaliteli markalı ürünlere o kadar çok para veriliyorki boşyere ki bana göre israf bende bir nebze hem insanları bilinçlendirmek hemde uygun fiyata yeni alternatifler sunmak gibi bir misyon edindim kendime.

Ama burada tek hatam sizlerin onca para saydığınız bazı ürünlerle karşılaştırmam oldu ve burdaki arkadaşlarda onca para verdikleri ürünleri korumak adına benim ürünleri yerin dibine geçirdiler ben Cowond D2 ye kalitesiz demiyoruki ama bana göre pratik olmayan nazik bir ürün buda benim eleştirim yoksa kalitesine bi diyeceğim yoktur.

Hatam bu bunuda kabul etmem lazım ama sen ve senin gibi bir kaç arkadaş açık tekliflerime rağmen ürünü deneme kullanma cesaretini dahi gösteremediniz ve çıkıp burada yok çin malı yok 1 milyonluk dükkanda satılan ürün diye kendinizce dalga geçtiniz ama bugün sony,samsung,canon hatta başka alanlardaki bir çok firmanın ÇİNde fabrikası bulunuyor ve malesef sadece 3. dünya ülkelelerinde Çin malları kötü olarak biliniyor çünkü Amerika,Avrupa birtakım standartlarla kendini bu kalitesiz mallardan korumuş ama Türkiye bir dönem ki hala da devam ediyor kendini adi Çin mallarından koruyamamış bu yüzden her gelen rus nataşa sanıldığı gibi her gelen çin malıda dandik olarak görülüyor bu konuda yeterli bilgiye sahip olmayan kullanıcılar tarafından.

Ve ben size paranızı riske atın demiyorum ki ben önce deneme amaçlı bir tane getireceğimi kullanacağımı ve bir problem yaşamazsam satışa sunacağımı kulaklığı denediğimi ve adı duyulmadığı için 5 adet ürünü hemen hemen karsız bir fiyata denemek isteyen arkadaşlara vereceğimi söyledim. Ve ayrıca almak isteyenlerin MEİZU,TESSM VE HACHA 'yı önce denemelerini almak zorunda olmadıklarını buluşup bir çay kahve içip hem tanışmayı hemde sohbet eşliğinde tüm ürünleri deneyebileceklerini burada defalarca yazdım çok şükür bu işi nafakam için yapmıyorum yoksa burada sizinle çene yarıştırmazdım bu kadar buranın bir seviyesinin olduğunun farkındayım ama siz tanıtımını yapmaya çalıştığım ürünlere bana küfür niteliğinde hakaretler ederek orta seviyedeki insan kalitenisi ortaya koydunuz.

O sözün Robert BOSCH a ait olduğunu biliyorum ve yemin ederim onuda kullanacağını tahmin etmiştim düzeltecektim ama malesef unutmuşum altına imzamı attığım bir söz.

TEKLİF LÜTFEN BUNA CEVAP YAZIN::

Son kez yazıyorum laf değil icraat yapalım arkadaşlar madem öyle hem mp4 player hemde kulaklık kategorisinde yeni bir konu açacağım herkes oraya güzelce ürünü tanıtsın en sonunda o kategorideki diğer markalara göre artısını ve yazabiliyorsa eksisini yazsın en sonunda da kullanıcı görüşlerine yer verelim arkadaşlar böylece yeni ürün alacaklar kendi gelir seviyelerine göre buradaki karşılaştırmalardan yola çıkarak dilediği ürünü alsın böylece bir kaç kişiyi hiç değilse o dandik markasız mallardan uzak tutmuş oluruz ve faydalı bir iş yapmış oluruz ben bu satış işini hobby amaçlı yapıyorum yarın bir gün işlerim yoğunlaşınca bırakma ihtimalim yüksek ama bu satışlarla elektronik aletlere ilgi duyan arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu bu bile benim için bir kazanım ben kızdım neden kızdım ürünler hakındaki yazdığınız hakaret cümleleri ve benim ürünü satma adına bazı yanlış davranışlar içinde olabileceğim imasında bulundunuz şahsımda taşımadığım şeylerle itham edilmek beni üzdü ve öfkelendirdi.

Neden Cowon satmıyoruma gelince bak onda da yine 3 kağıt düşünüyorsun hakkımda Cowon satmayışımın sebebi böyle kaliteli müzik dinlemek ve video izlemek için 450-500 YTL gibi bir bana göre yüksek bir ücret vermeye gerek olmadığını ispat etmeye çalışmaktır. Yoksa Meizuda arattırırsam amazonda satılıyor ve sattığım fiyat ordaki fiyatlarla aşağı yukarı aynı COWON d2 yi bende 450 YTL ye çok rahat getirir ve satarım ama 450 YTL nin ülkemizdeki birçok insanın bir ay boyunca çalışıp didinip ter dökemesi sonucu karşılığında aldığı ve 1 ay boyunca ailesini geçindirmeye çalıştığı asgari ücretle aynı olduğunu hatırlatırım size bu yüzden de 100 baz değer üzerinden COWONd2 ye toplam ses ve görüntü kalitesinde 90-95 diyebiliyorsak MEİZU ve HACHA ses ve görüntü kalitesi olarak 80-85 olarak değerlendirilebilir aynı şekilde kulaklıklarada aynı şeyi söylerim.

Benim hedef kitlem bu kadar az kalite farkı için bu kadar çok para ödemeye gerek olmadığını düşünenlerdir ve çok şükür MEİZU kullananlardan bugüne kadar hiç şikayet gelmedi aksine arkadaşlar çok güzel bir ürüne sahip olduklarını yazmışlar sonuncu mesajımı bugün aldım zaten benim ürünlerimi de kalitesi yüksek, araltırmacı, kaliteyi ucuza da getirecek kadar akıllı, belirli bir gelir seviyesine sahip insanlardan oluşuyor o konuda da hiç şüpheniz olmasın.

8 gb MEİZU 350 YTL
    4 gb MEİZU 260 YTL
    4 gb HACHA+2 gb MİNİ SD KART: 310 YTL
    TESSM TM60: 50 YTL

Fiyatlar bunlar hangi satıcı önce dene kardeşim beğenirsen al diyor ve sizi temin ederim 1 KOYUP 10 ALMIYORUM

Bir örnek vereyim markasız çakma ipod ordan toptan 15 dolara alınıyor budaki satış 110 dolara geliyor gittigiyor.com da doğubankta benim asla böyle bir karım yok istesem o ürünüde satabilirim çok rahat hatta bu sattığım ürünlerde 3-4 kat daha karlıdır ama ben arkamdan hakeret yedikten sonra küfür yedikten sonra afedersiniz içine edeyim öule karın.

SAYGILAR....

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Dostum sen yine aynı üslubunla sahnedesin ne diyeyim sana daha önce yazdıklarımı yazmam ne kadar doğru olur bilmem ama bugün dünya piyasasında bir çok ürün birbirine benzer kaldıki bu gösterdiğin ürünle Tm60 tam olarak birbirinin aynısı olduğunu senden başka kimse iddia etmez sanırım bi kere gövde şekli değişik sadece benziyor kulaklık bu daha nasıl olcakki şekil.

Senle bunun kavgasını yapacak değilim sen getir yurtdışından kullan onu bunu da kullanan arkadaş mutlaka çıkar Meizu da olduğu gibi. Ha birde ayrıca boş durma getir burada arkadaşlara da sat milleti fahiş fiyata satılan ürünlerden beraber kurtarıp kaliteyi daha uygun fiyata almalarına katkıda bulunalım.

Birde dipnot eğer yorum yazacak kişilerin benim tanıdıklarım arkadaşlarım olduğunu iddia ediyorsan böyle bir adiliği yapmam asla sırf bunun için promosyon yaptım ve bu ürüne güveniyorum ve ürün taklit hele senin dediğin gibi 1 milyoncularda satılacak bir ürün asla değil Pyramid adlı arkadaş burada ilk meizu verdiğim kişiydi bunun dışında tanımışlığım yoktur kendisini.
    Son olarak böy adice bir hareketi yaptığımı iddia eden( yakın arkadaşlarıma ürünü sattırmak için yorum yaptırmayı) ispat etmelidir edemiyorsa iftira niteliğindeki bu adice davranış böyle bir hareketi yaptığımı iddia eden kişinin üzerine yapışır kalır.

Ayrıca tanıtımını yaptığım bi ürünü bu denli aşağılanmanda çok terbiyesizce madem öyle sende getir o resmini koyduğun ürünü sende sat burada millet faydalansın boş boş konuşma oturduğun yerde. Okuyorum yazdıklarını sadece eleştirmek boş vaktin baya çok sanırımiş yap biraz iş

-------------------------------------------

İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.

hocam yazına başlarda iyi başlamışsın gayet güzel eleştiriye yanıt verme modunda girmişsin olaya ama sonlara doğru kendini kaybedip işi hakarete vardırmışsın.İmzandaki söz bile çalıntı,insan yanına robert bosch yazar bişey yapar ,ama taklit ürünleri getire getire artık aslına sadık kalmayı unutmuşsun,ikinci kalite bi insan olma yolunda emin adımlarla ilerliyosun tebrik ederim.Eh zaten senin gibi biri uzun yazınca başladığı yeri hatırlayıp yazının sonlarında başıyla bağlantıyı korumasını beklememek lazım

neyse bu kadar kişisel sözden sonra biraz konumuza değinelim; 2 tane destekçi edinmişsin biri laider öteki MarjinaL_Kirpi ,bunlar belli meizuyu kullanan kişiler.Almışlar ürünü beğenmişler çok hoş ama bu forumda çakma sony'leri de beğenen dolu insan var,2 kişi kullandı diye kalkıp da başlık açarken iriver ile cowon ile mukayese etmen baştan yanlış ,kaldı ki burda eleştiri gelince de kabullenmelisin , malının arkasında durmak demek toz kondurmamak değil açık açık söylemektir , hachada cowondaki gibi kart girişi var , güzel ürün giriş seviyesinde iyi bir tercih desen kimse ses çıkarmazdı.Veya tessm tm60 için v-moda vibe'dan esinlendiğini ama çok da kötü bir ürün olmadığını ,deneyenin memnun olduğunu , fiyatı uygun bir ürün olarak tercih edilebileceğini belirtseydin kimse kalkıp laf edemezdi ,niye? çünkü açık açık söylemişsin. Sen düşün gerisini , burası 3-5 liselinin takılıp geyik yaptığı,iş görsün diye sağdan soldan duyup da ürün aldığı biyer değil.Ciddi bir donanım forumunun mp3 player bölümü, burda konuyla ilgili ,bilgili ,araştırmacı insanlar mevcut.Kimseye olduğundan büyük göstermeye çalışamazsın burda,ha denersen böyle tepki gösterip kötülerler.Tamam herkes bişeyi ince ayrıntısına kadar araştırıp alacak değil,herkesin ilgi alanı beklentileri farklı,o ürünleri alana da saygı duyarım ama burası böyle biyer değil .Abartmaya kalktığın an sesler yükselicektir.

Ürünleri arkadaşlarını kullanarak övdürmeye çalıştğını zaten hiç iddia etmedim dikkat edersen,onu kendin kurmuşsun ama tabi ateş olmayan yerden duman çıkmaz sanırım yine de bişey demiyorum bak , yanlış anlama.Ama küçük bir tahminde bulunmadan geçmek istemiyorum.Bak dikkat bu da sadece tahmin,suçlama değil.Şöyle ki , kişisel görüşümden dolayı cowon gibi ürünleri satmam demişsin. Cowon D2 'nin amerika fiyatı belli,kargo fiyatı belli,forumda kaça satıldığı,satanın kaç lira kar ettiği herşeyiyle belli ve ortada . Ama senin o adı duyulmamış mp3 player ve kulaklığı kaçtan getirip kaç koyup sattığını bilemiyoruz. 10$'a çinden bisiklet getirip 100liraya satıldığını ve millet ucuz diye kapış kapış aldığını da biliyoruz.E bunlar da aynı ürünler ,sadece markaları var.Gerçi o da tartışılır ya

herneyse,tabi herkes kendi yaptığı şeyden sorumlu ama ben burda ürün getirip satmıyorum,belirteyim dolayısıyla seninle o konuda yarışmak için karalama yapacak değilim.Sadece tüketiciyim en fazla da müşteri gibi konuşurum , kimseye de suç atmak istemem , deminkini de dediğim gibi ortam gerilsin diye söylemedim.Ama sen de ürününü tanıtırken daha uygun kelimeler kullanırsan ,malum burası forum isteyen istediğini söyler , haklıysa susmak zorunda da değil , o yüzden laf gelirse de saldırıya girişmezsen daha güzel olur.

İyi forumlar arkadaşım

• vmode vibelar tessm gibi bir markanın yeniden markalandırılması da olabilir yani taklit taklite diye gezseniz de
  • öncelikle bu başlığı yazan arkadaşa cowonu kullanıp kullanmadığını sormak istiyorum...
    menüsü hakkında neler bildiğini de çok merak ediyorum..
    cowon la hangi siklette güreş yapacakmış onu da merak ediyorum...
    sesini duymadik 1
    şarj konusunda zaten düşük 2
    tam okuyamadım şu an forumu baştan aşağı gozden gezdirdim galiba sende getirtiyorsun fakat garantiyi sen veiyorsun..yanii bu urunde bır sorun cıktıgına alan vatandas kargo ıle yenıden gonderecek yurt dısına..
    şu an cowon d2 formunda soylenen fıyatlara gore de en fazla 100 kagıt oynuyor...
    ben bu farkı şimdi olsa yine veririm arkadaşlar...d2 ile ie4 bir arada kulllanıyorum :) ayrılmaz ikili oldular :D
    menusu bence cok hoc cok kolay...tramvayda otobuste bakmadan degıstırebılıyorum durdurabılıyorum ...
    menüsüne laf yok arkadaşım..
  • quote:

Teşekkür ederim laider işte budur arkadaşlar lütfen gözünüzle görmediğiniz elinize almadığınız cihazlar hakkında bu kadar acımasızca yorum yapmayalım haa çıkıp bu ürünlere dandik diyenlere yine Hodri Meydan diyorum hem kulaklıkta hemde PMP lerde konu açalım herkes eteğindekini döksün güzelce anlatsın cihazını hiç değilse yeni ürün alacak arkadaşlara güzel bir rehber olsun. Bunu siz yapmazsanız sizin elinizdeki ürünleride tanıtarak ben yapacağım bu gidişle

allahaşkına söyle bu hachayı d2 ile karşılaştırmak için elime almama gerek var mı? gayet rahat d2nin rakibi hacha diyorsun ama cihazda dokunmatik ekran OLMADIĞINI ürün tanıtımında(ilk mesajda) yazmıyorsun. bakınca da millet dokunmatik sanıyor çünkü sen d2nin rakibi demişsin. ayrıca şarj olayında da rakip tutamazsın. ses kalitesini daha sen bile bilmiyorsun. garantisinin nasıl işleyeceği HALA belli değil. bu şartlar altında elime almadan bile ürünün d2ye yaklaşamayacağı anlaşıldı. zaten d2nin getirdiği en önemli yeniliklerden yoksun bir alet nasıl ona rakip olur ki?(dokunmatik ekran ve 74mw ses çıkışı)

istanbulda otursaydım ve bir d2m olsaydı seninle tüm konularda karşılaştırmasını yapardım. ama o zamana kadar bunu yapan olmazsa temmuz sonunda amerikadan dönünce seninle bu karşılaştırmayı yapmak isterim. hatta belki amerikada bir hacha bulurum ve onunla karşılaştırırım. eğer bulursam buraya ayrı başlık açarak belirtirim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukem -- 27 Nisan 2007; 17:48:32 >

• Arkadaşlar burda kimsenin kimseyi destaklediğini fln sanmıyorum meizuyu tanıtan ve kullanan arkadaşlar fikirlerini yazmışlar.özellikle turkuaz29ist in diğer yazılarındada var bir sürü link birsürü açıklama var. şahsen bende çok fazla araştırdım meizu mesela dünya çapında birçok kullanıcı ve hayranı var 2 tane forumda faaliyetli bi şekilde kullanıcısı var sık sık firmware destekleri çıkıyo ve türk basınında bile i pod a rakip gösteriliyo buyrun linki:

http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3534

artık daha ne dandik çin malı lafları ediyosunuz anlamıyorum.daha ben almadım bile ama bu cowon cuların bağımlılığını anlayamdım. ayrıca turkuaz29ist istanbul içindeki arkadaşlar gelsin görsün incelesin beğenirlerse alırlar diyor zorla alın 250 350 bayılın demiyor biraz araştırmacı ve objektif yaklaşmaya davet ediyorum.

• ben burada tek bir ürün için konuşuyorum ayrıca dandik çin malı lafı da etmedim.

ayrıca tekrar söylüyorum hangi zihniyet bu hachayı d2 ile bir tutar. neymiş d2ye rakipmiş. besbelli tanıtım hileleri var bu yazıda. bakın hiç tanıtımında dokunmatik ekran bulunmamasıyla ilgili birşey yazıyor mu? adam yazmış 16 milyon renkli 2,8 inç ekran diye. sonradan da ekranı daha büyük diyerek aleti övmüş. belki biz farketmesek dokunmatik ekran olayını söyleyeceği yok. ben bu aleti almayı düşünsem sırf satıcının bu tutumu yüzünden vazgeçerdim.

bunlar ilk mesajda yazılan ürün özellikleri

""Çok kısa olarak özelliklerine gelince:

2.8 inch ekran
    16 milyon renk ekran
    4 gb hafıza + mini sd kart slotu ile genişleme (2 gb ye kadar) ( 8 gb lik modelde çıkacak yakında ayrıca)
    30 saat müzikte 8 saat video da pil ömrü
    Daha çok video desteği swf.(flash) avi ve mp4 formatlarını destekleme ( bu yönü oldukça gelişmiş geldi bana)
    line in girişi
    radyo
    ses kaydı
    text görüntüleme
    foto gösterici ""

artı yönü dedikleri 0,3 inç daha büyük ekran, dokunmatik olmaması(ne biçim bir artı yönse artık) ve daha çok video formatı desteği.
    ayrıca ona göre bu ürünün eksi yönü yok.

objektif olarak artı eksilerini yazarsak:

artıları: daha ucuza d2ye benzer(rakip değil benzer) bir cihaz alabilmemizi sağlaması, daha çok video format desteği, 0,3 inç daha büyük ekran.

eksileri:
    garantisinin belirsiz olması, dokunmatik olmaması, şarj konusunda d2 den geride kalması, sürekli bir firmware update'in belirsiz olması, sdhc kartları desteklememesi(d2 sdhc desteklediği için 12 gb a kadar kart takabilirsiniz.), cowonun artılarından olan ses efektleri de sanırım bu cihazda yok.

( bu karşılaştırmada ses çıkışını ve kalitesini hesaba katmadım çünkü hachanın sesiyle ilgili satan arkadaş bile birşey yazmamış, gerçi dokunmatik ekran olayında yaptığı gibi özelliklere sesle ilgili birşey yazmamışsa ses kalitesi de o kadar iyi değildir diye düşünüyorum.)

sonuçta bu arkadaş ürünü satmayı düşünüyor tabii ki ürününü övecek ve tarafsız olmasını da bekleyemeyiz. ama ben bu işin ticaretini yapmıyorum, cowonla bir bağım yok ve daha ne hacha ne de cowon sahibiyim. ancak kağıt üstünde hacha, d2ye rakip olamaz.

bundan sonra bu başlığa cevap yazmayacağım konu yeterince uzadı zaten. son sözlerim bunlardır. yapıcı eleştiri istediği için bu bilgileri yazdım.(daha önceden de farklı birşey yapmamıştım zaten) bunun üstüne de bir eleştiri geleceğini sanmıyorum ama göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukem -- 28 Nisan 2007; 14:08:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.