Şimdi Ara

Covid19 - Her Türlü Ekipman, Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatcıları Toplu Şikayet Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda Covid-19 ile başlayan her türlü fırsatçılığa karşı toplu şikayet konusu yoktu ve bu fırsatçılığın ülke genelini ilgilendirdiği için en uygun bölümün burası olacağına kanaat getirerek konuyu buraya açıyorum.

Her türlü aşırı fiyat artışı gördüğünüz her ilanı burada paylaşıp birlikte toplu olarak şikayet edebiliriz bunlar yapılan değerlendirme sonucunda 100 bin lira üzerinde cezaya maruz kalmaktadırlar.

piyasadaki hiç bir koruyuculuğu olmayan merdiven altı çakma maske ile fahiş fiyatlarla milletin parasını gasp edip sağlığı ile oynayan kişileri topluca şikayet edebiliriz.

aşırı fiyat artışı olduğuna kanaat getirdiğiniz maskeleri, kolonya vb dezenfektan ürünlerini, ateş ölçerlerini, ekmek makinalarını vb salgın sırasında insanların her türlü ihtiyaç duyacağı ürünleri buradan paylaşıp vakit buldukça şikayet edebiliriz.

şikayet etmek ise oldukça basit..

akıllı telefonlarınızdan google play ve appstore üzerinden "HFA-Bildirimi" uygulamasını indirerek

veya internet tarayıcısı üzerinden "Gelir İdaresi Başkanlığı" web sitesine girerek kolaylıkla şikayette bulunabilirsiniz.

intvrg.gib.gov.tr
    İnternet Vergi Dairesi
    https://intvrg.gib.gov.tr/index.jsp?gn=ihb

unutmayın haksız fiyat artışına bugün başkası yarın siz maruz kalırsınız bu yüzden sessiz kalmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 5 Nisan 2020; 18:41:59 >

• sizden bir cacık olmaz. 24 saatte 1 mesaj bile yok. fırsatcılara hak veriyorum adamlar ekmeginin peşinde şikayet etmeyi geçtim fiyat ne olursa olsun yine de kem küm ederek alıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.