Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha hızlı pişirdiği de yazıyor. Bu da tasarruflu olduğunu gösteriyor m

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar elektriği fırının 5 katıda yaksa yağ atmıyoruz zaten yağdan çıkıyor ki zaten fırının yarısı yakmıyodur iyiki almışız cihazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası almadan once cok teŕeddut yaşadım, acaba damak tadımıza uyacak mı dıye çünkü damak tadı olarak yaglı yemeklerı seven bır aileyiz, , bugunde mısır gevrekli tavuk yaptık kı makınayı almadan once bol yagda kızartıp kalan yagı döküyordum ve bugunde tekrar iyiki.almışız dedım...

Eksık yanlarından bırı bız 5 kişilik bır aıle olduğumuz ıcın genelde yaptığım yemeklerı 2 seferde pişirmem, digeri.ise.pratıklıgı ve yapılan yemeklerın lezzetı dolayısı ıle ayda 2 yada 3 defa yaptıgım fırın yemeklerinin artık gunaşırı yapılması nedenıyle elektrık faturasındakı yansıması olacak galıba 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt

En yüksek kademeden gidersek 1 saatlik sürekli kullanımda 3.5 lira civarı elektrik yakıyor.30 günde 105 lira gibi elektrik faturasına eklenir.Ayda 5 lt yağdan fazlasını kullanıyorsanız kâr yaparsınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.7 yi iade için süreci başlattım dün. Bugün DHL almaya gelecek paketi. Aynı anda 5.5 için siparişi verdim yine dün. Muhtemelen bugün elimde olacak 5.5.

İade etmemin sebebi sadece koku değildi.

Ayrıca tabanı diğer airfryer larda olduğu gibi ayrı sepet değil çıkartılabilir düz taban kullanıyordu. Bu tabanı zeminde tutmak ve duvarlara zarar gelmemesi için plastik stopper kullanılıyor olması beni rahatsız etti. Bu malzemenin ne içerdiği hiçbiryerde yazmıyordu. Sadece dünya sağlık örgütü onaylı maddesidir yazmışlar.

Diğer sorun (ki bunu yorumlardan okudum ve bana mantıklı geldi); karıştırma sırasında tabandaki bu lastikler yağlı olacağı için ızgara tabanın kayıp, pişen malzemelerin bir kısımın yağlı zemine düşmesi ve bunu toparlamanın güç olması. Bunu yaşamadım ama ağır ve parçalı yiyeceklerde bunun yaşanma ihtimali var.

Son olarak oynar taban ile zemin arasında yeterli boşluk yok bence. Evde daha önceden philips airfrayer var. Ayrıca 5.5 i de kayınvalideme almıştık. Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. İkisinde de sepet ile taban arasında hatırı sayılır bir boşluk var. Bu da sepetin altında kalan yiyeceklerin daha iyi pişmesini sağlar diye düşünüyorum. Çünkü bu alet sıcak hava akımını kullanıyor pişirmek için. Sepet ile taban arası mesafe ne kadar kısa olursa o kadar az hava akımı geçer o boşluktan. Bu sebeple altta kalan malzemeler daha az pişer diğerlerine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 24 Şubat 2022; 9:6:2 >

• Bende 5.5 olanı sipariş edeceğim hesap kesim tarihi bekliyorum :) umarım fiyat artmaz 2 3 güne kadar.

• Sipariş verdim. 48 saat geçmeden tarafıma ulaştı. Amazon bu konuda gerçekten müthiş.

• luck runs out kullanıcısına yanıt

Inanılmazlar. Dün 15:30 da siparişi verdim. DHL dağıtıma çıkartmış 1-2 saate bende olacak.

Edit: Şimdi site güvenliğinden haber geldi. Giriş yapmışlar. 23 saatte geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 24 Şubat 2022; 14:15:23 >
  • CengoCenk kullanıcısına yanıt

Harika süreler. 2 günde kargoya vermişler, gelmesi 5 günü bulmuştu. Gerçi o zaman fırtına vardı Almanya da

• Şöyle 2 bine filan gelse 5.5 litresi de alsak yahu cosorinin.

• Kamece kullanıcısına yanıt

Döviz bu şekilde giderse bu mesajın "şöyle 3 bine falan gelse...." şeklinde update edilmesi gerekir.

• CengoCenk kullanıcısına yanıt

Haklısın dövizden yana şansımız kötü ama belki alman kardeşlerimiz vicdana gelirde kampanya yaparlar belki

3 bine indirme kampanyası gelir 1 haftaya :D

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt

:D:D:D içimi kararttınız valla alamicam demekki ben bunu

Yalniz fiyati iyi bence suan. Butceniz uygunsa degerlendirin bence

• 5.5 litrelik kırmızı olanı aldım bakalım hayırlısı olsun

• Amazon fiyatları ne sıklıkla güncelliyor ?

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt

Aynen 500 tl için bence değmez beklemeye. Ayrıca sonrasında 60-70 tl iadesi de geliyor.

• XXL Siyah olanın siparişini verdim bende 2.535 Tl 6 taksit olarak aldık inşallah memnun kalırız.

• 5.5 litre için klavuzda yazdığı şekilde ilk çalıştırmayı yaptım. Koku falan kalmadı. Oh be dünya varmış dedik. Bence bizim 4.7 likte kesin sorun vardı. Varsın 230 derece olmasın. 205 derece de yeter bize. Yıllardır eski philips te maks 200 derece ile herşeyi pişirmiştik. Bunda şimdi neler yaparız neler :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.