Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) [ANA KONU] (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.436
Cevap
114
Favori
769.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By Trex

konuda bende bu saçmalıklardan takibi bırakmıştım bi girip bakayım dedim ne yapıyorlar 2-3 mesaj gördüm diğer sayfaya geçmek bile istemiyorum kapatıyorum
    sene geçti bu konuda ama artık çocuklar gelmiş bide pişkin pişkin cevap verir olmuş ergen dolmuş buranında tadını kaçırdılar

Blokla ya ben öyle yapıyorum velet onlar uğraşma zamanına yazık.

Yıllar sonra gelen edit (Yanlış anlaşılma olmasın diye :D) :

Velet ibaresini konuyu kirleten boş insana kullandım yanlış anlaşılma olmasın.

Örneğin nereden çıktı bu fırlama son zamanlar da çok batıyor gözüme yorumları ile yaptığı yorumlara üç örnek verelim

1. skin muhabetlerine bak pazar diye bir şey var huntsman kaç para bakarsın awp kaç para bakarsın alabilir misin öğrenirsin ilkokulada mı gitmediniz

2. hay beynini

3. neyin kafasını yaşıyorsunuz abi artık konuyu takipten bırakıyorum iyice çoluk çocuk doldu 3 kuruşluk skin muhabeti kutunun fiyatına bakamayan satış yapamayan kişiler bilgisayara kutu satıp dolar kazanmak isteyenler neler neler kafalara gel

Bu seviye de ki birini bloklayın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 9 Haziran 2014; 19:51:52 >

• valla ben hak veriyorum adamlara tavrı yanlış üslub yanlış ama dediklerine hak veriyorum

bunlara başka ne diyebilirsin ki ? bunun dışında o huntsman muhabeti yazımı yanlış tavrı yanlış olsa da fikir doğru bakarsın pazardan kutu kaç para awp kaç para satar alırsın yada takaslamaya çalışırsın konuya yazınca şimdi 3 kasanın hesabını yapıp ona cevap mı vermemizi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 9 Haziran 2014; 20:03:41 >

• Yeni oyuncu onlar ben de yanıt verdim ama biraz alttan alınarak yanıt verilmeli bu üslup ile hiç bir yere varamazsınız, fikir ne kadar doğru olursa olsun hiç bir haklı nedeniniz olmaz bence.
  • ya bana dm de daha demın cs go silah kutusu dustu qweqwe , ne alaka kalkmadımı o kutular qweqwe
  • beyler csgo ley alinir 10tlden pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun237

ya bana dm de daha demın cs go silah kutusu dustu qweqwe , ne alaka kalkmadımı o kutular qweqwe

Oyunda hata mı yoksa bilerek yapılmış bir şey mi bilmiyorum da bravo düşürenler de var son bir kaç haftada.
  • Merhaba arkadaşlar oyunu 2 gün önce aldım bi kaç soru sormam gerek. Konuyu inceleyince rütbe atlama sistemi olduğunu gördüm ama oyunda bulamadım böyle birşey nasıl rütbe atlayabilirim? İkincisi cfgleri nasıl yükleyebilirim? FPS cfg yüklemek istiyorum fps 70-100 arası değişiyor anlık değişimler oyunda kötü oluyor. Birde 4.5 saat oyun sürem var henüz hiçbirşey düşmedi bu normal midir?
  • gerçi oyuna girebiliyorum ama 512 ram olduğundan sanırım tkanıyor atıyor oyundan bunun crackı yada seriali varmı ?

varsa olan elinde pm den atıversin
  • Hocam yanlış anlamayın ama rütbe sistemi için ayrı konu açıldı göz gezdirseniz gerek kalmazdı bu mesaja ama elimden geldiğince yardımcı olmak boynumun borcu olarak hissederim ,

İlk olarak 10 Rekabetçi maç atıyorsunuz , bu maçın sonunda yaptığınız Fraglar ve Elo denen bir sisteme göre size 10 maçın sonunda bir rütbeye atıyor silver , gold , guardian , sheriff ,derken gidiyor bu mesela ilk başladığımda silver olarak başlamışken şimdi kendimi geliştire geliştire keleşe kadar çıktım hocam CFG muhabbetini pek bilmiyorum ondan pas , kutu düşmesi haftada belirli bi sınırı oluyor hocam yani her oyun sonu düşecek diye birşey yok eğer limiti doldurmadıysanız her oyun sonu düşme ihtimali var ondan dolayı kafanız rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackthunderx

gerçi oyuna girebiliyorum ama 512 ram olduğundan sanırım tkanıyor atıyor oyundan bunun crackı yada seriali varmı ?

varsa olan elinde pm den atıversin

yukarda resmini attım şaka gibi diye ve gelen yeni yorum arkadaş bu nedir ya monitöre kafa atıyorum bunları görünce nası düzgün cevap verebilirsin ki laftan anlamayan böyle insanlara
  • kaç tl bu oyun lisanslı ???
  • Blackthunderx B kullanıcısına yanıt
    15 USD + KARGO PARASI
  • yani toplam kaç tl
  • Ben gittigidiyordan 25 TL ye aldım onuda 6 taksite böldüm kredi kartına 25 TL faizsiz @Blackthunderx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Hocam yanlış anlamayın ama rütbe sistemi için ayrı konu açıldı göz gezdirseniz gerek kalmazdı bu mesaja ama elimden geldiğince yardımcı olmak boynumun borcu olarak hissederim ,

İlk olarak 10 Rekabetçi maç atıyorsunuz , bu maçın sonunda yaptığınız Fraglar ve Elo denen bir sisteme göre size 10 maçın sonunda bir rütbeye atıyor silver , gold , guardian , sheriff ,derken gidiyor bu mesela ilk başladığımda silver olarak başlamışken şimdi kendimi geliştire geliştire keleşe kadar çıktım hocam CFG muhabbetini pek bilmiyorum ondan pas , kutu düşmesi haftada belirli bi sınırı oluyor hocam yani her oyun sonu düşecek diye birşey yok eğer limiti doldurmadıysanız her oyun sonu düşme ihtimali var ondan dolayı kafanız rahat olsun

Teşekkürler hocam buldum rekabetçi modunu lol oynadıgım için elo ve lig sistemine alışığım ilk 2 maçımı kazandım umarım diğerlerini de kazanabilirim. Ayrıca eklerseniz beraberde oynayabiliriz pub serverlarda falan steam id:xesomep123

• Blackthunderx B kullanıcısına yanıt
    30 tl fılandır
  • Merhaba arkadaşlar konu son günlerde çok kirlendi bende yeni öğrendiğim diyebileceğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim artık şu saçma muhabbetler son bulur belki.Biliyorsunuz çoğu oyuncu cl_righthand 1 default olduğu için bu şekilde oynar.Ancak bazı pro oyuncular var ki ( örn:friberg) cl_righthand 0 yani silah sol elde oynar.
    Üzerine biraz araştırma yaptığımda bunun baskın göz ile alakalı olduğunu öğrendim.Çoğu insanın baskın gözü sol gözüymüş onun için default cl_righthand 1( fribergde de baskın göz sağ gözmüş)..Siz de basit bir yöntemle vericeğim linkteki basit testle baskın gözünüzü öğrenip silah sol elde mi yoksa sağ elde mi oynamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.
    http://ekampus.orav.org.tr/blogger/ugurozeren/page/41697/dominant-gozumuz-bakis-acimizi-nasil-belirler---

Mesela benim dominant gözüm sağ gözüm çıktı onun için ekranın sağ tarafının temiz olması benim için daha iyi yani silah sol elde.Kolay gelsin..

• Olaylar hızlı gelişiyor M4A4 howl ve howling dawn stickeri workshoptan tamamen silindi valve tarafından.
    Bakalım oyundan da silinecek mi.
  • cyhn99 kullanıcısına yanıt
    Sol gözüm baskın sağda kullanıyorum orjinal ayarlar sağolsun.
  • Bence Rekabetçi maçta maçı bırak oylama seçeneği olmalı.Adamlar fark yedi diye cıvıtıyorlar durmadan çıkamıyorsunda.
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.