Şimdi Ara

COWON A3 60 GB İNCELEMESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fuct up kid

ben teşekkür ederim=)
    ya başka a3 alan yok mu ??

Ürünü kısa zaman önce aldım, iyi bir inceleme olmuş bu arada ellerine sağlık...

Daha önce A2 kullandığım için ilgili ve alakalı biri olarak bu üründen de çok memnun kalamadım; belki bende bir anormallik vardır.

Ürünün tüm özelliklerini deneyerek ve de bir çok forumu takip ederek öğrenmeye çalıştım. Cowonglobal sitesini de çok inceledim. Sorulan sorulara baktım, sorunlarını okudum.

Bende bulunan bir sorun ise USB Host özelliğini yüksek boyutlu dosyalarda kullanamıyor olmam. Cihaz yüksek boyutlu bir dosyayı alıyorken kapanıyor, 350MB gibi bir dosyada bile...

Ürün yine de güzel, taşımayı üşenen arkadaşlarıma ise Migrosta satılan bir çantayı modifiye etmelerini önerebilirim. Ben bu ürün için kılıf bulamadım. Migrostan iki tane mini çanta aldım, fermuar kısımlarından birleştirdim ve (sarj cihazı hariç) tüm aparatlarını koyabildiğim bir çanta yaptım. Hatta içinde daha yer vardı ki diğer mp3 çalarımı(Creative Zen) ve apartlarını koydum. Fotoğrafını da ekledim.

Saygılar...

COWON A3 60 GB İNCELEMESİ

• psp çantaları tam uygun aslında ama kulaklık almıyor içine.
  • arkadaşlar bu cemyılmaz ın son çıkan cmylmz cd si var piyasaya yeni çıkan,arkadaşlarım da getirdiler bana bende bari yükliyimde cowon a2 ye izlerim evde dedim.film her zaman cowon a yüklediğim dvdrip yada xvid formatındaydı.Diğer filmlerde herşey normalken bu filmde görüntü normal ama ses çıkmıyor nedense anlamadım gitti,ilk defa başıma böyle bişey geldi arkadaşlar acaba sizce nedendir bir fikri olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spellll -- 2 Mayıs 2008; 22:42:53 >
  • nedenini bilemeyiz de bir şekilde bir format uyuşmazlığı olmuş burdan cevap yükleyene kadar 10 kere convert ederdin ya=)
  • Bu A3ün şarj olayı nasıl oluyor? Kendi kutusu ile gelen bir şarj kiti var değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

nedenini bilemeyiz de bir şekilde bir format uyuşmazlığı olmuş burdan cevap yükleyene kadar 10 kere convert ederdin ya=)

belkide dediğin gibide olabilir denemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

Bu A3ün şarj olayı nasıl oluyor? Kendi kutusu ile gelen bir şarj kiti var değil mi?

yabancı ülkeler uyumlu fiş çıkıyor ama bir parça alıyorsun elektrikçiden 2 liraya onunla oluyor.
  • arkadaşlar document dosyasının içindekileri yada klasör halinde bana gönderecek birisi yokmu.yardımcı olursanız çok makbule geçer.
  • bu cihazı tr de tamir etme imkanı yokmu.bilen varmı ? adamlar 40-60 arasında kargo parası istiyorlar.tabi tamir masrafı çıkarsa o hariç. gayet can sıkıcı bir durum :(
  • Teşekkürler inceleme için.
    Cihazın USB host özelliği mevcut.
    Peki USB 2.0 la çalışan 320 GB WD taşınabilir harddiskimin içindeki 700 MB lık avileri izleyebilirmiyim

bide 2 hem a3 hemde d2 kullanan warsa ses kalitesi olarak hangisi daha iyi acaba (ses yüksekliği değil kalitesi)

tşk
  • arkadaşlar sizden bir şey rica ediyorum.yardımcı olursanız büyük sevaba girersiniz.şu cihazı aldığınız zaman içinde hangi dosyalar varsa bana zipleyip gönderirmisin.fuct up kid sen sistem dosyalarını göndermiştin ama yeterli olmadı herhalde.yinede tşkler.document diye bir klasör var muhtemelen onun içindekilerde lazım.yardımsever arkadaşlardan biri cihazın içindeki klasörleri gönderirse çok memnun olurum...(bu arada cihazın 3.taksidini ödedim 3 hafta kullanmadım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: omrfrkerl

arkadaşlar sizden bir şey rica ediyorum.yardımcı olursanız büyük sevaba girersiniz.şu cihazı aldığınız zaman içinde hangi dosyalar varsa bana zipleyip gönderirmisin.fuct up kid sen sistem dosyalarını göndermiştin ama yeterli olmadı herhalde.yinede tşkler.document diye bir klasör var muhtemelen onun içindekilerde lazım.yardımsever arkadaşlardan biri cihazın içindeki klasörleri gönderirse çok memnun olurum...(bu arada cihazın 3.taksidini ödedim 3 hafta kullanmadım)

içindeki dosyaları atmak bir işe yaramaz gibime geliyor ama baştan firmware kurulmuyormu
  • eline sağlık hayırlı olsun a3ün
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxel25

Teşekkürler inceleme için.
    Cihazın USB host özelliği mevcut.
    Peki USB 2.0 la çalışan 320 GB WD taşınabilir harddiskimin içindeki 700 MB lık avileri izleyebilirmiyim

bide 2 hem a3 hemde d2 kullanan warsa ses kalitesi olarak hangisi daha iyi acaba (ses yüksekliği değil kalitesi)

tşk

izleyebilirsin elbette=)

omrfrkerl en kisa zamnda dosyalari atmaya calisacagm da onla da alakali degil galiba sorununn.
  • Benim cowon a3 kullananlara bir sorum olacak.
    ben de daha önce buna benzer ekranlı bir cihaz kullandım(vga ekran-a730w)
    Video ekrana tam uygunsa görüntü süper oluyor fakat farklı ise çok kötü oluyordu.
    Mesela 512x384 videolar çok kötü oluyordu(örnek olarak Çapraz çizgiler tırtıklı tırtıklı gibi oluyordu)
    -çözünürlük eksikliğiden değil aynı durum 720x480 videolarda da ekrana sığdır deyince oluyordu
    o yüzden zoom oranını hep %100 de kullanmaya çalışırdım-

Acaba cowon a3 de durum nasıl farklı çözünürlüklerde -mesela 512x384- görüntü nasıl oluyor
    veya vcd kalitesinde birşey çok kötü gözüküyor mu? birde bu zoom oranını nasıl ayarlıyoruz-pan scan özelliği nasıl-

kullananlar arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 14 Mayıs 2008; 17:51:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: multimatom

Benim cowon a3 kullananlara bir sorum olacak.
    ben de daha önce buna benzer ekranlı bir cihaz kullandım(vga ekran-a730w)
    Video ekrana tam uygunsa görüntü süper oluyor fakat farklı ise çok kötü oluyordu.
    Mesela 512x384 videolar çok kötü oluyordu(örnek olarak Çapraz çizgiler tırtıklı tırtıklı gibi oluyordu)
    -çözünürlük eksikliğiden değil aynı durum 720x480 videolarda da ekrana sığdır deyince oluyordu
    o yüzden zoom oranını hep %100 de kullanmaya çalışırdım-

Acaba cowon a3 de durum nasıl farklı çözünürlüklerde -mesela 512x384- görüntü nasıl oluyor
    veya vcd kalitesinde birşey çok kötü gözüküyor mu? birde bu zoom oranını nasıl ayarlıyoruz-pan scan özelliği nasıl-

kullananlar arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Zaten kendi içindeki jet converter filan gibi isimli bir programıyla kendinin çalıştırabileceği en iyi çözünürlük ve formata çeviriyor içinde o yönden bir sıkıntı yok.Video oynarken ayar yapmak da çok kolay hemen alttan yapabliyorsunuz kolayca zoom olsun playspeed olsun herşey mükemmel yani görüntü hiç bu kadar akıcı izlememiştim daha önce bir pmp de.

• quote:

Orjinalden alıntı: omrfrkerl

bu cihazı tr de tamir etme imkanı yokmu.bilen varmı ? adamlar 40-60 arasında kargo parası istiyorlar.tabi tamir masrafı çıkarsa o hariç. gayet can sıkıcı bir durum

ürünü yurtdışına göndermek cok daha akıllıca bir çözüm olur bence.sonucda garanti kapsamında göndermiş oluyoruz,ürünü nereye gönderdigimiz bellli,adres belli,elimizde belge olucak en azından.40-60 arası olan kargo ucreti gidiş-dönüş için gecerli.. hem illa ekstra bir fiyat cıkacaksada burdaki fiyattan daha az olacagı kesin.
  • Sonunca abd den cihaz geldi. Gayet güzel ve kullanışlı bir cihaz, benim beklentilerimi karşılayacak düzeyde. Ama mkv dosyalarını akıcı şekilde oynatamıyor (son firmware i yüklemiş olmama rağmen). Onun haricinde divx lerde filan performans çok iyi, çok akıcı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: airea

Sonunca abd den cihaz geldi. Gayet güzel ve kullanışlı bir cihaz, benim beklentilerimi karşılayacak düzeyde. Ama mkv dosyalarını akıcı şekilde oynatamıyor (son firmware i yüklemiş olmama rağmen). Onun haricinde divx lerde filan performans çok iyi, çok akıcı...

denedigin dosyalar direk 720p mi yoksa uzantısı mkv olupda 720pnin altında olanlarmı ?
  • Bi tanesi 720p, diğeri 1080p idi... 1080p de zaten direk hata verdi. 720p olanda da takılmalar baya kötü idi... Daha düşük mkv dosyası denemedim ama...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.