Şimdi Ara

CORVETTE C6 INCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fletch

para var adam da ama bellı belkı bır asır bıle bekler satana kadar

Yanında kı C5 kasa Z06 da onun o da satılıkmış
  • o kırmızının sonu gıbı olmasın bu aracda . sankı bı 3-4 senedır garajda yatıo gıbı
  • Off tam bir şaheser. Dışı kadar içi de muhteşem.
  • Z 06 ARACIN MOTORU ...

CORVETTE C6 INCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 3 Temmuz 2008; 13:42:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

quote:

Araç sahibi parayla problemi olmayan birisi. İlanıda keyfe keder duruyor Sahibinden'de. Z06'ya çift turbo uygulandı. Bunun için orjinal motoru sıfırken sökülüp C6 Race bloklu motor getirildi US'den. O kırmızı C5 satılalı çok oluyor, onun yerine siyah C6 aldı LS3'lerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

quote:

quote:

Araç sahibi parayla problemi olmayan birisi. İlanıda keyfe keder duruyor Sahibinden'de. Z06'ya çift turbo uygulandı. Bunun için orjinal motoru sıfırken sökülüp C6 Race bloklu motor getirildi US'den. O kırmızı C5 satılalı çok oluyor, onun yerine siyah C6 aldı LS3'lerden.

Keyif tabi ZR-1 Alsaymış ya okadar para harcayacagına. Ustelik supercharger li :)

• Bu aracın 4 ileri otomatik olması saçma gibi.Ama oranlar uzunmuş gerçi ve motorun o oranları kaldıracak gücü var ama 6 ileri falan daha iyi olurdu.O zaman ekonomik de olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

quote:

quote:

ne kadar keyfe keder durursa dursun . zor satar bu fiyata . bu paraya corvette mi binerim beee

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Off tam bir şaheser. Dışı kadar içi de muhteşem.

• http://www.sahibinden.com/11_000_mil_de_2005_model_twin_turbo_corvette_c6WQQaXQQ8273869WQQpXQQdisplayitem?keyword=corvette
    Araç bu mu acaba?Bir de SKYLİNE aldığımdan satıyorum demiş.Skyline dediği İnfiniti G35 falan mı
  • çok güzel bi araç gerçekten,iç tasarımı da yeterli bnce..
  • bu amblemde 2 bayrak var
    bu arabaların indianopolismiydi nascarmıydı
    acaba oradanmı esinlenmişler attro

sen bu arabayı alacak gibisin
    o trende iyiden iyiye giriyorsun
    bu topikler ısınma turları gibime geliyor ne dersin serhat ?
  • evet arkadaşlar yukarda resimlerini gördüğünüz corvetteleri sahibi çok yakın dostumdur.o kırmızı c5 çok temiz ve muadilleri arasında en iyi giden arabalardan birisidir.yaklaşık 5-6 ay önce de satıldı..diğer siyah z06 şu an amerika'dan yeni gelen parçaları monte edilmek üzere avk servise bırakıldı.araç bittiğinde yakşalık 1200 beygir olacak.aracın sahibi eröz abi büyük olasılıkla aracı 1 sene kullanır daha sonra satar.

@screamer senin verdiğin linkteki araba metehan diye bir kardeşimize ait.araç 2005 model ama yeni bodykit ve twin turbo takıldı.araç şu anda 750 beygir civarlarında.epey bi masraf yapıldı..şu anda kendisi nissan skyline almıştır bu yüzden corvette'yi satıyor..

bende yaklaşık 1 senedir 2007 model siyah z51 paket corvette c6 sahibiyim ve aracımın resimlerini ilk forum.donanimhaberdeki arkadaşlarla paylaştım.Allah nasip ederse 2009 yılında z06 getirtiyorum.Zr1 çok istedim ama çok fazla sıra olduğu için ve anormal hava parası istendiği için projeyi z06 ile değiştirdim..z06 lar sizin söylediğiniz gibi 200.000 eurolara değil 200.000 ile 220.000 dolar arasında türkiye'de satılan bir araba.

• quote:

Orjinalden alıntı: Thule

evet arkadaşlar yukarda resimlerini gördüğünüz corvetteleri sahibi çok yakın dostumdur.o kırmızı c5 çok temiz ve muadilleri arasında en iyi giden arabalardan birisidir.yaklaşık 5-6 ay önce de satıldı..diğer siyah z06 şu an amerika'dan yeni gelen parçaları monte edilmek üzere avk servise bırakıldı.araç bittiğinde yakşalık 1200 beygir olacak.aracın sahibi eröz abi büyük olasılıkla aracı 1 sene kullanır daha sonra satar.

@screamer senin verdiğin linkteki araba metehan diye bir kardeşimize ait.araç 2005 model ama yeni bodykit ve twin turbo takıldı.araç şu anda 750 beygir civarlarında.epey bi masraf yapıldı..şu anda kendisi nissan skyline almıştır bu yüzden corvette'yi satıyor..

bende yaklaşık 1 senedir 2007 model siyah z51 paket corvette c6 sahibiyim ve aracımın resimlerini ilk forum.donanimhaberdeki arkadaşlarla paylaştım.Allah nasip ederse 2009 yılında z06 getirtiyorum.Zr1 çok istedim ama çok fazla sıra olduğu için ve anormal hava parası istendiği için projeyi z06 ile değiştirdim..z06 lar sizin söylediğiniz gibi 200.000 eurolara değil 200.000 ile 220.000 dolar arasında türkiye'de satılan bir araba.

Hocam açıklama için saol da yani de böyle arabaya modifiye yapmanızın amacı nedir?Merak ettiğim tek şey bu.Bir süre sonra yetmiyor mu?Yoksa farklılık olsun diye mi?Hani orjinalliğini bozmayın demeyeceğim ama merak ettim

• bu aslında zevk meselesi.ben aracımın yürüyen aksamını asla elletmem kimseye.yaptıracak olursam şayet amerika'da yerinde yaptırırım..yada hazır kitler var.supercharger yada twin turbo.montajı gayet basit ve aracı 600 küsür beygirlere rahat çıkarıyor.insan bazı şeylere sahip olduğunda hep daha fazlasını istiyor..açıklaması zor..yaşamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 2 Temmuz 2008; 16:41:00 >
  • Yanlış anlaşılmasın ama insanoğlunun gözü doymuyor.Sürekli daha ileriye ve yukarıya bakıyoruz.Ama belki de insanı insan yapan budur.
  • aynen öyle
  • bu da benim aracım

CORVETTE C6 INCELEMESİ
  • .

CORVETTE C6 INCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 2 Temmuz 2008; 17:10:22 >
  • Hocam senin aracın internette videoları falan var mı M5'ten çekilmiş.Bir de BORLA egzoz var mı?Galiba ben bu aracı bir sitede görmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.