Evet arkadaşlar izmirdeki cosplay etkinliğine katılıcam. Şans eseri denk geldi yıllardır böyle birşey arıyordum kaçırmıycam tabikide. Yalnız gitmişken eli boş gitmeyeyim birşeyler olayım diyorum ama bu cosplay hakkında pek bir bilgim yok. Ebay veya diğer yabancı alışveriş siteleri hariç nereden cosplay malzemeleri temin edebilirim bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
Abi L olarak git. Bi kot pantolon bir de beyaz body bitti eğer hiç bir şey olamazsan
En olmadı öyle olacak. Ama ilk defa denk geldi güzel birşeyler istiyorum
Kontak :) Özel dikimden başka çaren yok hocam izmir-alsancak beatnick vs mağzalardanda 2 3 elbise bulabilirsin
Şahsen bir lich king olmak isterdimde sadece kılıçı 7000-10000lira arası bakalım değişik bir karakter olucaz bizde
nerde oluyo bu parti? gitmeyi düşünebilirim,bi yerden sana davet mi geldi şimdi yüzsüzlük yapmayalım geçen nisan'da mı mart'da mı ne olmuştu kaçırdık onu :( gerçe kostümde yok.belki akatsuki cübbesi diktiririm...
sensee cosplay ile iletişime geç. Türk'tür kendisi. Yakın arkadaşım olur. Ben Midori Lilith Nara'nın arkadaşıyım de, sana yardımcı olacaktır.