Şimdi Ara

Counter Strike için Pro kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yaklaşık bi 10 gündür bu konuyla ilgili kafayı çizmiş durumdayım.Kısaca belirtmem gerekirse bir Cs oyuncusuyum ve bu bağlamda beni yeterince tatmin edecek bir kulaklık arıyorum.İnanın araştırmaya başladığımdan beri karar veripte bir şekilde vazgeçtiğim 6-7 model var en az.Fiyat aralığım max 300 tlye kadar olabilir.

Steelseries Sibera V2 - Ses kartsız istediğim performansı alamayacağımı ve narin bir yapıda olduğu, üstelik sık olarak sol hoparlör sorunu yaşandığını öğrendim.
    Roccat Kave Solid 5.1 - Kalite konusunda herkes mükemmel olduğunu söylüyor.Fakat ses kartım onboard olduğu için o kadar para vermeme rağmen sadece Stereo olarak kullanabileceğimi ve ekstradan bir ses kartı almam gerektiğini biliyorum.
    Creative Sigma - Dün buna karar verip sipariş vermiştim.Bugün arayıp ellerinde kalmadığını söylediler ve teknik ekipten bir yetkiliyle uzun uzun konuştum.Bana Cs için olmamasına sevinmem gerektiğini söyledi:)
    Gamecom 780 - Açıkçası tipi hoşuma gitmiyor.Ve ses kalitesinden şüpheliyim.
    Gamecom 777 - Win 7 64 bit kullanıyorum ve bu işletim sistemlerinde 7.1 ile ilgili çeşitli sıkıntılar oluyormuş.(20 dk sonra sesin kısılması gibi vs)
    Sennheiser modelleri çok pahalı.SENNHEISER PC 323D belki olabilir.Ama bilmiyorum tatmin eder mi?

Başka markalarda olabilir.Bu konuda yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.Tavsiyeleriniz üzerine alıp beğeneceğim bir kulaklık için dualarımı eksik etmeyeceğimide bilin:)

• CS için pro kulaklığa gerek yok.
  • eğer maç falan yapmıyosan 50 liralık bir kulaklıkta yetecektır sana.
    ama bende bi kulaklık alma peşindeyim.
    2 seçenek var şuan.
    1.steelseries siberia v2
    2.logitech g35
    2. el falan temiz birşey bulursam alıcam inşallah.
    birde tavsiye vereyim.creative sb tactic 3d alpha var.f/p açısından çok övüyorlar.cs için çok bile.araştırmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

CS için pro kulaklığa gerek yok.

Onun için mi profesyonel oyuncular yüzlerce dolarlık kulaklıklar kullanıyor.Şu an bende 8 tlilik kulaklık kullanıyorum.Sizin mantığınızla eski bir evde otururken daha iyi bir ev, eski bir arabaya binerken daha iyi bir araba almamıza gerek yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

eğer maç falan yapmıyosan 50 liralık bir kulaklıkta yetecektır sana.
    ama bende bi kulaklık alma peşindeyim.
    2 seçenek var şuan.
    1.steelseries siberia v2
    2.logitech g35
    2. el falan temiz birşey bulursam alıcam inşallah.
    birde tavsiye vereyim.creative sb tactic 3d alpha var.f/p açısından çok övüyorlar.cs için çok bile.araştırmanı öneririm

Sürekli maç atıyorum, evet.Ben son 10 günde inanılmaz vakit harcadım araştırmalar için.3d Alpha konusunda bende sana bir tavsiye vereyim.Malzeme kalitesi olarak düşük düzeyde.Özellikle kablosu kopmalara sebebiyet verecek kadar ince ve kalitesi düşük.Bir üst modeli olan Sigma'ya yönelebilirsin.Ama önceliğin Cs ise Gamecom kulaklıklarını öneririm.Creative'in yazılımı olan Thx'in Fps oyunlarda tam randıman vermediğini söylüyorlar.

Logitech g35'e gelince; logitech bilindiği üzere multimedya ağırlıklı ürünler üretiyor.Keslinlikle çok kaliteli bir marka.Ama bu demek değilki her alanda kusursuz olacak.Logitech'in ağırlığı müzik ve film düzeyinde kalite.Yani Cs için diyorsan sana önerim tabiki Steelseries Siberia V2.Eğer daha uygun birşey istersen Gamecom 777.Tabi bu modelin W7'lerde sıkıntı çıkardığı söyleniyor.Eğer işletim sisteminden vazgeçmek istemiyorsan 780'i öneririm.Onunda tipi hoşuma gitmiyor şahsen.Fakat SS'nin haricinde bu işi çok çok iyi yapan Sennheiser'i es geçme.Eğer maddi anlamda sıkıntın olmazsa (ki g35'i istemenden bu sonucu çıakrtıyorum) biraz daha para koy üzerine ve SEnnheiser 350 yada 360 modellerinden birini al.Tabi fiyat buralara kadar çıktığında bu kez neden 7H almayasın?Eğer iyi bir ses kartın varsa yada almayı düşünüyosan zaten düşünmeden 7H'yi yapıştır derim.

• Tartismaya girmeyecegim. Fi tarihinden kalma oyundan bahsediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense fi tarihinden kalma denilen oyun türkiyede online olarak tercih edilen ilk oyun.
    bunun sebepleri bence.
    *ücretsiz olması
    *her an oyuncu bulunabilir olması
    *aşırı derecede sistemler gerektirmemesi vs.
  • Yani cs' yi ücretsiz olduğu için ve pc niz ucuz olduğu için oynuyorsunuz ama cs için kulaklığa bi ton para veriyorsunuz. Çok mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 6 Kasım 2012; 20:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cs için yapılmış en iyi kulaklık Sennheiser PC360 dır.
  •  Counter Strike için Pro kulaklık tavsiyesi

Aldım.
  • bunu ben yapmıyorum.
    bir çok kişi yapıyor.
    elimde battlefield 3 cs global ofansıve var orjınal.
    ekipmanlarımda var kendı capımda.
    ama bizim türk milletinin huyu işte.
    üstelik ekipmana para veren çoğu kişide oynadığı oyunun orjınalı vardır.en azından emeğe saygı açısından alıyoruz.
    bilgisyarımda kötü deil allaha şükür
  • önerdiğğim ve arkasında durdugum g35 i almış bulunuyorum.gerçekten malzemesı ve sesı cok kaliteli.almak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.
  • merhaba arkadaşlar bende online oyun tukunuyum oynamdıgım oyun kalmadı nerdeyse bilgisayarımı kendim topladığım için hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım bugüne kadar yalnız kulaklığım kötü idi phılıps shm 1900 kulanıyordum pro kulaklıklara geçmeye karar verince çok arştırdım g35 . sigma 3d .Gamecom 780 arsında kaldım g35 çok pahalıydı sigmada 7,1 özeliği yoktu sadece Gamecom 780 de hem fiyat hem 7,1 buldum kulaklık boyutlarıda iyi bence alınabileceğimiz bi kulaklık dün sipariş verdim yarın yada pazartesi elime ulaşır size bilgi verim elime geçtikten sonra oynadığım oyunları yazayım saygılar

Battlefield 3 online
    Blacklight Retribution online
    Black Shot Türkiye online
    Mars Online
    Need for Speed World online
    Point Blank online
    Wolf Team online
    Battlefield 2 online
    medal of honor 2010 online

birkaç oyun daha bulunmakta ama arkadaşlara katılıyorum cs artık çok eski bir oyun vede ses kasma özeliği çok tad vermemekte örneğin battlefield 3 ses ve görüntü efekleri muhteşemdir oyun oynadığını biliyor insan yinede bazı oyuncu arkadaşlar bir oyuna bağımlı olup o oyunda kalmaktalar ben hack olan oyunları bırakıyorum bu saydığım oyunlara bile çok fazla girmiyorum arada sırada girip oynayan arkadaşların halını hatırını sorup çıkıyorum herkeze iyi oyunlar vede iyi günler

• merhaba arkadaşlar bende online oyun tukunuyum oynamdıgım oyun kalmadı nerdeyse bilgisayarımı kendim topladığım için hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım bugüne kadar yalnız kulaklığım kötü idi phılıps shm 1900 kulanıyordum pro kulaklıklara geçmeye karar verince çok arştırdım g35 . sigma 3d .Gamecom 780 arsında kaldım g35 çok pahalıydı sigmada 7,1 özeliği yoktu sadece Gamecom 780 de hem fiyat hem 7,1 buldum kulaklık boyutlarıda iyi bence alınabileceğimiz bi kulaklık dün sipariş verdim yarın yada pazartesi elime ulaşır size bilgi verim elime geçtikten sonra oynadığım oyunları yazayım saygılar

Battlefield 3 online
    Blacklight Retribution online
    Black Shot Türkiye online
    Mars Online
    Need for Speed World online
    Point Blank online
    Wolf Team online
    Battlefield 2 online
    medal of honor 2010 online

birkaç oyun daha bulunmakta ama arkadaşlara katılıyorum cs artık çok eski bir oyun vede ses kasma özeliği çok tad vermemekte örneğin battlefield 3 ses ve görüntü efekleri muhteşemdir oyun oynadığını biliyor insan yinede bazı oyuncu arkadaşlar bir oyuna bağımlı olup o oyunda kalmaktalar ben hack olan oyunları bırakıyorum bu saydığım oyunlara bile çok fazla girmiyorum arada sırada girip oynayan arkadaşların halını hatırını sorup çıkıyorum herkeze iyi oyunlar vede iyi günler

• Kurallarda ne demişiz?

"2. Kulaklık Genel bölümü oyuncu kulaklıklarının konuşulması gereken bölüm değildir. Burada ısrarla açılan başlıklar ilk etapta sessizce ilgili bölüme taşındı. Ancak şu andan sonra artık taşınmayıp silinecektir ve gerekli ceza / uyarılar uygulanacaktır. "

O halde bunun için gerekeni yapıyorum.

Sadece kilitleyeceğim ki emsal olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.