Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.274
Cevap
409
Favori
502.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Şuan 5.5L zamlı iade edersem düşmesini beklerim eğer ilerde sorun olursa yedeğini bulamam bu arada iade ederken hangi seçeneği seçtiniz ilk 30 gün de kargo ücreti kesilmiyor du galiba

  • Hocam Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm sonra +44’lü bir numara aradı arayan kişi oluşturdu. İlk 30 gün koşulsuz şartsız tam iade hakkımız mevcut.


    DHL ile ücretsiz gidecekmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün kullandıktan sonra ızgara da sorun olursa iade ederim şimdilik kalsın

  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt

    Havada kalmasın diye kendi mesajımı cevapladım. Durumla ilgili Cosori'ye mail atmıştım, cevap geldi.


    Vania (Cosori)


    Mar 8, 2022, 10:45 PM PST


    Dear Ozgur,


    Thank you for your feedback, this is Vania from COSORI Customer Service. We have sent your problem to our engineer and will investigate it. But don't worry, it won't affect your health and cooking results. The coating is a high temperature resistant Teflon material coating that has passed the FDA food grade test. So please don't worry.


    The 5.5L fryer baskets have the same coating as the 4.7L ones. 


    To make up for your loss, we would like to send you a €15 Amazon Gift Card if you still want to keep the fryer. If you just want to send the fryer back, since your order is still within 30 days, we recommend that you contact Amazon to request a replacement or a refund. Please let us know your ideals.


    If you still have any problem with the product, please WRITE BACK to us.


    We ask for your feedback.


    Best regards and have a nice day.


    Vania

    COSORI customer service




    Her ne kadar sağlığı ve kullanımı etkilemez cevabı gelse de benim içime sinmedi 5.5 siparişi verdim ve bunu iade edeceğim. Mailde de görüldüğü üzere aslında kaplamaları aynı. Yani bunda olan 5.5'ta olmayacak diye bir durum yok. Şansımızı bir de onda denemek istedim. O da problemli olursa başka markaya yönelirim.


    Aslında firma oldukça ilgili, hiç bir talebim olmamasına rağmen 15€ hediye çeki teklif ettiler. Amazon üzerinde yedek parça sipariş olsa iyi olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar 5.5 litre olan geldi ilk yemeğimiz müthiş oldu, sormak istediğim şey fişi takılıyken mavi açma kapama tuşunun ışığı yanıyor sizce elektrik çok çekiyor mudur? Yoksa tvler gibi sadece bir led elektriği midir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5.5LT aksesuarlar satılıyor ama pahalı türkiye de bulunması mümkünmü ? 4.7LT için alıcam.

  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Bu kaplama teflon mu? Eğer öyleyse iade tabii ki. Biz teflon tavada en ufak çizik görünce çöpe atıyoruz. Hava sirkülasyonuyla daha çok zehirli gaz yayar kesinlikle riske değmez.

  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bende sorun yok bende iade etsem mi yazdığı için çokta gerek yok iadeye yazmıştım yanlışlık olmasın.

    Şöyle bir bilgi var kitapçıkta: “ The basket and crisper plate are made of aluminium metal with nonstick coating.”

    Bende soyulma olan parçanın ismi Crisper Plate olarak geçiyormuş.

    Yine de içim rahat etmedi iade başlattım. 5.5L siparişi de verdim bakalım umarım bu sefer sorunsuz gelir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4.7Lt koku sorunum yok bazı arkadaşlar plastik kokuyor demişti 2 kere boşa çalıştırdım o kadar. Şuan tek sorunum aksesuarlar cihaza uygun aksesuar buldummu tam :)

  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Teflonda da aynı mantık. Ben bu işin uzmanı değilim ama aliminyum üzerine yapışmayan kaplamaya da teflon deniliyordu en son. O yüzden en ufak çizikte, o çizikteki aliminyüm ısıyla birlikte toksik yayıyordu. Bu işi iyi bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bu farklı malzeme gibi geldi AMA, teflon yazmamak için laf cambazlığı yapmışta olabilirler. Pazarlamada herşey mübah

  • Bende o aksesuar işini çözemedim yav hangisi 5.5 a uygun hangisi 4.7 ye uygun acaba bu amazonda satılan aksesuarların

  • Aksesuarlara para ekstra para vermek yerine philips aksesuarlı set almak daha mantıklı değil mi?

    cosori için de 2 seneye kadar illaki yaygınlaşır servis noktası olur diye düşünüyorum.

    Fiyatı cezbetmiyor değil.

  • Dün elime geçen Cosori 5.5 Lt cihazın açılışını yaptım.Ürünün kendi kutusunu bir kutuya koyup, onu da büyük ayrı bir kutuya koymuş Amazon. Yine sağolsun abartmışlar paketlemeyi ama gayet iyi olmuş. Malum yurtdışından geliyor. İç kutunun üst bantları açıktı, bir an acaba iade ürün mü diye düşündüm ama üründe herhangi bir sıkıntıya ve ya kullanılmış olduğuna dair bir iz bulamadım. Zaten ilk baktığım şey kaplaması oldu ve sorunsuzdu.


    Ürün kitapçığında yazdığı gibi önce bulaşık sabunu ve sünger yardımıyla sepetleri ayırıp temizledim ve kuru bezle kuruladım.


    Sonrasında ise yine kitapçıkta yazdığı gibi 1 kere "Pre Heat" (Ön ısıtma) modunda boş çalıştırdım ve 5 dakika sepeti soğuması ve kokusunu salması için balkona koydum.


    Yine kitapçıkta yazdığı gibi ikinci seferde ise Steak modunda ama 5 dakika olarak boş çalıştırdım ve bu sefer sepeti yarım saat dışarıda beklettim.


    Gayet koku falan kalmadı.


    İlk pişirme denememde Migros'tan aldığım Piliç Izgara Tava yı , cihazın kendi Tavuk modunda (195°C - 25 dakika) ön ısıtmasız ve ters yüz çevirme-sallama yapmadan denemek istedim ve sonuç gayet iyi oldu. Ürünün kendi üzerinde biraz yağ olduğu için ben hiç yağ eklemeden yapmak istedim. Altı da üstü gibi aynı kıvamda pişmişti. Zaten cihazı almak amacım yağı çok aza ya da sıfıra indirgeyecek yemekler yapabilmekti.


    Burada ürünü inceleyen, konuyu oluşturan ve yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.


    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 10 Mart 2022; 9:14:9 >




  • xiaomi airfry aldık 3.5 litre olan amazon almanya satıcılı şimdi yolda geliyor ancak forumda konuyu görünce kafam karıştı acaba teslim almasam da bu ürünü mü alsam diye düşündüm. siyah olan ve kırmızı olan arasında 350-400 tl fark var siya h daha ucuz bu neden ? bilgisi olan var mı ? biz 3 kişilik bir aileyiz 6 yaşında kızım var.Xiaomi devam mı edeyim yoksa bunu mu sipariş vereyim ? xiaomi 2.150 tl ye aldım. bunu 2500 + aparatlar 720 : 3.200 TL ye almış olacağım.

  • denizlion kullanıcısına yanıt

    Zaman zaman değişiyor fiyatlar 3 gün öncede kırmızı toplamda 2500tlnye denk geliyordu şimdi siyah o fiyatta bende 3 gün önce kırmızı alacakken dün siyahı sipariş ettim. Aralarında bir fark yok renk dışında...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doancrula kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bende geldiği zaman burada yazdıklarınızı uygulayacağım iyi bir referans oldu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIamazon
    COSORI Sıcak hava fritözü aksesuarı, tüm markaların 5,5 l fritözü için altı parçalı aksesuar seti, pişirme kalıbı, pizza tavası, ızgara ızgarası, buhar rafı, silikon mat, muffin kalıbı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PRJYGB2/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1

    Aparat olarak bu setimi aldınız 720 TL ? öeneriniz bu set midir arkadaşlar



    Edit : 5.5 Litre için uygun olmadığını ve ürünlerin içinde küçük kaldığını yazmışlar bundan dolayı bu aksesurları erteledim.direk uygun bir aksesuar seti var mı acaba ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlion -- 10 Mart 2022; 9:37:31 >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Bu parçayı göndermezse iade edin teflon tarzı bişey ise ısındığında kurşun gibi elementler açığa çıkar sağlığa zararlı çizilen teflon tava bile kullanılmamalı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hero4262321 kullanıcısına yanıt

    Philips de kutu icerinde o aksesuarlar cikiyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt

    Çıkanı var sanki, emin değilim. Bir gündür almaya niyet ettim yeni araştırıyorum.

    2550 tl cosori 700 TL de aparatlara vereceksem 4000 e full takım philips varsa onu tercih edebilirim.

  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.