Şimdi Ara

ÇORUM İL JANDARMA BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSN ADRESİMİ EKLEYEREK SORMANIZ RİCA OLUNUR

msn: balciarif@ttnet.net.tr
  • bence bütün sorular cevabını buradan bulursa daha iyi olur kanaatindeyim. çünkü hem sürekli nete olamayanlar hemde bizden sonra gelenler için burada bir fikir bilgi ortamı yaratmış olabiliriz. bne böyle düşünüyorum ve benşm gibi düşünenler vardır da...
    erdem => academia_0006@hotmail.com
  • Sorular :)

1) İnşaat bitti mi?
    2) Lig Tv var mı?
    3) İnternet olayı nasıl? İlçelerde ulaşmak kolay mı?
    4) Eğitimler nasıl?
    5) Yemin töreni ne zaman?
    6) Bankamatik var mı?

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemuska -- 10 Ağustos 2010; 19:31:31 >
  • Eğer soruları ve cevapları buraya yazarsak çok daha fazla kişi istifade edebilir.

Aşağıdaki konularda bilgisi olan varsa yazarsa iyi olur..

Eğitimde zorluyorlar mı? Malum komando vs diyorlar.
    Yanımızda neler götürelim? Veya götürmeyelim kantinde herşey var mi?
    Hırsızlık vs oluyor mu?
    Sivil kiyafet 1 tane yeter mi?
    Çarşı izninde kullanmak için cep telefonu veya sim kart götürürsek emanete bırakabiliyor muyuz?
    Ve genel olarak izlenimleriniz/tecrübeleriniz/tavsiyeleriniz..

quote:

Orijinalden alıntı: academi_

bence bütün sorular cevabını buradan bulursa daha iyi olur kanaatindeyim. çünkü hem sürekli nete olamayanlar hemde bizden sonra gelenler için burada bir fikir bilgi ortamı yaratmış olabiliriz. bne böyle düşünüyorum ve benşm gibi düşünenler vardır da...
    erdem => academia_0006@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme_007

Geçmiş yıllardaki mesajlara bakılırsa iyi yere düşmüşüz..

şöyle diyorlar;

yeriniz anayol kenarı şehirn ne içi ne dışı

otogara çok yakın.. dolmuşlar önünden geçiyor

öyle kurak filan değil.. çok soğukta değil.. geçen sene iyiydi havalar bu sene yağışlı ama ılık

corum süper..
    30-40 kişi olursunuz toplamda...
    acemiliginiz komando taburunda olur.. akıncılar kışlası...
    su anda koskca taburda 20-25 tane karargah bolugu askeriyle 30-40 falan da siz olursunuz...
    acemilik bittiginde 15 kişi falan alaya gecer.. alay tabur arası 1,5km yaklaşık..
    kalanlarda 8 ilçeye dagıtılır..
    dolbınızda duracak bi cok sey size verilecek (traş cantası, havlu, terlik, spor ayakkabı, havlu, askı, kirli temiz çamasır torbaları, elbise poşetleri)
    komando taburunda ufak tefek sıkıntılar dısında el bebek gul bebek olacaksınız.. benim cevremde benden rahat askerlik yapan yok ona gore..

çamaşır torbaları, askılar, elbise peoşetlerii traş çantası bunlar bedava değil. kantinden parayla alıyorsun. palasska ve kemer bile paralı

• ben de izmirden geliyorum arkadaşlar ....yarın saat 23.45 arabasıyla....hakkımızda hayırlısı olsun
  • ben sabah saat: 8de otagardayım 12sinde. Artık oralarda çay bahçesi kafe falan filan bulur gazetemi okur yada biraz demlenip öyle giderim. Ama saat 4 den önce girmem içeri. Hiç gerek yok.
  • arkadaşlar telefon götürmeyi düşünen var mı? nasıl yapsak ki :)
  • arkadaşlar ben de faruk izmitten geliyorum hayırlı tezkereler hepimize şimdiden:D
  • ARKADAŞLAR HER TÜRLÜ SORULARINIZI

MSN ADRESİMİ EKLEYEREK SORMANIZ RİCA OLUNUR

msn: balciarif@ttnet.net.tr

ARİF BALCI - 331.KISA DÖNEM ÇORUM
  • quote:

çorum olduğunu öğrenince ilk iş olarak THY sitesine girip uçak bileti fiyatlarına bakacaktım ancak çorum havalimanı henüz yapım aşamasındaymıs sanırım :)

otobüs bileti aldim :)

adana'dan gideceğim,

genel olarak çorum il jandarma hakkında iyi şeyler söylüyorlar,

siz ne düşünüyorsunuz?

MERZİFON HAVALİMANINDAN THYNİN SERVİSLERİ VAR. MERZİFON-ÇORUM MİNİBÜSLERİDE VAR. MERZİFON-ÇORUM ARASI 70 KM

THY İLE İSTANBUL-MERZİFON 94 TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA. OTOBÜS OLARAK ULUSOY VEYA LİDER EN İYİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1987 -- 10 Ağustos 2010; 19:41:22 >
  • quote:

dağıtım için eski tertipler ne düşünüyor acaba?

genelde ilçelere dağıtım oluyor diye duydum, doğru mu??

331.KISA DÖNEM OLARAK KURADA SUNGURLUYU SEÇTİM. SUNGURLUNUN KURASINDADA MERKEZDE KALDIM. DIŞ KARAKOLA GİTMEDİM
  • Selam arkadaşlar.

ben de varım. Ankara dan.... Kısa dönem er. msn lerinize eklerseniz sevinirim. tahsincinar06@hotmail.com

hepimize hayırlı tezkereler..
  • birde otogarda inzibatlar vardır heralde yakalanmamak gerekir yakalanırsak sabahtan götürürler askeriyeye :)) otogara girmeden dışarda falanmı insek ne yapsak acaba :))
    asker olduğumuz hemen anlaşılır malum ben burda traş olup gitmeyi düşünüyorum. Çünkü orada koyun gibi kırkıyolar banyo için yeterli zaman vermiyolar diyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

Geçmiş yıllardaki mesajlara bakılırsa iyi yere düşmüşüz..

şöyle diyorlar;

yeriniz anayol kenarı şehirn ne içi ne dışı

otogara çok yakın.. dolmuşlar önünden geçiyor

öyle kurak filan değil.. çok soğukta değil.. geçen sene iyiydi havalar bu sene yağışlı ama ılık

corum süper..
    30-40 kişi olursunuz toplamda...
    acemiliginiz komando taburunda olur.. akıncılar kışlası...
    su anda koskca taburda 20-25 tane karargah bolugu askeriyle 30-40 falan da siz olursunuz...
    acemilik bittiginde 15 kişi falan alaya gecer.. alay tabur arası 1,5km yaklaşık..
    kalanlarda 8 ilçeye dagıtılır..
    dolbınızda duracak bi cok sey size verilecek (traş cantası, havlu, terlik, spor ayakkabı, havlu, askı, kirli temiz çamasır torbaları, elbise poşetleri)
    komando taburunda ufak tefek sıkıntılar dısında el bebek gul bebek olacaksınız.. benim cevremde benden rahat askerlik yapan yok ona gore..

çamaşır torbaları, askılar, elbise peoşetlerii traş çantası bunlar bedava değil. kantinden parayla alıyorsun. palasska ve kemer bile paralı

palaskayı nasıl parayla satıyorlar yaw... kamuflaşlarıda parayla verirler ozaman...

• arkadaslar bız corumda 350 kısı olacakmısız ve yemınden sonra 6-7 ıle bızlerı dagıtcaklarmıs, samsun, amasya, tokat, çankırı, yozgat,corum yanı cever ıllere dagıtcaklarmıs
  • 350 kişi hiç az değilmiş...abim askerliğini kısa dönem piyade er olarak yapmıştı.birliğinde kaldı..demek ki jandarma er olunca rotasyon oluyomuş.....benim gibi izmirden yola çıkıcak yok mu yaw ? bir de cep telefonu kimse götürmücek heralde...tt aile kartla idare edicez artık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: afs11

arkadaslar bız corumda 350 kısı olacakmısız ve yemınden sonra 6-7 ıle bızlerı dagıtcaklarmıs, samsun, amasya, tokat, çankırı, yozgat,corum yanı cever ıllere dagıtcaklarmıs

Bu bana başta mantıksız gelse de sonradan düşününce çok mantıklı geldi. Bu sayılan illere giden tertipleri hiç görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afs11

arkadaslar bız corumda 350 kısı olacakmısız ve yemınden sonra 6-7 ıle bızlerı dagıtcaklarmıs, samsun, amasya, tokat, çankırı, yozgat,corum yanı cever ıllere dagıtcaklarmıs

bu bilgiyi nerden edindin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.