Şimdi Ara

Cosplay hakkında(Bilirkişileri bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar izmirdeki cosplay etkinliğine katılıcam. Şans eseri denk geldi yıllardır böyle birşey arıyordum kaçırmıycam tabikide. Yalnız gitmişken eli boş gitmeyeyim birşeyler olayım diyorum ama bu cosplay hakkında pek bir bilgim yok. Ebay veya diğer yabancı alışveriş siteleri hariç nereden cosplay malzemeleri temin edebilirim bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum

• Abi L olarak git. Bi kot pantolon bir de beyaz body bitti eğer hiç bir şey olamazsan
  • En olmadı öyle olacak. Ama ilk defa denk geldi güzel birşeyler istiyorum
  • Kontak :) Özel dikimden başka çaren yok hocam izmir-alsancak beatnick vs mağzalardanda 2 3 elbise bulabilirsin

Şahsen bir lich king olmak isterdimde sadece kılıçı 7000-10000lira arası bakalım değişik bir karakter olucaz bizde
  • nerde oluyo bu parti? gitmeyi düşünebilirim,bi yerden sana davet mi geldi şimdi yüzsüzlük yapmayalım geçen nisan'da mı mart'da mı ne olmuştu kaçırdık onu :( gerçe kostümde yok.belki akatsuki cübbesi diktiririm...
  • sensee cosplay ile iletişime geç. Türk'tür kendisi. Yakın arkadaşım olur. Ben Midori Lilith Nara'nın arkadaşıyım de, sana yardımcı olacaktır.

http://www.facebook.com/senseecosplay?ref=ts
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sephiroth olarak bır cosplay etkınlıgıne gıtmek her zaman hayalımdır ayrıca nerde bu partı bende gelıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.