Ayarlarım resimdeki gibidir. görüldüğü üzere display mode seçeneği kapalı. geniş ekran( widescreen) yapmam lazım bu şekilde oynanmıyor ortada kare olarak kalıyor. sizeup + - ayarları değil geniş ekran ayarımın yapılması gerekiyor. defalarca oyunu komple sildim yükledim düzelme yok. delirmek üzereyim. denemediğim yol kalmadı...
Alternatif Çözüm Nvidia Kullanıcıları için Hocam nvidia control panelden Display==>Adjust destkop size and position dan Full screen seçersen istediğin çözünürlükte ekranın tamamını kaplayacak şekilde oynayabilirsin.
kardeş bak o kapalı olan yerın altında run in a windows seçeneği işaretli (Pencerede yürüt türkçesi) o seçeneği kaldırırsan display mode seceneği aktif olur.
Ekran kartım ati. ekranı o dediğin yoldan genişletmek çözüm değil, görüntü bozuluyor :) çözüm geniş ekran seçeneğini açmak. bu resim temsili resim. pencere modunda ve başka birçok modda denedim geniş ekran yok.
Sil tekrar yükle.
Bendede aynı sorun var çözümünü bilen yok mu ?
oyunun çalıştırma seçeneklerine " -stretchaspect" komutunu yazın, bu şekilde tam ekran oluyor