< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damned Executioner -- 11 Aralık 2020; 19:56:57 > |
Counter Strike 1.6 Build Version 8684 (Sadece Steam) %100 Türkçe Yama

-
-
Türkçe Yama'nın build sürümü 19:53:27 2 Ağustos 2020 saat 19:53:27 itibari ile Build 8684'e güncellenmiştir. -
Usta emeğine sağlık çok güzel olmuş bugün kullanmaya başladım. Yalnız tek bir sıkıntı var sohbetteki konuşmalar pek belli olmuyor saydam kalıyor ona bir çözüm bulursak çok iyi olur.
-
Cs go dan sonra hiç oynamadım özlemişim .
-
15 sene önce olsaydı iş görürdü artık bu oyunu oynayan var mı oda meçhul. Yine de emeğine sağlık uğraşmıssın.
-
Kurulum bölümünü dikkatli okuyunuz. Sorununuz çözülecektir.
-
Halen oynayanı mevcut. Sunucular aktif. Yeni jenerasyon Counter Strike Global Offensive'a alışamadığımdan eskiler daha sağlıklı geliyor.
-
Özel CT Team Modelleri bende olmadı o yazı fontu zaten bende yok ama yazılar okunmuyor çok saydam usta
-
quote:
Orijinalden alıntı: NewkanÖzel CT Team Modelleri bende olmadı o yazı fontu zaten bende yok ama yazılar okunmuyor çok saydam usta
Kurulumu doğru bir biçimde yaptığınızdan emin olunuz. Türkçe Yama sadece Steam sürümü ile uyumludur. Bahsi geçen font Windows 7 ve sonrası işletim sistemlerinin hepsinde mevcuttur. Belirtilen fontu kaldırmak yazı saydamlığı gibi sorunları tamamen çözecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NewkanÖzel CT Team Modelleri bende olmadı o yazı fontu zaten bende yok ama yazılar okunmuyor çok saydam usta
Ayrıca oyun içi ayarlardan HD Modelleri Etkinleştirin seçeneğini aktif ise kapatınız. Böylece modeller aktif olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi şaka mı bu garib bir insan neden bunu çevirme ihtiyacı duysun ki oyun bile değil
-
Her insanın görüşüne saygım var, lakin bu gösterilen emeğe hakaret etmek gibi olmuş. Her neyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X