Şimdi Ara

Cort x11 mi, Cort z44 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akustik gitardan elektro gitara geçmek istiyorum.Radiohead de çalarım, Megadeth de. Yani rock'ın değişik türlerini seviyorum.
    Bu iki model arasında kaldım, sizce Cort x11 mi yoksa z44 mü,hangisini tavsiye edersiniz.

• Yıllardır cort x 11 kullanıyorum memnunum yani
  • İlk kez Elektro gitar alacaksan Floyd Rose'lu gitar almanı önermiyorum. Yerinde olsam Cort EVL Z4 veya Cort KX1Q Katana alırdım. O iki gitardan birini alacaksan da Z44.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solert -- 7 Ocak 2014; 14:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Arkadaşlar akustik gitardan elektro gitara geçmek istiyorum.Radiohead de çalarım, Megadeth de. Yani rock'ın değişik türlerini seviyorum.
    Bu iki model arasında kaldım, sizce Cort x11 mi yoksa z44 mü,hangisini tavsiye edersiniz.

ibanez grg170dx veya grg270b öneririn pm atarsan ilk elektro gitarini almaya yardımcı olmak benim için mutluluk sebebi olur
  • Cort X11 yerlne Ibanez RGR321EX
    Cort Z44 yerine Epiphone Les Paul Studio

Tavsiye ederim. İlla iki gitardan birini alcam dersen Z44

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

İlk kez Elektro gitar alacaksan Floyd Rose'lu gitar almanı önermiyorum. Yerinde olsam Cort EVL Z4 veya Cort KX1Q Katana alırdım. O iki gitardan birini alacaksan da Z44.

konuda verilen cevaplar kafamı daha çok karıştırdı:)

aslında illaki bahsettiğim iki modelden birini alacağım diye bir şart yok.
    biraz araştırdım Cort KX1Q Katana da uygun gibi, neden Cort KX1Q Katana dediğiniz, sapın rahatlığı veya manyetikleri yüzünden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıcık adam

quote:

Arkadaşlar akustik gitardan elektro gitara geçmek istiyorum.Radiohead de çalarım, Megadeth de. Yani rock'ın değişik türlerini seviyorum.

ibanez grg170dx veya grg270b öneririn pm atarsan ilk elektro gitarini almaya yardımcı olmak benim için mutluluk sebebi olur

teşekkür ederim hocam, yıllardır akustik çalıyorum gitarım biraz da eskidi, değiştireceksem elektroya geçeyim dedim.

ibanezler için "1,500TL'nin üstü asıl ibanez'dir" tarzı yorumlar var ne kadar doğru bilmiyorum..kafamda sadece cort marka vardı aslında ibanez tavsiyeleri duyunca biraz daha araştırayım dedim.

bu arada gitar için bütçem 800-900 civarı,
    birde anfi malüm.. bana 1200-1300 TLden fazla olmazsa iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Solert

İlk kez Elektro gitar alacaksan Floyd Rose'lu gitar almanı önermiyorum. Yerinde olsam Cort EVL Z4 veya Cort KX1Q Katana alırdım. O iki gitardan birini alacaksan da Z44.

konuda verilen cevaplar kafamı daha çok karıştırdı:)

aslında illaki bahsettiğim iki modelden birini alacağım diye bir şart yok.
    biraz araştırdım Cort KX1Q Katana da uygun gibi, neden Cort KX1Q Katana dediğiniz, sapın rahatlığı veya manyetikleri yüzünden mi?

Fiyatının çok üzerinde bir gitar. Sapı rahat, manyetikleri iyi bir de o fiyat aralığı için gayet güzel bir quilted maple top var fiyatı da uygun. Ee daha ne olsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Cort X11 yerlne Ibanez RGR321EX
    Cort Z44 yerine Epiphone Les Paul Studio

Tavsiye ederim. İlla iki gitardan birini alcam dersen Z44

sanırım Z44 almayacağım kasa şekli yüzünden..

bahsettiğiniz rgr321ex daha sert tonlar için sanırım. sert derken death metal sevmiyorum ama en sert sepultura, megadeth ama arada da muse veya radiohead de çalıyorum, acaba rgr321ex uygun olur mu?
  • Cort x11 al tabii ki

Bir z44 kasası iğrenç

Ve seside kötü

Ama RGR321ex alma ihtimalin varsa gözünü kırkmadan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

Cort x11 al tabii ki

Bir z44 kasası iğrenç

Ve seside kötü

Ama RGR321ex alma ihtimalin varsa gözünü kırkmadan al

katılıyorum, z44 tarzı kasadan bugünden itibaren pek hoşlanmamaya başladım bende.

peki cort katana mı yoksa cort x11 mi?
    nedneleri ile birlikte belirtir misiniz.?
  • Cort katana biraz daha iyidir fazla bi fark yoksa ama
    az olsada daha iyi

tonları kalitesi ağacı falan bunlar değişiyo ama pek fazla değil

Ama ben olsam cort x11 alırdım her türlü

içime daha çok siniyo o gitar
  • cevap veren herkese teşekkür ederim.

cort x11,
    cort katana,
    ibanez rgr321ex.

başka model önerecek yok ise bu üç gitardan birini bir mağazada deneyip sapını klavyesini tonlarını deneyip almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 11 Ocak 2014; 12:18:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.