Şimdi Ara

COUNTER STRIKE [GO] SORUNUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 gün öncesine oyunumu sıkıntısız hiç bir şekilde gariplik olmadan gayet güzel bir şekilde oynuyordum.

Fakat dün gece yani perşembe gecesi saat 10-11 civarlarında oyuna girdim yine bi tuhaflık seziyordum ama

ne olduğunu anlayamamıştım sürekli karşı taraf nice server felan yazıyordu dedim server sıkıntılı neyse

ertesi gün bakarım dedim bu gün uyandığımda oyuna girdim ve sorunun şu olduğunu anladım.

W-A-S-D- tuşlarına basılı tutunca adeta shift ile yürümeye çalışıyormuşum gibi hava veriyor dedim acaba

klavyemdemi sorun var çıkarttım bu tuşları tekrar taktım sorunsuz çalışıyor dedimki birde araba yarışı

oynayayım oradada teklerse sıkıntı klavyededir diyecektim oynadım araba yarışını sıkıntı yok sorunuma

benzer bir sorunda göremedim ayriyetten mikforonumun sesi bozuk gitmeye felan başlamış neden olduğu

na dair hiçbirbilgim yok lütfen bilen bu olayı yaşayan biri varsa yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

• cfg silip oyuna gir banada aynısı oluyordu sıkıntı yok donanımda cfg sil sadece.
  • Sıkıntıyı çözdüm konu kilit teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.