ben samsunda oturuyom evde adsl var counter strike 1.4 oyununu samsundaki herhangi bir internet cafenin kurduğu oyunla oynamak istiyorum nasıl oynayabilirim acaba
1.4 lük server kalmamıştır sen 1.6 ile oyna sen.
Benden tavsiye CS Source varken diğer versiyonları oynanmaz.
osman sanırım cennet serverlarında oynarsında onunda sürümü 1.5 olması lazım
ya samsunda Saklıkent İnternet Cafe hala 1.4 sürümü kullanıyo ben ordan oyniycam ama nasıl
saklıkente geliyonmu sen oranın serverları lan game oynanıyo
geliyom niye sordun bende zaten lan gameden gircem
1.4 veya 1.5 hiç urasma direk source yükle onu oyna
ılk olarak server ın dedıcate olması gerekıo server dedıcate kurulmus ise server kurarken IP sı yazar sende cs ye gırıp ınternet connectıons dan add server dıyerek o cafede kurulmus olan dedıcate server ın İP sını yazarsan oyuna gırebılırsın ...
fakat sen cok gerıde kalmıssın onun uzerıne 7 - 8 versıon cıktı cs 1.6 tavsıye ederım cs 1.6 yı da netten oynamak ıstersen ver 1.21 ı yuklemen gerekır
bilmem anlatabıldımmmı ??
ya ben size 1.4 internet üzerinden nasıl oynanır diyorum siz 'git source al git 1.6 al 'diyonuz yaw gerizekalımısınız bana mı ööle geliyo ya ben 1.4 oyununu internet üzerinden veya internete girmeden ama canlı kişilerle oynamak istiyorum diyorum siz ne diyonuz bilmiyosanız girmeyim topice kardeşim boş boş manasız cevplar yazmayın
anlama özürlü sensin sanırım millet sana 1.4 ün kalmadıgını söylüyor dalgamı geciyorsun
az git araştır 1.4 varmı yokmu diye cahil cahil topic acma hangi yüzyildasin farkındamısın etrafına bi bak
konulara bi bak HİC BİRŞEY BİLMİYORSAN GOOGLE A BAK SONRA KONU AC.
CS en düşük sürümü 1.5 dir o bile efsane oldu kalkıp 1.4 den bahsediyorsun
bu kadar üşengec beleşci olmayın bi etrafına bak al sana
walla lafı kendin istemişsin kimse sana salak filan dememiş ama sen resmen nillete gerizekalı dion halbuki üşenmeyip cewaplamış adamlar ayıp walla yaaa...........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme