Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive dosyalarında Half-life 2…

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Bugün Counter-Strike: Global Offensive indirdim. Ama beta key’im olmadığı için oyunu açamadım Oyunun dosyalarını incelemeye koyuldum.

“e3demo.cfg” isimli bir dosya buldum. Bu dosyanın “Electronic Entertainment Expo” ile alakalı olabileceğini düşünüp dosyayı açtım. İçinde bazı satırlar var. Half-life 2 ile alakalı bir sunum bu :)

Dosyanın içeriği.

quote:

developer 0
    disp_modlimit_up 512

r_anamorphic 1
    snd_surround 1

cl_hudenable 0

disconnect

bind pgdn “nextdemo”

alias delay “wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;”

alias fademusic “soundfade 100 10 2 1″

alias loadlogo “binddemo”

alias bindlogo “bind space loadlogo”

alias binddemo “bind space e3demostart”

alias e3demostart “bindlogo;fademusic;delay;delay;delay;disconnect;delay;startdemos e3_canals e3_eli e3_ravenholm e3_seafloor_crane e3_seafloor_rollermines e3_striders e3_trainstation_alyx e3_trainstation_intro_set1 e3_trainstation_plaza_set1 ”
    binddemo

loadlogo

Kaynak

• dosyanın kendisini aslında yükleyebilecek biri olsa ben de meraklandım,bakmak istiyorum.

e3lere pek takılmadım da beni tavlayan satır şu oldu
    quote:

e3_canals e3_eli e3_ravenholm e3_seafloor_crane e3_seafloor_rollermines e3_striders e3_trainstation_alyx e3_trainstation_intro_set1 e3_trainstation_plaza_set1 ”

4 gün sonra VGA'da ilk açıklama gelir diyorlar zaten bi yandan da öyle bir bekleyiş var,hadi bakalım görcez artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.